Kızımmm

Elaaysefth

Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapatma kitabı.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
690
1.094
33
İyi geceler hanımlar
İlk kez konu açıyorum. Belki birçoğunuza dert gibi gelmeyebilir ama pimpirikli anneler beni anlayacaktır diye düşünüyorum. Her neyse.
Bugün öğlen vakitlerinde kızımın üstünü değiştiriyordum. Neden bilmiyorum çok kusuyor. Yine kustu. Bu sefer burnuna da kaçtı. Toparlayamadı bir süre. Kasıldı kaldı öyle korktum ki. Elimi bir sıkışı vardı ki ömrüm boyunca unutamam. Çok şükür toparladı sonra. O andan beri ben bende değilim inanın. Hiç aklımdan çıkmıyor. Ya yanında olmasaydım o an. Bu sorular beynimi kemiriyor.
İlk anneliğim bu arada. Teselliye ihtiyacım var. Bu şekilde bir psikolojide olanların yorumlarını bekliyorum.

Geçmiş olsun. Ben anne değilim ama anormal bir fazlalıkta kusuyorsa doktora götürseniz?

Götürdük bişey çıkmıyor. Çok teşekkür ederim

Çok şükür o zaman. Prensesi Allah korumuş. Çok şükür yanındaydınız. Artık kusmalar normale dönene kadar gözünüz hep üzerinde olsun. Rica ederim.

Bu ara kusma ve isal le devam eden enfeksiyon hastalik var onada bulasmis olabilir

Çok şükür o zaman. Prensesi Allah korumuş. Çok şükür yanındaydınız. Artık kusmalar normale dönene kadar gözünüz hep üzerinde olsun. Rica ederim.
Aynen çok şükür. Kesinlikle öyle olacak çok korktum çok

Başka doktorlara da götürün. Beslenmesi hakkında bilgi alırsınız ve bir sey olmadığına emin olursunuz en azından.

Başka doktorlara da götürün. Beslenmesi hakkında bilgi alırsınız ve bir sey olmadığına emin olursunuz en azından.
Cumartesi kontrolü var bakalım. Geçmezse başka bir doktora götüreceğim gerçekten

İyi geceler..
Geçmiş olsun..İnşallah bir daha böyle bir şey ile karşılaşmazsınız.Bekar ve anne olmadığım için ne demeliyim bilemedim.
Tekrardan geçmiş olsun.

Ben de çok yaşıyorum o durumu.
Ne kadar doğrudur bilinmez ama, bir arkadaşımın tavsiyesi nefesi kesildiği an alnının ortasını ovalamamız gerektiğini, burun kanallarını harekete geçirdiğini söylemişti.
Ben bunu uyguluyorum ve anında yüz üstü yere paralel bir konuma getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…