Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

benim kardeşimle 13 yaş var aramda. iyi ki de var. ben 13 yaş olmasına rağmen çok kıskanmıştım, aramızda daha az fark olsa herhalde boğardım ilk doğduğu zaman. şimdi çok seviyorum ve iyi ki aramızda yaş farkı var. büyümesine şahit oluyorum hiçbir şeyi unutmadan.
annem 42 yaşındaydı bu arada doğurduğunda. kardeşim benden katbekat sağlıklı

Bence her çocuk yaşı kaç olursa olsun bir kardeş ister neden canınızı sıkıyorsunuz çok sevinecektir, hatta yardim bile eder size 12 yaşında. Hamileliğinizi böyle negatif düşüncelerle mahvetmeyin

Merhaba,

En büyük ablamla aramızda 14 yaş var ve o benim her şeyim :) Hep anlatır, şok olmuş beni öğrendiği zaman, doğana kadar hiç ama hiç istememiş. Ama doğduktan sonra neredeyse o büyütmüş beni :)

İçinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin minik..

Hormonel değişimden dolayıdır hislerınız, normal bence korkmaniz, endişe etmeniz. Ama hic pişman olmayin derim. Ben de 36imda doğurdum ikincimi. Suan 6aylik hem kardeşimle abim arası 11, benle 10yas. Iyi ki doğmuş kardeşim, iyiki de olmuş. Tekrar secim şansım olsa yine isterim kardeşimi. En büyük desteyim en iyi arkadaşım
Yorumları okumadan ilk mesajınıza göre yazdim. Sağlıkla sihhatle kavuşun yavrunuza

Kazara olmusum ve abimle ablamla aramda 14 yaş var gayette güzel anlaştık

Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınız. Benim kardeşimle aramda 11 yaş fark var. O doğduğunda ben küçük anne gibiydim onun bakımı ile ilgilenirdim hep. Büyüyünce de en yakın arkadaşım oldu bana, her şeyimi ona anlatırım onunla paylaşırım. 38 yaş anne olmak için geç değil bak ben daha 36 yım ortada bebek yok ve uğraşıyorum. Bana da dua edin olur mu

Kız kardeşimle aramda 10 yaş var. Birlikte alışveriş yapıyoruz, dedikodu yapıyoruz, eğleniyoruz

Yaş farkı hiç fazla değil

38 yasinda kizimi doğurdum , oglum 8 yasindaydi , büyük cocuk icin zor oluuor biraz , oglum kardesini cok seviyor ama hayati zorlasti tabi ki
Kizinizin bu bebek planinizdan haberi yok muydu? Hic bahsetmediniz bi bebek yapmayi dusundugunuzden? Neden cekiniyorsunuz ?

yaşa falan gereksiz takılmalar.
Allah nasip etmiş olmuş işte. sağlıcakla kucağına al.
mınık kafalı mınık elli dünya meleği sevimli bir yavru gelecek.
keyfıne bak.

Çok iyi yapmışsınız. Kızınız çok güzel ablalık yapar. Getir götür yapar size yardımcı olur. Sorumluluk alır olgunlaşır. Yersiz kıskançlık yapmaz büyümüş artık. Hem bu yaşta doğum yapmak kadın vücudunu yeniliyor.

kuzenimin 15-16 yaşlarında ikizleri vardı ve üniversiteye giden 1 kızları daha vardı. kızlar ilk önce kabullenemediler arkadaşlarımıza ne diyeceğiz dediler hatta oturup ağladılar. bir de şimdi görün :) kardeşleri bir yana dünya bir yana

Allah analı babalı büyütsün inşallah..
O değilde kızın çok küçükmüş ya regl olmak için :/

Bir arkadaşın lise sonken kardeşi oldu. Arkadaşım erkek, kardeşi kız. Anneme beni abi yaptığı için ne kadar teşekkür etsem az, kardeşimi inanılmaz seviyorum diyordu. Aradan yıllar geçti hala öyle. Sanki kendi evladı gibi seviyor. Sizin kızınızda büyük. Aynı şekilde benimseyip sevecektir. Hele 2 yaşına falan gelsin minnoş aralarındaki ilişkiye doyum olmaz :)

Benimle kardesimin arasinda 12 yas var. O benim herseyim annesi gibiyim. Cocugunuzu ondan baskasina emanet edemezsiniz gayet guzel olur. Hayirlisi olsun

Arkadaşım 19 yaşındayken kardeşi oldu kardeş değil de annesi gibi her seyiyle ilgileniyor :)

En yakın arkadaşımın annesi biz üniversiteden mezun olurken (22), 42 yaşında hamile kaldı. Bebek evin maskotu oldu. O da büyüdü şimdi üniversite 2. sınıfta. Ablasının göz bebeği.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.

Kardesimle aramda 7 yas var cok seviyorum keratayi 12 yas fark olsa dusunuyorum da bebekliginin tadini daha cok cikarirdim. Simdi bile kardesim degil bazen cocugum gibi goruyorum yas farki olunca daha bir seviliyor. Anne babalar da daha deneyimli, daha olgun, daha sabirli oluyor, benim annem oyleydi mesela daha rahat yetistirdi kardesimi daha stressiz, ekonomik olarak da bir tik daha iyiydi cok sukur. Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…