Diğer çocuklara ne oluyor anlamadımTabi ki imza atardım. Diğer çocuklar ne yapsın, onların ne suçu var ?
O çocuğun sürekli dersi bölerek annesiyle görüşmesi diğer çocukları etkilemez mi sizce?Diğer çocuklara ne oluyor anlamadım
Siz bu durumda olsanız imza atmazdınız, ben ise imza atardım bitti. Uzlaşmak zorunda değilim sizinle.Etkilesin herkes bir kalıpları yetişecek arkadaşım o zaman hepsi sınavlardan yüz alsın az alan etkilenir.. Hepsinin boyu kilosu aynı olsun kısa olan etkilenir... Hepsinin herşeyi aynı olmak zorunda olmadığı gibi davranışlarına aynı değil daha 5 yaşındaki bir çocuğun zor alıştığı bir sınıfı değiştirmek eğitim değil.. Robot değil bunlar insan daha annesinin koynundan 20 kişilik sınıflara gidiyorlar kolaymı
Çünkü farklıyız farklılık iyidir tıpkı çocuğun durumu gibi bittiSiz bu durumda olsanız imza atmazdınız, ben ise imza atardım bitti. Uzlaşmak zorunda değilim sizinle.
Ben olsam imza atmam. Anneyi ikna etmenin çaresini arardım. Çocuğu sınıftan atmak, onun psikolojisini çok kötü etkileyecektir.Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Annesi cikis saatine kadar kapida bekliyor ve cocuk anneyi ne zaman isterse goruyor.
Ogretmen hanim bu durumdan cok rahatsiz.dersim bolunuyor ve diger cocuklarda annesini soruyor dedi.
Imza toplayin baska sinifa gitsin artik enerjim kalmadi dedi.
Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Annesi asla geri adim atmiyor ve bekliyor .
Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Annesi cikis saatine kadar kapida bekliyor ve cocuk anneyi ne zaman isterse goruyor.
Ogretmen hanim bu durumdan cok rahatsiz.dersim bolunuyor ve diger cocuklarda annesini soruyor dedi.
Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Benim abim ve ablam da öğretmen. Sorunlarını nereyle çözmeleri gerekiyorsa kendileri çözerler. Velileri kullanmak nasıl bir mantıktır. Bence siz o kızdan ve annesinden önce öğretmeni sorgulamalisiniz. Ben oğlumun böyle bir öğretmeni olsun istemezdim. Oturup sizlerle dedikodu mu yapıyor kadın başka veliler hakkında. Belki yarın öbürgün sizin kızınız birine vuracak ne bileyim altına çişini yapmaya başlıyacak, cocuk sonuçta. imza toplayıp sizin kızınızı attirmasını ister misiniz. Oglumun okulunda da veliler girio cikiyor, çocuğunu erken alan var, aile katılımı için giden var. Her seferinde cocuklar ağlıyor mu bende annemi isterim diye.Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Helal olsun size. Mükemmel bir öğretmensiniz. Bastan atmak en kolayi. Onemli olan cocugu kazanmak.Sabır bence. Bu sene 3. sınıf okutuyorum. Nakil bir öğrenci geldi. İlk gün ağladı gitti. Sonra 15 gündür arada ağlıyor. Arıyorum telefonda konuşuy0r annesiyle. 2 gündür kontörüm bitti.Kontör alınca araycam. Az kaldı eve gitmene haydi senle şu etkinliği yapayım diyorum. 3. sınıf da olsa yeni ortama alışmakta zorlanıyor. Her çocuk farklı farklı. Bir öğrencim neredeyse 3 ay annesiyle gelmişti 1. sınftayken. Anne iki kez okuldan almak zorunda kalmış 2 ay alışamadığı için . Koskaca kızdı. Hepsinden 2 yaş büyüktü. 3 ay ağladı dile kolay. Şimdi liseli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?