- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Eşiniz de garipsemişse boşverin mesafenizi koruyun her ikiniz de.Merhaba sevgili hanımlar,
Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/
Çok üzüldüm arkadaşınıza şuan nasıl
O adamla kadın da ahlaksızlığın uzmanı olmuşlar
Merhaba sevgili hanımlar,
Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/
Ya benim eşimin bekar iş arkadaşıyla görüşmesi kadar saçma bişey varmı iş yerinde iş ilişkisi dışarı çıkınca biter niye evime gelsin yada dışarda buluşalım benim de eşim iş yerinde bayanların arasında çalışıyordu yeni evlendiğimizde evimizi görmeye gelmek istediler hepsi bir toplaşıp geldi evli bekar ayrı ayrı gelmediler ben kimseye ölsün demiyorum benim de çalıştığım yerde bekar erkek arkdşım olsa eve tek başına davet etmem saçma olur eşim de istemez ayrıca siz istiyorsanız çağırınEvet bekar bayanlar ölsün lütfen , yoksa bütün bekar bayanlar milletin kocasına göz diker mazallah! Nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkına
Hanımefendi kimse bekar bayanlar ölsün demedi, sonuçta ben de bir zamanlar bekardım. Benden önce evlenen arkadaşlarım oldu çocuğu olanlar oldu ama kimsenin eşi rahatsızlık duymadu çünkü arkadaşımla samimiysem ancak bebek görmeye gitmişimdir. Burada kız samimi olmadığı halde ne benimle ne de eşimle böyle bir şey istemesi tuhaf geldi. Ayrıca eşimin kadınlarla mesafeli olmasını istemem bekar kadınlar ölsün demek değildir.Evet bekar bayanlar ölsün lütfen , yoksa bütün bekar bayanlar milletin kocasına göz diker mazallah! Nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkına
Konuyu çarpıttığınızın farkında mısınız?He tabi tüm dünya bekar kadınlar bir oldu ayrılmanızı bekliyor kocanızı kapmak için...
Umarım siz de fazla abarttiginizin, birşeylere gereğinden fazla anlam yüklediginizin farkındasınızdır.Konuyu çarpıttığınızın farkında mısınız?
Şöyle düşünün hiç tanımadığınız birini ortada bu kadar manyak dolaşırken her gün tv de 3. sayfalarda kötü hikayeler olup biterken evinize almak ister misiniz? Burada okuduklarıma değinmiyorum bile... Abartıyor olabilirim haklısınız ama bu zamanda birine güvenebilmek için ortada referansa ihtiyaç duyuluyor. Ben de bekardım ama arkadaşımın eşine bebek görmek için gideceksem o kişi ya samimi arkadaşımdır ya da mesai arkadaşım falan olması gerekir. Vefa borcu desek eşim işe almadı kızı, sadece birkaç konuda yardımcı oldu işe başladıktan sonra. Hatta o zamanlarda kolonya tatlı getirmişti tamam işte vefa borcunu ödedi. Bebekleri çok seviyor olsa gerek diye ben yine de iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum. Ama daha önce gereksiz mesajları ve eşimi iş yerinde ziyaretlerini düşününce de fazla mı iyi niyetliyim diye kendimi sorguluyorum. O yüzden zaten kararsız olduğum için KK’nün her şeyi düşünen kadınları ile durumu paylaştım.Umarım siz de fazla abarttiginizin, birşeylere gereğinden fazla anlam yüklediginizin farkındasınızdır.
Merhaba sevgili hanımlar,
Yok öyle yapamam :) İş yerinden niyeti apaçık kötü olan birine bile yapmadım. Kaldı ki bu kızın niyetinden emin değilim. Sizi tebrik ederim valla :)Ben olsam açık açık rahatsız olduğunu söylerim daha önce yaptım mutluyum. Kız bir daha kesinlikle eşime yaklaşmadi hatta başkalarına da anlatmış olacak ki hepsi eşimle mesafeliler
Yok öyle yapamam :) İş yerinden niyeti apaçık kötü olan birine bile yapmadım. Kaldı ki bu kızın niyetinden emin değilim. Sizi tebrik ederim valla :)
İkisini de o uçakla uçurmuşsunuz bravoBizim olayda eşim kız eşimden kağıt istemiş . eşim de vermis. Kiz uçak yapıyormuş. eşim de ben daha iyisini yaparim demis. Esim de yapmış. Sınıfa girdim ikisi resmen oyun oynuyorlar. Eşimi aldım kenara. Uçağı da aldımbaktım kızın adı imzası falan yazıyor. Kıza uçak senin mi dedim veriyodum ki.esim benim o adıni yazdi ayşe dedi. Ben de hmm dedim uçak çöpe. Eşimi de aldım dışarı. Bayağı bi hallettim sonra kıza mesaj yazdim. Samimiyetinizden rahatsız oldum. Özellikle neden ismini yazdığını imzanı falan attığını merak ettim. Yanlış anlama kırmak için demiyorum ancak mesafeli olmanız gerektiğini düşünüyorum. Ben bile seninle bu kadar samimi degilim evli bi adamla böyle samimi olmanız doğru mu? Ben eşimle konuştum seninle de konuşuyorum dedim
İkisini de o uçakla uçurmuşsunuz bravoAyrıca çok haklısınız çocukça oyun oynamak baş başa nedir...
Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.Uçururum affetmemeşimin niyetinin kötü olduğunu düşündüğü bir kız vardı. Ama ben ne mesaj ne konuşma bir şey gormediğim icin kiza bir sey demedim. Hatfa ozellikle gidip konustum ben de evliyim falan dedim. Kız da bilmiyormuş sohbet ettik iyi birisin tanıştığıma sevindim falan dedi. Eşim de bana kizdi kız bana kötü niyetle bakıyor sen arkadaş oluyorsun diye. Ama sonuçta bi hamle yapmadı. Belki de eşim yanlış anlıyor diye düşündüm. Sen de şimdilik o zaman bisey deme ama münasebetsiz ilk harekette ben samimiyetinizi doğru bulmuyorum eşimle konuştum fakat seninle de konuşmak istedim. Bask a arkadaşlar edinin de. Oh miss
Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?