Kızımmm

Eşim sağlıkçı o da anlattı detaylıca ama panikle yapabilir miydim bilmiyorum. Ama iyice bakmak lazım videolara dediğiniz gibi. Geçmiş olsun size de

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Doktoru değiştirebilirim bu gidişle. Allah korusun cümlemizinkini

Çok şükür ki yanındaydın.
Kötü olanı düşünme.
Aklına getirme.
Neden sürekli kusuyor önce onu bir doktora götür.
Doğduğundan beri böyle aslında. Bişey çıkmayınca rahatlamıştım

geçmiş olsun ama bir doktora götürün bu kadr çok kusuyorsa madem
Teşekkür ederim. Götürüyoruz her kontrolde söylüyorum test de yapıldı bişey çıkmadı. Arkadaşlar sağolsun doktor değişikliği önerdi öyle yapacağım.

Teşekkür ederim. Götürüyoruz her kontrolde söylüyorum test de yapıldı bişey çıkmadı. Arkadaşlar sağolsun doktor değişikliği önerdi öyle yapacağım.
Canim arkadaslar guzel tavsiyeler vermis. Doyurduktan sonra 15 dk fazla hareket etmeden basi hafif yukarida olacak sekilde durmak, uyurken yan ve egimli yatirmak guzel. Pek cok bebekte ik 6 ay boyle seyler yasanabiliyor. Diger iki sebep ise karninin fazla doymasi yada kullanilan mamanin bebekle cok uyumlu olmamasi, refluyu tetiklemesi olabilir.

Aynen güzel tavsiyeler oldu. Yatağı eğimli hale getirdim. Dediğiniz gibi en az 15 dakika dik tutuyorum. 1 veya 2 saat üst değiştirmiyorum yedikten sonra. İşe yaradı gibi. Kusmaları azaldı bayağı yani dün ve bugün öyleydi. Herkese teşekkürler

Tebrik ederim canim. Cok sevindim.

Doğduğundan beri böyle aslında. Bişey çıkmayınca rahatlamıştım
Benim kızımda uzun süre kustu. Ondada birşey çıkmamıştı. Aydan aya azalıyor merak etmeyin. Anlıyorum sizi. Bende gece kusarsa tıkanırsa diye evham yapardım. Siz tedbirinizi alın. Rabbim hepimizin evladını korusun. Allaha emanetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…