Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?

Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Arkadaşın olduğuna emin misin?
Bana düşmanınmış gibi geldi!

O arkadaşını sil rehberden canım en sağlıklısi o

Seni sürekli mutsuz eden insanlar uzak olsun kafanda şüphe bırakmasın en güzeli

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Hayırlı olsun gebeliğiniz..tabii ki ilk çocuğunuzu ihmal eder miyim acaba diye dusunursunuz...bunu sizin gibi her anne adayı hisseder.bu kaygı sizi her iki yavrunun için mukemmel olmaya iter.Tandem emzirme diye birşey var emzirmeye devam bile edebilirsiniz.anne babanın bırakacağı enn kiymetli miras kardeştir..
Bence arkadaşınız bencil bir ruh hastası.kusura bakmayın.kimse 2. 3.cocuk yapmasın mi onun mantığıyla

nasil saçma bir yorum bu böyle ya nasil ilk çocuk olma duygusu yasicakmis tamam biraz daha zaman gecseydi aradan olabilirdi yani sizin acinizdan zor olur ama onu ilgilendiren birsey yok o ne oyle hınç alir gibi cok ayip hic takmayin
Birkaç kez daha olumsuz yorumları ile karşılaştım. Konuşurken ben mutluyum zor olacak biliyorum ama mutluyum sağlıklı ve hayırlı olsun dedikçe devam etti bilemiyorum ama bazen galiba arkadaşlarımızı doğru seçmeliyiz

Arkadaşın bir ruh hastası bu kadar yazıyorum

O zaman kimse 2.çocuk yapmasın, herkes kardeşsiz büyüsün
Evet, tam bi ruh hastasi ve bariz bi sekilde kotu hissettirmeye calisiyor sizi.

Ilk cocuk psikolojisi iyi bir sey miymis hem? Ilk defa duyuyorum. Bir suru insan arayi acmayalim da beraber buyusunler, oynasinlar diye ugrasiyor.

Back
X