Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Canım ilk çocuk olma duygusu ne olabilir? Olsa olsa fazlaca şımartılma olabilir onun dışında ne artısı var? Ona bakarsan bu çocuk 5 yaşına geldiğinde 2. Çocuğun olsaydı o zaman da 2. Çocuğun hiçbir zaman ilk çocuk olma duygusunu yaşayamadı keşke birinciyi yapmasaydım bu ilk olma duygusunu yaşasaydı mı diyecektik? İlk doğan ilktir ikincisi ikincidir. Ben anlamadım nasıl bir düşünce tarzı var arkadaşının ama böyle sana iyi gelmeyen enerji emici insanlarla görüşme bence. Yaşı yakın olan iki çocuk senin için biraz yorucu olacaktır ama onların ikisi için müthiş bir şey olacaktır merak etme. Birbirlerine oyun arkadaşı olacaklar
Teşekkür ederim yorum için. Çok güzel bir açıklama oldu cidden. Bence şımarıklıktan başka bir şey değil. Benim bebeklerim en azından bu duyguyu değil paylaşmayı öğrenecek.

Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?

ayy ne fena bi arkadaşınız var ..dost mu düşman mı onlar nasıl yorumlar.. aksıne aynı yaşıt kızlar brıbırının en yakın arkadaşı oluyorlar büyürken..

Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Arkadas değil akbaba
O neymiş öyle ya,uzak durulmalı..

Maddi manevi bakacak gücünüz varsa neden olmasın arkadaşınız dangalak galiba biraz

Back
X