- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
- Konu Sahibi guneslihava
Bizde de herşey organik benim küçük bi bahçem vat herşey oradan ailelerde de bahçe var organik ama bakkaldan yiyecek alınıyo maalesef bi iki kere tepki verdim kaynana bi hafta küstü eşim diyo artık ama umrunda değil ne olacak deyip duruyor bazen diyorum ne derse desin ağzına geleni söyle ama diyemiyorum hep ordayız mecbur hemde halam o yüzden susuyorum10 aylik bebek abur cubur yemesin lutfen. Engel olun. Gerekirse kavga edin. Abur cubur berbat bir bataklik. Allah izin verirse cocugumu uzun bir sure abur cuburla tanistirmayi dusunmuyorum. Bizim aileler zaten uzakta. Senede 1 2 kez goruyorlar. Onda da verirlerse tepkimi mutlaka koyarim. Ama bizim iki aile de abur cubura karsilar. Zaten esimin ailesi koyde oldugu icin tamamen organik besleniyorlar. Kendilerini sevmesem de kizim icin onlar buyuk bir sans gercekten. Oraya gitmeye can atiyorum. Herseyin dogalini tatsin istiyorum cunku.
Babam da oyledir. Sehirde olmasina ragmen organik beslenmeye calisir. Zaten okul caginda ne kadar engel olsak da abur cuburla tanisacaklar bari su an uzak tutalim![]()