- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Götürdük bişey çıkmıyor. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ben anne değilim ama anormal bir fazlalıkta kusuyorsa doktora götürseniz?
Yani nefes alamadı ellerini falan sıktıKasıldı derken?
Götürdük bişey çıkmıyor. Çok teşekkür ederim
4 aylıkKızınız kaç yaşında
Aynen çok şükür. Kesinlikle öyle olacak çok korktum çokÇok şükür o zaman. Prensesi Allah korumuş. Çok şükür yanındaydınız. Artık kusmalar normale dönene kadar gözünüz hep üzerinde olsun. Rica ederim.
İshali yok çok şükür. Her zamanki kusmalarından biriydiBu ara kusma ve isal le devam eden enfeksiyon hastalik var onada bulasmis olabilir
Değil mi? HaklısınızGerilmeyin bu kadar daha birçok atraksıyon yaşayacaksınız helede ergenlikte korkuya dönüşecek
Cumartesi kontrolü var bakalım. Geçmezse başka bir doktora götüreceğim gerçektenBaşka doktorlara da götürün. Beslenmesi hakkında bilgi alırsınız ve bir sey olmadığına emin olursunuz en azından.
İyi geceler..İyi geceler hanımlar
İlk kez konu açıyorum. Belki birçoğunuza dert gibi gelmeyebilir ama pimpirikli anneler beni anlayacaktır diye düşünüyorum. Her neyse.
Bugün öğlen vakitlerinde kızımın üstünü değiştiriyordum. Neden bilmiyorum çok kusuyor. Yine kustu. Bu sefer burnuna da kaçtı. Toparlayamadı bir süre. Kasıldı kaldı öyle korktum ki. Elimi bir sıkışı vardı ki ömrüm boyunca unutamam. Çok şükür toparladı sonra. O andan beri ben bende değilim inanın. Hiç aklımdan çıkmıyor. Ya yanında olmasaydım o an. Bu sorular beynimi kemiriyor.
İlk anneliğim bu arada. Teselliye ihtiyacım var. Bu şekilde bir psikolojide olanların yorumlarını bekliyorum.
Kendinden gecti anlamindaKasıldı derken?
Her zaman ki derken boyle fışkırtiyor mu normal mi?İshali yok çok şükür. Her zamanki kusmalarından biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?