- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Planlı olmayan tek şey kızınızın regl olması haricinde sorun ne?
En cok istedigim seydi ama nasip olmicak galiba suan 28 yaşındayım 44 yasinda anne olmak cok zor sanırımBenim kiz kardesimle 12 yas erkek kardesimle 18 yas var aramda cokda iyi boyle olmasi
33 de evlenip12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Sizin yerinizde olmayi cok isterdim ya muhtesem birsey bu. 2.baharÇocuklarım 20, 5, 2 yaşındalar yaş 41 ; gösterdiğim yaş 30 herkes şok; geç yaşta anne olmak gençleştiriyor ya da onlarla ilgilenirken dinç kalınıyor sebebini bilmiyorum ama kendimi müthiş hissediyorum yorgunum biraz ama çok da mutlu üstelik çalışıyorum.....
3. çocuğumu 37 yaşında doğurdum. O 3 yaşında, ben 40 :)12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?