neden bekliyorsun?Bende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
Hatta şu anda da okuldayım nöbet tutuyorum nöbetçi öğrenciyle
Evde olsam temizlik yapsam çay içip müge'yi izlesem
İlkokulda vardı bikaç veli
çocuklarında hiç sorun yok tam tersi gayet uyanık çocuklar.beklerlerdi
Müdüre uyardı hatta onlarda beni şikayet etmek istemişlerdi
Bekleme sebebiniz ozel degilseBende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
Cozumu bu iste ama saskiniz annede hic hareket yokmutsuzsa kendisi bi çözüm üretsin. imza toplayın atalım nedir yahu.
Bende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
Cunki veliler dokunulmaz. Aksini mi düşünüyorsunuz. Ben dusunmuyorum cunki işin icindeyim. Sizin dusuncemiz olmasi gereken dogru olan. Ogretmen cozemedi , cocuk ve veli rehberlik servisiyle görüştü belli araliklarla. Sorun cozulmedi. Idare veli ile konustu. Gitmedi. Her zaman olmasada boyle insanlarla karsilasmak ve ugrasmak zordur. Yeri geldi okul kapisinin onunde bekledi. Her zaman soyledimiz kadar kolay degil dogrulari yapmak. Karsilikli anlayis gerek.Okul İdaresi,rehberlik,milli eğitim müdürlükleri varken niye veliler biz istemiyoruz demek zorunda
Böyle bir konuda ben asla girmem
Öğretmen bu mesele ile başa çıkmak zorunda veliler sınıftaki başka bir çocuğun annesi ile niye uğraşmak zorunda niye karşı karşıya getirilmek zorunda
Buradaki deneyimli bikac arkadas ayni seyi soylediEvet annenin beklemesi yanlış ve bunun öncelikle öğretmenin sonra okul yönetiminin çözmesi gerekir. Bana öğretmen başa çıkamayıp sizi örgütleyip öne sürüyor gibi geldi.
Ogretmen sadece simariklik dedi...ne isterse yapilmis cunku dedi anneside oyle dedi simariyor gecer dediama anladığım sizin kızınızda bir sıkıntı var
yani bir gerekçeniz var
ama konudaki anne ve kızı o yönde bir bilgi vermiyor yahut öğretmen konu sahibine bunu söylemiyor
hayır.Hayir bir ogretmen asla bunu soylemez. Gercekten istiyorlar. Benim velilerimden arasira gelen oluyordu. Bakiyorum sinifta hergun baska bi ogrencim ağlıyor. Annemi ozledim. X in annesi gelmisti benimde gelsin. Bu yuzden velinin gelmemesi gerek zaten. Hele anasinifinda cocuklar ilkokula gore kucuk yas grubu bu yuzden ağlayıp istemeleri normal. Tekrar soyluyorum bazi veliler kendi cocuklarinin tek oldugunu vevona gore davranmanizi ister. Diger cocuklari düşünmeden.
Verdigim ornekte cocugun hicbir sorunu yoktu sadece anne belli bir yildan sonra cocuk sahibi oldugunu söylemişti. Tenefuste kucagina alip gezerdi arada siz dusunun.
Bazi insanlara laf anlatmak zordur. Ve Evet sinifin ortak sorunu bu. Ogretmen ustune duseni yapip gondermek icin 2 aydir ugrasmissa. Cozum olmamışsa diger velilerle cozum bulmak istemesi normal.
2 aydir arkadasim aynine kadar süredir bu durum devam ediyor o önemli. 1 hafta 10 gün görmezden gelinebilir belki ama bu süreye rağmen çocuk da anne de değişmiyorsa artık çözüm bulunmalı.
Bende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
Onun yerine rehberlik servisi ile görüşseler daha mantıklı benim büyük kız ilkokula başadı iki hafta ağladı en son rehberlik servisine gittik bi konuşması yetti hocanın bence böle bi teklif sunabilirsnizMerhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Annesi cikis saatine kadar kapida bekliyor ve cocuk anneyi ne zaman isterse goruyor.
Ogretmen hanim bu durumdan cok rahatsiz.dersim bolunuyor ve diger cocuklarda annesini soruyor dedi.
Imza toplayin baska sinifa gitsin artik enerjim kalmadi dedi.
Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Annesi asla geri adim atmiyor ve bekliyor .
Aileye şöyle söylenecek “biz idare etmeye çalıştık ama diğer veliler bu durumdan rahatsız olduğu için imza topladılar yapacak bişry yok”Acikcasi konu hakkinda hic bilgimiz yoktu burada ogrendimki mudur cozmek zorundaymis simdi pazartesi mudurle gorusecegiz
Ogretmen sadece simariklik dedi...ne isterse yapilmis cunku dedi anneside oyle dedi simariyor gecer dedi
Bence öğretmen söylemeli. Siz de velisiniz sonuçta.Bunu mudure bizmi soylemeliyiz ogretmenmi sizce
aynen.Aileye şöyle söylenecek “biz idare etmeye çalıştık ama diğer veliler bu durumdan rahatsız olduğu için imza topladılar yapacak bişry yok”
Herkes tertemiz veliler şikayetçi
Anlayış farklı ama imza toplayıp çocuğu sürgün etmek farklıCunki veliler dokunulmaz. Aksini mi düşünüyorsunuz. Ben dusunmuyorum cunki işin icindeyim. Sizin dusuncemiz olmasi gereken dogru olan. Ogretmen cozemedi , cocuk ve veli rehberlik servisiyle görüştü belli araliklarla. Sorun cozulmedi. Idare veli ile konustu. Gitmedi. Her zaman olmasada boyle insanlarla karsilasmak ve ugrasmak zordur. Yeri geldi okul kapisinin onunde bekledi. Her zaman soyledimiz kadar kolay degil dogrulari yapmak. Karsilikli anlayis gerek.
o zaman okul diyecek ki ya cocugunuzu alin ya gelmeyin , boyle is mi olur yahuAnne kapinin disinda bahcede bekliyor cocuk cikinca kapiya gidiyor..okul acildigindan beri boyle 2 ay yaklasikMilana22
gerçekten mi bekliyorsunuz ironi mi?Bende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?