• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızın niyeti ne?

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Merhaba sevgili hanımlar,
Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/

Bebeği görmek istemiş işte açıkça söylemiş niyetini. Eşinizle ilgili kötü niyeti olsa bebeğinizi, sizi görmek istemezdi bence. Böyle herşeyin altında birşey aramayın.
Haklısınız da hiç samimiyet olmayınca garip geldi. Ama kız da yüzüne bakıyorum hiç körü niyetli birine benzemiyor. Duyduklarımızdan kimseye güvenemez olduk :/

Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/
Eşiniz bir şeyler sezmişse gereken mesafeyi koyarsınız fazlasına gerek yok bence

Kızın işyerinde sizinle muhabbeti yoksa sırf eşinizle arkadaşlığına dayanarak gelmesi hoş değil. Artı bebeği görmeye geleceğini eşinize değil size söylemeliydi...şahsen ben eşi yanlış anlamasın diye oyle yapardım...tehlikeli sularda geziyorlar bişey olmasa bile olmaya aday

Siz eve dönmemiş miydiniz?

Eşiniz yardımcı olduğu için bebeğe hediye vermek istemiştir teşekkür mahiyetinde, siz yine de içinizi rahatlatmak için bir ara görüşün derim.

İş arkadaşlarını böyle eşlerimize göz koymuş tipler gibi değerlendirmeyelim lütfen. Ben Doğum yaptığımda eşimin iş arkadaşı bayanlar topluca hastaneye geldiler. Sonra sekreteri evime geldi, hediye verdi, ben de ikramda bulundum. Üstelik eşimle aynı yerde çalışmıyorum. Bayanları tanımıyordum. Çocuğum ameliyat olduğunda da kendi meslektaşım erkekler aradılar ayrı ayrı. Bunlar sosyal hayatta normal şeyler

Bu ara iş arkadaşları ile ilgili konular çok popüler oldu ve ben gerçekten bu kadar art niyet aramıyorum insanların tavırlarında. Ofisten erkek arkadaşımızın 2 kere çocuğu oldu tüm kadınlar toplanıp kaç kere gittik. Benzer şekilde kadın arkadaşlarımızın doğumlarına, çocuklarına da evli de olsa bekar da olsa erkek arkadaşlar hep geldi. Eşli de eşler olmadan da görüşüyoruz. İnsanın içi fesat olmasın, kötü niyeti olmasın yeterki.

Geçen senelerde geçişi bir şirkette çalışmıştım çok güzel insanlarla tanışmıştım. Bir tane abi vardı, çok iyi anlaşırdık. Eşi yeni doğum yapmıştı o zamanlar. Abiyi arayıp bebeği görmek istediğimi ve eşiyle de tanışmak istediğimi söylemiştim. Gönlümden içimden kopan küçük bir istekti.
Gittim gördüm hediye aldım eşiyle tanıştım çok sevdim. Bebeği dünyalar tatlısı. Gerçekten mükemmel insanlar tanımışım şöyle bir düşündüm de.
Bence hiç art niyet aramayın derim. Ama içinize kurt düştüyse kızla konuşun derim.

Kadinlar EVli erkek is arkadaslarina is disinda soru falan sormamali mesaj atmamali.Art niyet aramiyorum da kimseye guven olmuyor.Sizde olun lutfen gorusmede.

Gereksiz bir istek bence. Siz evinize dönüp eski düzeninizi kurunca eve gelsin bebek görmeye ama böyle eşiniz, o ve bebeğiniz dışarıda buluşmaya hiç gerek yok. Küçücük bebek onun için rahatını mı bozacak.. Art niyetli olmasa da gereksiz samimiyetler beni de rahatsız eder.

Back
X