Kizimla kopmak istemiyorum

bence çocuğunuz karakteristik olarak inatçı, ne kadar şımartmadık deseniz de şımartılmış, büyük ihtimal yasaklar kurallar olsa da eninde sonunda istediği yapılmış....
yapmanız gereken çoçuğa göre hareket etmek değil, onu kendinize göre şekillendirmek , dışarı çıkılacaksa çıkılacak bu onun karar vereceği birşey değil, gelmek istemezse evde tek kalsın gayette kalabilir o yaşta bir çocuk isterse evde tek başına, banyo kısmında haftada bir yıkansın tam yıkansın yada bırakın kendi haline az buçuk ne kadar yıkanıyorsa yıkansın karışmayın kendi pisliğinden zamanla kendisi rahatsız olur...

Ee çıksaydınız. Dersi eksik kalsın, mahçubiyetini okulda kendi yaşasın.

Seni üzmek için yapıyorum ne demek? Çok şımartılmış sanki.Fazla arkadaş mı ebeveynler? Evde yeterince otorite yok mu?

Kizimin inadina boyun egmeyiz. Aman aglamasin aman dedigi olsun diye susmam yada dedigini yapmam. Dün hata bariz bendeydi. Gidicem diyip vazgectim gitmedim o ben kazandim sandi

Ikiside degil :)

Hamileligim berbat gecti, dogum cok kisa bir sürede gerceklesti bebekken 4,5 aya kadar da kolik cekti

Ilac asla istemem. Benim amacim ilk basta fiziki veya ruhsal bir sorunu olup olmadigini ögrenmek ve ikincisi icinde neler oldugunu neden bu sekilde davrandigini anlayabilmek geliyor

Onlar bizi birakti biz onlari degil kizimin tedavilik bir durumu olmadigini söyleyerek.
Kitabin adini yazarmisiniz

BEnce de çocuğun sınırı yok.

Ögretmeni ile ilgilide yazim
Derslerin yapilip yapilmamasi cantasinin kalemliginin vs toplu düzenli olmasi cocugun degil anne babanin sorumlulugu altinda. Bunun icin toplantilar bile düzenlendi. Bilmiyorum belki tr de farklidir. Almanyada durum bu yada genelleme yapmayim bizim ögretmende durum bu

Cidden simartilmadi asla. Yapilmicak yada yapilacak dedigimiz hersey o sekilde oldu. Verdigimiz sozleri tuttuk aynisinida kendinden talep ettik.
Mutlaka bi yerlerde hi hata ettik ama nedir bilmiyorum.

Kizinizin hiperaktif oldugunu dusundum ben. Bildiginiz gibi hiperaktivite sadece cok hareketli olmak demek degil. Tedavi olmasi lazim

Ben de bu yoruma katılıyorum maalesef. Uzman değilim ama psikiyatriye ilgim var diyeyim. İleride sorunlar yaşayabilir. Bence siz bir uzmanla sürekli bağlantıda olun arada kontrollerine gitsin. Duyguları çok değişken gibi. Büyüyünce düzelebilir ama artadabilir. Uzman kontrolü şart bence.

Yani su verdiginiz ornek cogu cocuk icin gecerli.
Benim oglanda yatak diyince mizildaniyor, agliyor daha oynicaktim ben diyor.
Essek sipasi oldukca da inatci ama bu benim cocugumu KOTU yapmiyor.
Ben kendi cocuklugumu dusunuyorum, ayniydim ve hicbi zaman kotu bi insan olmadim.
Kiziniza bakis acinizi degistirin.
Benim hissettigim onu yuzune karsi da oldukca elestiriyorsunuz.
Turkiyede bi hekimden yardim alin.
Anladigim kadariyla yurtdisindasiniz, belki kendini yasadiginiz yerde iyu hissetmiyor.
Bende yurtdisindayim ve oglum Turkiyede cok daha mutlu, gozunun ici guluyor ama burda icibe kapaniyor.

Son düzenleme:
Uzmanlarin hic biri takip karari almadi gerek duymadi

Ben burda dogdum buyudum cocugumda burda büyüdü. Kendini buraya ait hissetmeme gibi bir durum söz konusu olamaz

Alti yasina kadar krese gitti
Umudunuzu kırmak için değil ama duruma hazırlanmanız için söylüyorum, 38 yaşında bi ablam var, maalesef çocukluğundan beri aynı anlattığınız gibi, ek olarak müthiş derecede bencil.
O da 5 yaşına kadar kreş ve bakıcıyla büyümüş, annem durumu farkedince işten çıkıp ablamı büyütmeye başlamış
onun dışında hiçbirimiz ablam gibi değiliz.
Bunu bizi annemin büyütmesine bağlıyoruz.
Ablam, hırçın, bencil, başkalarının hayatına saygı duymayan, iletişim kurarken hep konuşan ama konuşturmayan, konuşsan da dinlemeyen bi insan olarak kaldı.
Umarım siz durumu düzeltebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…