Kızımmm

Can'ım çok çok geçmiş olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki kaç gece bu yüzden kızımın başında bekledim uyumadan ya kusarsa ya boğulursa diye. Ama öyle diye diye 5.5 aylık olduk çok şükür . Benim bebeğim de aynı seninki gibi ve Bebek reflüsü teşhisi kondu şu anda gaviscon toz ilaç kullanıyoruz tabiki hala kusuyor ama eskisine göre ilaçtan sonra azaldı çok şükür. Siz de de reflü olabilir mi acaba? Bu arada içini ferah tut Rabbim onları koruyor çok şükür tabiki sen elinden geldiğince dikkatli olacaksın ama içini kötü düşüncelerden arındır Can'ım benimm

İyi geceler..
Geçmiş olsun..İnşallah bir daha böyle bir şey ile karşılaşmazsınız.Bekar ve anne olmadığım için ne demeliyim bilemedim.
Tekrardan geçmiş olsun.
İnşallah yaşamam bir daha böyle bişey çok sağolun iyi geceler. Nöbet tutuyorum şimdi başında

Çocuklar da özellikle bebekler de kusma sorunu çok sık karşılaşılan bir durum. Bebeklerinizi besledikten sonra çok fazla hareket halinde bulundurmayın özellikle kusma miktarı fazla olan bebeklerde ( alt değiştirme veya üst değiştirme gibi ) kusması fazla olan bebekler de bebeği tutuş çok önemli. Nedeni kusma sonucu gıdalar akciğerlere ve buruna kaçıyor bunun sonucunda morarma ve gözlerde değişiklikler oluyor bunun nedeni solunumu engellediği için. Sık sık bu durum olursa akciğerlerde enfeksiyon oluşur. Bebek büyüdükçe ve katı gıdalara geçtikçe bu kusma sayıları giderek azalır.

Her zaman ki derken boyle fışkırtiyor mu normal mi?
Fışkırıyor bazen. Bazen de normal kusuyor. Doktor da soruyor bu şekilde. Arttı dedim. Test de yapıldı bişey çıkmadı çok şükür

Bir gün oğlumun boğazına top çikolata kaçtı, o an bildiğim her şeyi yaptım ama çıkmadı ben kaskatı kesildim. O esnada ablam yanımdaydı tuttu oğlumu parmağını boğazına doğru ittirdi nefes almaya başladı. Daha sonra ilk yardım videolarını seyretmeye başladım böyle bir durumla karşılaşmayayım diye bir daha. Herkesin bu konuda bilinçli olması gerekiyor bu bilgilerde unutuluyor bazen arada açıp tekrar izlemek veya okumak lazım.

Çok sağolun mesajınız çok iyi geldi. İnşallah Rabbim her daim korusun yavrucaklarımızı. Size de geçmiş olsun çok.

ilk 3ayda bu dediklerinizoluyor bir kez benimdebaşıma geldi,insan ne yapacağını şaşırıyo, çok korktum, ama sonrageçiyor

İnşallah azalır. Çok bilgilendirici bir mesaj olmuş sağolun. Beslenmesinden sonra 10 dakika falan dik tutuyorum

Oyle bir durumda oncelikle serin kanli olun sakin olun. Dizinize yatirin yuzu koyun sirtina hafif hafif vurun.
Çok sağolun direkt kucağıma aldım. Dik şekilde. Aklımda bulunsun çok sağolun

Çok sağolun direkt kucağıma aldım. Dik şekilde. Aklımda bulunsun çok sağolun
Rica ederim banada doktor soylemisti benim oglumda agladiginda tikanip hareketsiz kaliyordu morariyordu. Oyle oldugunda veya bogazina bisi kactiginda bu hareketi yapmami soyledi nefesi acilsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…