Kızımın sağlık sorunları

Yok yaşıtlarına göre kilosu boyu normal aslında. Galiba beslenme tarzından dolayı. Evet biraz daha iyileşince götürmeye karar verdim bende. Teşekkürler

Ya bende beslenme tarzından dolayı diye düşünüyorum. Meyve, meyve suyu, çikolata çok seviyor yani hep şekerli tatlı tarzda beslenmek istiyor. Abartmadan verdiğimi düşünüyordum ama demekki öyle değilmiş

Amin sağolun bütün çocuklarımıza inşallah.
Apandisit için araştırdığıma göre evet benimle alakalı bir şey değil erken evrede ameliyat oldu gibi bir durum hatta. Ama işte insan yine de bir durup sorguluyor kendini. Karaciğer için de biraz daha iyileşince götüreceğim evet o büyük ihtimal beslenmeden kaynaklı.

Doktorlara koru körüne güvenmek yerine bısey olsa söylerdi demek yerine ben doktora giderdim..

Doktorlara koru körüne güvenmek yerine bısey olsa söylerdi demek yerine ben doktora giderdim..
Ben de gitmeyi düşünüyorum ama kızım da biraz hastane ve doktor korkusu oldu gibi yaşadıklarından dolayı. Psikolojik ve fiziksel olarak biraz daha toparlasın diye bekleyeceğim. O arada da araştırayım diye buraya sormak istedim.

`