• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızın niyeti ne?

Ben kızın niyetini tam çözemedim de başka birşey soracağım. Algida secicilik sanırım benimki. Şu an ben de ücretsiz izne ayrılıyorum da bebeğime bakmak için. Siz bebeğiniz yedi aylık ve hala nasıl doğum iznindesiniz?

Ben kızın niyetini tam çözemedim de başka birşey soracağım. Algida secicilik sanırım benimki. Şu an ben de ücretsiz izne ayrılıyorum da bebeğime bakmak için. Siz bebeğiniz yedi aylık ve hala nasıl doğum iznindesiniz?
Doğum iznim bitti rapor aldım. Doğumdan dolayı işe gitmiyorum demek istedim aslında :)

Tartışınca neden evi terk ediyorsunuz ben oraya takıldım bence siz kıza takılmayın kendi aile içinizdeki sorunları çözün derim sorunlar üzerine ev terk etmek uygun değil
Ben normalde çok büyük şeyler yaşadım yine de terletmemiştim ama olayların boyutu aileye yansıdı sonrasında ailemi ziyaret ettiğim sırada kavga vs olunca ben de dönmedim. Yoksa ufak tefek şeylerden ev terketmek yanlış size katılıyorum.

Kızın işyerinde sizinle muhabbeti yoksa sırf eşinizle arkadaşlığına dayanarak gelmesi hoş değil. Artı bebeği görmeye geleceğini eşinize değil size söylemeliydi...şahsen ben eşi yanlış anlamasın diye oyle yapardım...tehlikeli sularda geziyorlar bişey olmasa bile olmaya aday
Ben kızla samimi değilim. Eşim yardımcı olurken bir kere tanıştık konuştuk o kadar. Kız burada yurtta kalıyor. Eşime hep x bey diye hitap ediyor. Kızım doğduğunda da gelmek istemiş kırkı çıksın demiş vs. Şimdi de Ramazan’da iftar yapalım bebeği de görmüş olayım demiş. Eşime söyledim garip diye o da belki aile hasreti çekmiştir ne var bunda dedi sonrasında. Bizim kızı çok seviyor fotoğraflarından dolayı falan dedi. Eşim bebeğin fotoğraflarını WhatsApp durumuna arada koyar oradan görüyor sanırım. Neyse işte kız başka zamana kaldı sanırım demiş iftar saati gelince. Ben eşimden kızın numarasını aldım. Kızı arayıp kendim mi söylesem kusura bakma uyuyakalmışım başka zaman diye yoksa sessiz mi kalsam? Bir de eşin evde yokken ne olursa olsun hiç tanımadığım Kızı evime döndüğümde yalnızken de çağırmak tuhaf geliyor. Hiç samimiyetim yok sonuçta...

Bebegi gormeye geliyo aslinda yanlis bi durum yok ama, kadinlar hissediyo bu aralar cok okudum burdan yinede bi gorusun.

Ne alaka diye düşündüm ben. Bebeği olana gözün aydın derim, eğer illa birşey yapmak istiyorsam bir hediye alır veririm.

Bebeği görmek istemesini garipsedim.

Ne diyebilirim ki bizi artık malesef paronaya ettiler.Ortam okadar bozuk ki hepimiz korkar olduk acaba niyeti iyi midir?bu kızın bu adamın diye çok üzgünüm ki bu ortamda herkes kaygı yaşıyor haklısın da sonuçta ben kardeşim dediğim masum gözüken hem de nişanlı eşimden yaşça çok küçük bir çalışanımız tarafından yedim kazığı eski eşimden !temkin tedbir candır bunu öğrendim !!!

Kimsenin gunahini alamayiz ama ben mesafeli olunmasi taraftariyim boyle bir seyi kabul etmezdim.

Kücük cocugu olan kadına niye iftara gelinir .
Günler torbaya mı girmis .Ramazandan sonra kendi evinizde birkaç samimi arkadaşınızla mutlu mutlu bir ortamda cağırın .Varsa da bir art niyet sap gibi kalsın .

Kızın belli niyeti iyidir bebeği görüp hediye fln vermek istiyordur Ama ben böyle iş arkadaşlarıyla özellikle bayan olanlarla çok görüşülmesi taraftarı değilim görüşülecekse de aile olanlarla ailecek görüşülmeli
Evet bekar bayanlar ölsün lütfen , yoksa bütün bekar bayanlar milletin kocasına göz diker mazallah! Nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkına

He tabi tüm dünya bekar kadınlar bir oldu ayrılmanızı bekliyor kocanızı kapmak için...

Vallah bekar bir bayan olarak iş yerinde doğum yapan abilerin bebek görmesine bende gitmek istemiyor özellikle çeyrek 310 küsür olmuş ken ama işte kendini mahçup hissedip mecbur gidiyoruz böyle düşünüyorlarsa çok ayıp ya.

Burayı biraz olsun takip ettiyseniz bence her zaman olasılıkları gözden geçirmekte ve mesafeyi korumakta fayda var..
Bir arkadaşım ,yeni doğmuş bebeğine eşi aracılığıyla gönderilen bir hediyeyi,eşinin sevgilisinin almış olabileceğini söylediğinde,delirdiğini falan düşünmüştüm.Ama öyleymiş.
Malesef,artık eski güzel zamanlarda değiliz.Ben hayatıma yeni giren her insanı kumar gibi görüyorum artık.Kaybettiğinde üzüleceğin kadar para yatırmayaksın..

Gereksiz samimiyet. X Bey dese ne olur sürekli bey diyor demişsiniz. Gözlem yapın dikkat edin. Eşinizle aranız soğuk olursa araya insanlar daha kolay girer. Bir an önce problemlerinizi çözün. Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama evinizde olun.

Burayı biraz olsun takip ettiyseniz bence her zaman olasılıkları gözden geçirmekte ve mesafeyi korumakta fayda var..
Bir arkadaşım ,yeni doğmuş bebeğine eşi aracılığıyla gönderilen bir hediyeyi,eşinin sevgilisinin almış olabileceğini söylediğinde,delirdiğini falan düşünmüştüm.Ama öyleymiş.
Malesef,artık eski güzel zamanlarda değiliz.Ben hayatıma yeni giren her insanı kumar gibi görüyorum artık.Kaybettiğinde üzüleceğin kadar para yatırmayaksın..
Çok üzüldüm arkadaşınıza şuan nasıl :(
O adamla kadın da ahlaksızlığın uzmanı olmuşlar

Back
X