- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Canı ne zaman isterse çıkar tabii ki, hepsi annenin kendince 'cocugunu kurda kuşa bırakmayan, harika anne' modundan. Bence çocuk ona bağımlı olduğu için içten içe mutlu bile olabilir (diğerleri gibi değil, yerimi hiçbir şey dolduramaz,beni çok seviyor,diye) .Bekleme sebebi kizinin istegi.ozellikle muzik ve dans olunca cikiyormus ogretmen hayir desede...cani ne zaman isterse cikiyor cocuk anne hep orada
Merhaba hanimlar kizim anasinifina basladi...uyum sorunu yasamadi.fakat bir arkadasi yasiyor.
Annesi cikis saatine kadar kapida bekliyor ve cocuk anneyi ne zaman isterse goruyor.
Ogretmen hanim bu durumdan cok rahatsiz.dersim bolunuyor ve diger cocuklarda annesini soruyor dedi.
Imza toplayin baska sinifa gitsin artik enerjim kalmadi dedi.
Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Annesi asla geri adim atmiyor ve bekliyor .
Bu hafta uyum sorunu yaşayan bir cocuğu ailesi ana sinıfindan aldı oyun sinıfına vereceklermis
O yavrucakta okul başladigi gunden beri aglıyor ama kapıda onu bekleyen kimse yok bence hatali bir davraniş bu anne ilkokuldada durmazsa ordadami bekleyecek baska cozum yollari vardir mutlaka
imza verirdim cunku diger cocuklara yazık ben almaya gitmedigimde ablam alıyor ona bile uzuluyor neden sen gelmedin anne diye
Bekleme sebebi kizinin istegi.ozellikle muzik ve dans olunca cikiyormus ogretmen hayir desede...cani ne zaman isterse cikiyor cocuk anne hep orada
Evet dediğiniz gibi öğretmenin ikazı etkili olmuyorsa okul yönetimi devreye girmeli ve bir çözüm bulmalıAma bu öğretmenin otoritesini sarsar. Hiç bir öğretmen istemez bunu. Okul yönetimi bence yeterli tepkiyi vermeli artık.. Bu okulun bir müdürü yok mu?
Ama gerçek hayat böyle değil maalesef o çocuğun bunu erkenden anlaması lazım yoksa ileride çok daha büyük sorunlar olurBen imza atmazdım.Çocuk alışana kadar anne beklemeli diye düşünüyorum.
Zaten öğretmen müdürle başa cikamadigindan imza istiyor ... Normalde idare cozmeli ama idare görevini gerektirdiği gibi yapmayıp kendince musamma gösterdiği için öğretmen bunu vazife edinmek zorunda kalmışArkadaslar hepinize tesekkur ederim okul cikisi kadina soyledim.boyle devam ederseniz mudure gidecegiz diye mudurun haberi var dedi sustum artik
o halde tüm veliler bir olup hem müdüre hem kadına baskı yapacaksınız.Arkadaslar hepinize tesekkur ederim okul cikisi kadina soyledim.boyle devam ederseniz mudure gidecegiz diye mudurun haberi var dedi sustum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?