Kızın niyeti ne?

Eşiniz de garipsemişse boşverin mesafenizi koruyun her ikiniz de.

Dünya hali hersey mümkün tabi de bence hediye verecek.
Yoksa aile tablosunu görmeyi kötü niyeti olan bir insan pek istemez .niyetler de değişkendir.Şimdilik böyle görünüyor.

Çok üzüldüm arkadaşınıza şuan nasıl
O adamla kadın da ahlaksızlığın uzmanı olmuşlar

Evet malesef dediğiniz gibi.Üçüncü kişileri çekiştirmek ya da kınamak değil amacım ama herkese ders olmalı böyle tecrübeler..Arayı düzeltmiş gibi yapıp başka bir şehirden arkadaşıma canımlı cicimli, özledimli mesajlar atıyordu,meğer orada da beraberlermiş..Daha sayamayacağım neler..Uyanık olmak gerekiyor “Kemal’im yapmaz” dememeli.
Biz yakınları olarak saçmalama,kurma,kalbini bozma gibi şeyler söyledikçe “o zaman neden böyle hissediyorum?”derdi.Sonra haklı çıktı.Boşanmadılar ama düzelme de yok sanırım bir iyi bir kötü işte..

Bdv’de bu tarz şüpheci konuları okuyunca erkek iş arkadaşlarıma iş ile alakalı mesaj atmaya korkar oldum inanın, eşleri yanlış anlar diye.

Bence gereksiz bir şüphe içersindesiniz, kız sizi ve bebeğinizi görmek istemiş,eşiniz ile başbaşa görüşme talep etmemiş ki.

Erkek arkadaşımın kayınvalidesi vefat etti. Bende erkek arkadaşıma söyleyip gündüz eşine başsağlığına gittim. Ne var bunda?
Kadın bebek ziyaretine gelmek istemiş. Sizi az tanıyor olabilir ama eşinizle bir mesaisi var, eşinizden yardım görmüş belki de bir vefa borcu hissediyor.
Tabi yaaa, eşlerin sağında ki solunda ki tüm kadınlar yuva yıkan kadın oluyor değil mi?

Evet bekar bayanlar ölsün lütfen , yoksa bütün bekar bayanlar milletin kocasına göz diker mazallah! Nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkına
Ya benim eşimin bekar iş arkadaşıyla görüşmesi kadar saçma bişey varmı iş yerinde iş ilişkisi dışarı çıkınca biter niye evime gelsin yada dışarda buluşalım benim de eşim iş yerinde bayanların arasında çalışıyordu yeni evlendiğimizde evimizi görmeye gelmek istediler hepsi bir toplaşıp geldi evli bekar ayrı ayrı gelmediler ben kimseye ölsün demiyorum benim de çalıştığım yerde bekar erkek arkdşım olsa eve tek başına davet etmem saçma olur eşim de istemez ayrıca siz istiyorsanız çağırın

Aynı șirkette çalıștığınız insanın ilk olarak size sorması gerekir , eșinize değil. Iyi niyetli ya da kotu niyetli ama zaten catirdamia bir evlilik var , ayri catilar var. Neyse saygili olmadigi kesin.

Evet bekar bayanlar ölsün lütfen , yoksa bütün bekar bayanlar milletin kocasına göz diker mazallah! Nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkına
Hanımefendi kimse bekar bayanlar ölsün demedi, sonuçta ben de bir zamanlar bekardım. Benden önce evlenen arkadaşlarım oldu çocuğu olanlar oldu ama kimsenin eşi rahatsızlık duymadu çünkü arkadaşımla samimiysem ancak bebek görmeye gitmişimdir. Burada kız samimi olmadığı halde ne benimle ne de eşimle böyle bir şey istemesi tuhaf geldi. Ayrıca eşimin kadınlarla mesafeli olmasını istemem bekar kadınlar ölsün demek değildir.

Ya Hanımlar bir de şu var bu kız eşime x Bey radyoda programım var dinlerseniz sevinirim tarzında da yazıyordu ara ara. Ya da sınavı var mesela meslek ile ilgili, eşimden önce sorabileceği uzmanlar varken eşime soruyordu yardımcı olur musunuz diye. Bana garip gelen şeyler bunlardı üzerine de böyle bebek görme durumu çıkınca ben kötü niyetli ilan edilmeyeyim lütfen. Eşimle samimiyeti de yok sonuçta mesai arkadaşı da değil. Bekar kadınlar topa tutmuş ne yani ölelim mi yok kocanızı kapmak inçin bekar kadınlar bekliyordu gibi yaklaşmışlar konuya ama aslında konu ara ara kızın gereksiz eşime mesajları ve benimle tanışmasına rağmen benimle iletişime geçmeyişi oldu. Yanlış anlaşılmayayım...

Umarım siz de fazla abarttiginizin, birşeylere gereğinden fazla anlam yüklediginizin farkındasınızdır.
Şöyle düşünün hiç tanımadığınız birini ortada bu kadar manyak dolaşırken her gün tv de 3. sayfalarda kötü hikayeler olup biterken evinize almak ister misiniz? Burada okuduklarıma değinmiyorum bile... Abartıyor olabilirim haklısınız ama bu zamanda birine güvenebilmek için ortada referansa ihtiyaç duyuluyor. Ben de bekardım ama arkadaşımın eşine bebek görmek için gideceksem o kişi ya samimi arkadaşımdır ya da mesai arkadaşım falan olması gerekir. Vefa borcu desek eşim işe almadı kızı, sadece birkaç konuda yardımcı oldu işe başladıktan sonra. Hatta o zamanlarda kolonya tatlı getirmişti tamam işte vefa borcunu ödedi. Bebekleri çok seviyor olsa gerek diye ben yine de iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum. Ama daha önce gereksiz mesajları ve eşimi iş yerinde ziyaretlerini düşününce de fazla mı iyi niyetliyim diye kendimi sorguluyorum. O yüzden zaten kararsız olduğum için KK’nün her şeyi düşünen kadınları ile durumu paylaştım.

Ben olsam açık açık rahatsız olduğunu söylerim daha önce yaptım mutluyum. Kız bir daha kesinlikle eşime yaklaşmadi hatta başkalarına da anlatmış olacak ki hepsi eşimle mesafeliler

Ben olsam açık açık rahatsız olduğunu söylerim daha önce yaptım mutluyum. Kız bir daha kesinlikle eşime yaklaşmadi hatta başkalarına da anlatmış olacak ki hepsi eşimle mesafeliler
Yok öyle yapamam :) İş yerinden niyeti apaçık kötü olan birine bile yapmadım. Kaldı ki bu kızın niyetinden emin değilim. Sizi tebrik ederim valla :)

Yok öyle yapamam :) İş yerinden niyeti apaçık kötü olan birine bile yapmadım. Kaldı ki bu kızın niyetinden emin değilim. Sizi tebrik ederim valla :)

Bizim olayda eşim kız eşimden kağıt istemiş . eşim de vermis. Kiz uçak yapıyormuş. eşim de ben daha iyisini yaparim demis. Esim de yapmış. Sınıfa girdim ikisi resmen oyun oynuyorlar. Eşimi aldım kenara. Uçağı da aldım baktım kızın adı imzası falan yazıyor. Kıza uçak senin mi dedim veriyodum ki.esim benim o adıni yazdi ayşe dedi. Ben de hmm dedim uçak çöpe. Eşimi de aldım dışarı. Bayağı bi hallettim sonra kıza mesaj yazdim. Samimiyetinizden rahatsız oldum. Özellikle neden ismini yazdığını imzanı falan attığını merak ettim. Yanlış anlama kırmak için demiyorum ancak mesafeli olmanız gerektiğini düşünüyorum. Ben bile seninle bu kadar samimi degilim evli bi adamla böyle samimi olmanız doğru mu? Ben eşimle konuştum seninle de konuşuyorum dedim

İkisini de o uçakla uçurmuşsunuz bravo Ayrıca çok haklısınız çocukça oyun oynamak baş başa nedir...

İkisini de o uçakla uçurmuşsunuz bravo Ayrıca çok haklısınız çocukça oyun oynamak baş başa nedir...

Uçururum affetmem eşimin niyetinin kötü olduğunu düşündüğü bir kız vardı. Ama ben ne mesaj ne konuşma bir şey gormediğim icin kiza bir sey demedim. Hatfa ozellikle gidip konustum ben de evliyim falan dedim. Kız da bilmiyormuş sohbet ettik iyi birisin tanıştığıma sevindim falan dedi. Eşim de bana kizdi kız bana kötü niyetle bakıyor sen arkadaş oluyorsun diye. Ama sonuçta bi hamle yapmadı. Belki de eşim yanlış anlıyor diye düşündüm. Sen de şimdilik o zaman bisey deme ama münasebetsiz ilk harekette ben samimiyetinizi doğru bulmuyorum eşimle konuştum fakat seninle de konuşmak istedim. Bask a arkadaşlar edinin de. Oh miss

Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.

Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.

Kesinlikle kabul etmesin. Ben olsam izin vermem. Öncelikle siz madem yemek teklif etmiş başka bir şey aramaniza gerek yok. Eşim evli bir adam beraber yemeğe gitmenizi de arkadaşlık etmenizi de doğru bulmuyorum diyin. Eşinize de bunu empoze edin. Kıskanacağınızı bilsin bu teklifi eve getirmeden orda reddetsin.

Ay sinir oldum. Ben sadece bebeği görmeye size gelecek sanmistim.

O yemeyi suratina gecirmek geldi içimden

Ne isterler evli adamlardan anlamıyorum ki. Memlekette erkek kıtlığı var sanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…