- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Rica ederim banada doktor soylemisti benim oglumda agladiginda tikanip hareketsiz kaliyordu morariyordu. Oyle oldugunda veya bogazina bisi kactiginda bu hareketi yapmami soyledi nefesi acilsin diye
Anladım geçmiş olsun size deRica ederim banada doktor soylemisti benim oglumda agladiginda tikanip hareketsiz kaliyordu morariyordu. Oyle oldugunda veya bogazina bisi kactiginda bu hareketi yapmami soyledi nefesi acilsin diye
Tamam teşekkür ederimEgimli yan yatis destekli yataklardan.Yastik icin doktora danismadan kullanmayin.
Teşekkür ederim inşallahKıyamam canım ya, Allah korusun bebeğinizi. Birdaha yaşamazsınız umarım
Dediğiniz gibi büyüdükçe dertleri de büyüyordur. Allah yardımcımız olsun6. Aya kadar bizde yaşadık.. reflüsü vardı kızımın. Her emmede kusardı. Kusup boğulma senaryoları yazdım aylarca.. kabusum olmuştu kusma. Hele ki geceler,aman allahım.. ya kusar boğulursa farketmezsem diye kendimi yedim durdum. 6. Ayda geçti kusmalar.. şimdide etraftan bişey bulup ağzına atacak boğulacak diye korkuyorum.. anneliğin %90'ı evham :)
Aynen normalde olmuyordu burna gittiği için sıkıntı oldu. İnşallah geçerBenim bebeğim doğumundan 4 5 ayına kadar her gün neredeyse 4-10 kez arası kusuyordu, bu normal bişey her bebekte olabiliyor, burnuna kaçtığı için kasılmıştır nefes yolu sonuçta, sık sık gözünüz üstünde olsun , geçecek 1 aya kalmaz
Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun. Bu olaydan sonra ayrı odaya nasıl koyacağım ben de onu düşünüyorum. Amin cümlemizebenim oğlumda da oldu o olay. eşim evde yoktu gece. 2 yaşında falandı oğlum. birden öksürük başladı. ben de yanında uyumuşum kalktım oğlum falan diye dürtüklüyorum yok nefes alamıyor. koluma yığıldı çocuk hızlıca yumruk attım sırtına kocaman bir parça düştü. kusmuş o da boğazına kaçmış. titredi kasıldı. doktora götürdük. korkmuş ondan titriyor dedi. şu an 37 aylık hala aynı oda da yatıyoruz. çok korktum çok etkilendim. Rabbim yavrularımızı korusun uzun sağlıklı ömürler versin inş.
Çok sağolun. Allah bağışlasın yavrularınızıMaşallah bebeğiniz güzel besleniyor. Fazla geleni kusuyor. Bebeğinizi besledikten sonra gazını çikrmadan yatırmayın. Yatağında sırt üstü yatırmayın. Yan yatırın.
Bebeğiniz büyüdükçe azalacak ve kaybolacak bu kusmalar.
Dört çocuğum da kusmukyuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?