Benim kızım 2 yaşına kadar aynıydı, emmeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu. Eczaneden aldığınız çayı, küçücük çocuğa vermeyin lütfen. Uyku saatleri ile oynayın, sabah erken kaldırın daha erken yatabilir erken kalktığı için.İyi geceler arkadaşlar kızım iki yaşında ve hiç uyumuyor ona ezcanaden iyi geceler çayı aldım alerji yaptı doktora götürdüm uyku sorunu için hiç bişey yapmadı acaba tekrar kullansam iyi geceler çayını kızım da tekrar alerji yaparmı daha bi kere kullandım ve hiç uyumuyor gece durmadan kalkıyo 12 1 de yatıyooyun oynuyo gülüyo yatmıyor lütfen yardımm
Kızınız gündüzleri uyuyormu ve gün içinde aktifmi yorulmuyorsa uykusu gelmeyebilir ve banyo yapma sıklığı nasıl akşamları mı yapar akşam yaptırmak gündüz çocuğu oyunla parkla gezmeye yormak uykuya kolay dalmayı ve deliksiz uyumayı sağlıyorİyi geceler arkadaşlar kızım iki yaşında ve hiç uyumuyor ona ezcanaden iyi geceler çayı aldım alerji yaptı doktora götürdüm uyku sorunu için hiç bişey yapmadı acaba tekrar kullansam iyi geceler çayını kızım da tekrar alerji yaparmı daha bi kere kullandım ve hiç uyumuyor gece durmadan kalkıyo 12 1 de yatıyooyun oynuyo gülüyo yatmıyor lütfen yardımm
Aynı şikayetten doktora gittiğimizde bize uyumaaz demişti doktor, şu an 10 yaşında hala uyumaz oğlum
Yataktan kalkıyor malesefUyku dediğiniz şey düzen ve kararlılıktan ibaret. Uyuşturucu verir gibi çay vermenize gerek yok küçücük çocuğa. Gülsün, oynasın. Siz ona katılmadıkça, ışıklar açılmadıkça, yataktan çıkmasına müsaade etmedikçe ne kadar devam edebilecek?
Sabah 7 kalkış, öğlen 12de öğle uykusu, akşam 8de gece yatışı. Yapacağınız tek şey bu düzeni korumak.
Çok teşekkürler bunu denemeye gayret edicem inşAllah başarılı olurumAyrıca yorulan çocuk uyur tezi maalesef benim kızım için geçerli değildi. Yaz ayında uyku eğitimi verdim. O yaz boyunca biz sitede gün boyu parklardaydık. Günde 3 defa havuza indiriyordum, çok aktiftik ama yorulunca geceleri daha çok uyanıyordu. Ben de öyleyim. Aktif bir gün geçirince gece huzursuz uyurum genelde ram uykusunda geçer gece.
Malesef onuda denedim hiçbişey çözüm olmuyo bu yüzden aldım öneri olduğu içinBenim kızım 2 yaşına kadar aynıydı, emmeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu. Eczaneden aldığınız çayı, küçücük çocuğa vermeyin lütfen. Uyku saatleri ile oynayın, sabah erken kaldırın daha erken yatabilir erken kalktığı için.
Bazı çocuk uyumuyor. Uyumuyor.. uyumuyor.. Uyku şurubu verdi Dr bitkisel bizim çocuk enerji patlaması yaşıyordu içince. İnan uyku konusunda acınacak haldeyim ama elden bir şey gelmiyor. Gece 12 den sonra cam gibi oluyor gözleri. Allah yardıcımız olsun
1 haftadan itibaren verilen bi çay doktorlar tavsiye ediyor gayet bitkisel siz merak etmeyin o güzel kafanızı buna yormayın anneyim ben araştırmadan bişey vermedimiyi geceler çayı ne yahu..
ufacık çocuğa..
Amin canım aminAy ben napıcam 21 aydır uyumuyor.Hep uyumayabilir :/ Allah sabır versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?