Kizimin okulundaki sorun

neden bekliyorsun?
hangi şehirdesin?
kaç yaşına kadar beklemeyi düşünüyorsun?

Bekleme sebebiniz ozel degilse

ama anladığım sizin kızınızda bir sıkıntı var

yani bir gerekçeniz var

ama konudaki anne ve kızı o yönde bir bilgi vermiyor yahut öğretmen konu sahibine bunu söylemiyor

Cunki veliler dokunulmaz. Aksini mi düşünüyorsunuz. Ben dusunmuyorum cunki işin icindeyim. Sizin dusuncemiz olmasi gereken dogru olan. Ogretmen cozemedi , cocuk ve veli rehberlik servisiyle görüştü belli araliklarla. Sorun cozulmedi. Idare veli ile konustu. Gitmedi. Her zaman olmasada boyle insanlarla karsilasmak ve ugrasmak zordur. Yeri geldi okul kapisinin onunde bekledi. Her zaman soyledimiz kadar kolay degil dogrulari yapmak. Karsilikli anlayis gerek.

ne kadar süredir bu durum devam ediyor o önemli. 1 hafta 10 gün görmezden gelinebilir belki ama bu süreye rağmen çocuk da anne de değişmiyorsa artık çözüm bulunmalı.

ama anladığım sizin kızınızda bir sıkıntı var

yani bir gerekçeniz var

ama konudaki anne ve kızı o yönde bir bilgi vermiyor yahut öğretmen konu sahibine bunu söylemiyor
Ogretmen sadece simariklik dedi...ne isterse yapilmis cunku dedi anneside oyle dedi simariyor gecer dedi

hayır.
yine idare çözmek zorunda.
mesela ben o veliye gidip "ya bahçeden defol, senin yüzünden benim de kızım ağlıyor" diye saç baş dalsam.
çünkü çocuğun suçu yok, suç annede.
o yüzden ben imza atmam.

9.sene dilerim sağlık sıkıntısı yoktur

Onun yerine rehberlik servisi ile görüşseler daha mantıklı benim büyük kız ilkokula başadı iki hafta ağladı en son rehberlik servisine gittik bi konuşması yetti hocanın bence böle bi teklif sunabilirsniz

Acikcasi konu hakkinda hic bilgimiz yoktu burada ogrendimki mudur cozmek zorundaymis simdi pazartesi mudurle gorusecegiz
Aileye şöyle söylenecek “biz idare etmeye çalıştık ama diğer veliler bu durumdan rahatsız olduğu için imza topladılar yapacak bişry yok”
Herkes tertemiz veliler şikayetçi

Ogretmen sadece simariklik dedi...ne isterse yapilmis cunku dedi anneside oyle dedi simariyor gecer dedi

ayy

iyi de sadece şımarıklık ise oturup iki gün ağlatacaktı geçecekti işte

annesine göndermeyince ağlıyor ise ağlamasına katlanacaktı

şimdi daha çok ağlarsam gönderir diye öğrenmiş işte

bence öğretmen ilk başta uğraşmak istememiş annesi bıkar gelmez sorun çözülür sanmış ama annesi de ısrarla gelince de bunalıp velilere sarmış

Bence de çözüm velilerin imza toplamadı değil, kadına laf anlatılamıyorsa, eşi çağrılsın, ona da anlatılamıyorsa okula kabul edilmesinler. Başka sınıfa geçince ne olacak o öğretmene yazık değil mi allahın manyağı kadınla uğraşıyor. Yağmurlar başlayınca giderim demiş bi de , madem çocuğu dayanamıyor sıkıyorsa yağmurda karda da beklesin. İnsanın aklına her gün bir kova suyu üzerine boşaltmak geliyor. Mecburen gider heralde. Ya da polis zoruyla bahçe dışına çıkarılması lazım.

Veliye laf anlatamayınca çocuğa da anlatamazsın. Çünkü çocuk annesini örnek alıyor. O yapmıyorsa öğretmenin dediğini ben de yapmam diyor. Bu kadar basit.

Aileye şöyle söylenecek “biz idare etmeye çalıştık ama diğer veliler bu durumdan rahatsız olduğu için imza topladılar yapacak bişry yok”
Herkes tertemiz veliler şikayetçi
aynen.
öyle kaç tane özel çocuğu kovdular okuldan, velilerin imzasıyla.
haberlerde okuduk.

uğraşmak istemiyor memurlar.

Anlayış farklı ama imza toplayıp çocuğu sürgün etmek farklı
İleride başka bir problem olunca yine mi imza toplanacak böyle bir işleyiş olamaz
Müdür gider veya müdür Yardımcısı okulun güvenlik Görevlisi (varsa) sizi alamıyoruz der ve koridora almaz
Böyle şikayetlerde ben asla olaya müdahil olmam Tepkimi de koyarım ortaya
Annesi böyle diye çocuk sürgün edilemez sınıftan

gerçekten mi bekliyorsunuz ironi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…