- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Ayırın benimde eylülde iki yaşını bitirdi kızım ve altı aylık oğlum var kızım erken yatarsa alıp beşiğini koyuyoruz uyumazsam bizle uyuyor gelip maaile beraber yatıyoruz vicdan yapmayın bende öyle düşünüyordum ama istesekte hep yanında olamayacagiz beşiği odasında bu aradahanımlar iyi geceler çok büyük Bi dert değil belki ama danışmak istediğim bişey var size , bir kızım var iki yaşını bitirecek bu ayın sonunda Allah'ın izniyle kardeşi olacak , kızım şimdiye kadar bizim odamızda beşiğinde yattı. şimdi beşiği kırıldı Yeni beşik alacaktık ama ben acaba odasını ayırmalı mıyım diye düşündüm , odasında ayrı yatağı var ona korkuluk yaptırdık (çok hareketli yattığı için ) bu gece odasına yatırdım.onu uyuttum ama ben uyuyamıyorum şimdi gidip gidip bakıyorum korkuyorum ya bişey olursa , ağlarsa duymazsam diye kapatamıyorum gözlerimi ay çok mu abartıyorum yoksa çok mu erken kuzumdan ayrılmak için. Kardeşi gelince aynı odada daha mı zorlanırız yoksa iki beşik alıp kuzularımı yanıma mı almalıyım çok kararsızım nerdeyse çocuğu yatağından alıp koynuma yatıracağım Bi fikir verin bana lütfen
Bence gec bile kalmissiniz. Ayirin tabiki. Ama ayiracaksaniz simdi ayirin kardesi dogduktan sonraya birakmayin. Bu sefer kardesinin onun yerini aldigi dusuncesine kapilabilir.hanımlar iyi geceler çok büyük Bi dert değil belki ama danışmak istediğim bişey var size , bir kızım var iki yaşını bitirecek bu ayın sonunda Allah'ın izniyle kardeşi olacak , kızım şimdiye kadar bizim odamızda beşiğinde yattı. şimdi beşiği kırıldı Yeni beşik alacaktık ama ben acaba odasını ayırmalı mıyım diye düşündüm , odasında ayrı yatağı var ona korkuluk yaptırdık (çok hareketli yattığı için ) bu gece odasına yatırdım.onu uyuttum ama ben uyuyamıyorum şimdi gidip gidip bakıyorum korkuyorum ya bişey olursa , ağlarsa duymazsam diye kapatamıyorum gözlerimi ay çok mu abartıyorum yoksa çok mu erken kuzumdan ayrılmak için. Kardeşi gelince aynı odada daha mı zorlanırız yoksa iki beşik alıp kuzularımı yanıma mı almalıyım çok kararsızım nerdeyse çocuğu yatağından alıp koynuma yatıracağım Bi fikir verin bana lütfen
Ay farkındayımabartıyorsunuz..
9 aylikken ayirdim canim ben destek olsun sana.Ay farkındayımGerçekten farkındayım . Galiba birazcık destek alıyım cesaret gelsin diye açtm konuyu
Ay farkındayımGerçekten farkındayım . Galiba birazcık destek alıyım cesaret gelsin diye açtm konuyu
Ayırın benimde eylülde iki yaşını bitirdi kızım ve altı aylık oğlum var kızım erken yatarsa alıp beşiğini koyuyoruz uyumazsam bizle uyuyor gelip maaile beraber yatıyoruz vicdan yapmayın bende öyle düşünüyordum ama istesekte hep yanında olamayacagiz beşiği odasında bu arada
Bence gec bile kalmissiniz. Ayirin tabiki. Ama ayiracaksaniz simdi ayirin kardesi dogduktan sonraya birakmayin. Bu sefer kardesinin onun yerini aldigi dusuncesine kapilabilir.
al sana destek o zaman 6 aylıkken ayırdım her iki oğlumu da..
2 yaş bana göre geç bile..
Ya çocuk uyuyabiliyorsa dokunmayın lütfen alissin kendi odasına yatağına. Bi arkadaşım var 10 yaşında oğlu var ve bugün hala oğluyla birlikte yattigini, kocasının çocuk doğduğundan beri çocuğun odasında tek başına yattığını soyledi. Ve bu arkadaş cahil cuhela demezsin iyi eğitimli iyi bir işi var falan ama çocuk söz konusu olunca çok zaaf gösteriyor bazı insanlar. Boyu benim kadar görsen 13 yaşında dersin kocaman çocuk tek başına annesi olmadan yatamiyormus agliyormus yuhhh ya. Bu annesinin ona yaptığı bir kötülükten başka bir şey değil bence.
Benim evimde kucuk odamız karşılıklı zaten çocuk odasyla evhama gerek yok zamanı geldi ben iki yaşını kadar kızım koynumda kokusunu çeke çeke yattım kendim istedim bunu ama artık devam edemezdim bana bağımlı olmasından korktum hiçte zorlanmadı kizim ayrı yatırmaya çalışırkençok haklısınız zaten ya şimdi ya çok çok sonra diye düşünüyordum eğer ayırmazsam bebek gelince hiç ayırmazdım zaten çok naif Bi kızım var onu kötü yönde etkilemek istemiyorum , evim öyle kocaman Bi ev değil küçük sesini duyacağımı biliyorum ama endişeleniyorum yine de sanırım ilk gecemiz olduğu için evham yaptım
Ya evet aslında okudum bu konuyu ama sonra takip edememiştim gece aklıma gelmedi hiç bu konuBirkaç gün önce bu konu hakkında uzun uzun konuşuldu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizimiz-aramizda-uyuyacakmis.978863/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?