Kızın niyeti ne?

Yok bebeği görmek istemiş iftar yapalım demiş hep beraber. Yani ben de varım planda :)

Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.
Ben de erkek arkadasimla ayni is yerinde calisiyordum. Iliskinin en basinda henüz kimse bilmiyordu bile, ben arasina mesafe koymasini istemistim. Testi kirilmadan tokadi atmistim yani :))).. O da hemen mesafesini koydu ve herkes davranislarina dikkat etti. Keza ben de kendi davranislarima dikkat ettim. Bunlar her iki tarafin da birbirinden beklemekte cok hakli oldugu seyler.. 3. kisiler hic bir zaman sorun olacak noktaya gelmemeli. Rahatsiz olunuyorsa mesafe korunmali.

Yok bebeği görmek istemiş iftar yapalım demiş hep beraber. Yani ben de varım planda :)

Ya benim bu olay içime şüphe düşürdü. Bence kıza gelemiyoruz diyin gitmeyin eşinizle ikiniz çıkın yemeğe. Tartışma sevginizi bilmiyorum ama şimdiden fırsat bekleyenler kapıda. En kısa sürede barışmanızı tavsiye edrim.

Keşke yakın olsaydık ben o kızı bir güzel hallederdim

Kızla görüşmezsem niyetini nasıl anlarım ki? Ya da eşim işteyken Kızı eve mi davet etsem? Offf bilemedim gerçekten...

Kızla görüşmezsem niyetini nasıl anlarım ki? Ya da eşim işteyken Kızı eve mi davet etsem? Offf bilemedim gerçekten...

Aman ya bosver niyeti. Niyeti neyse ne uzak dursun yeter. Sen uzak dur eşini de uzak tut. Hatta eşine teşvik edici şeyler söyle. Kızla yemeğe gitmediğin için sana güvenim arttı gibi şeyler. Kız da bir daha cagırırsa gerekli konuşmayı yap.

Kızla erkek benim düşünceme göre yakin arkads olamaz. Normal arkadaş olabilir ama samimi olmaya çalışıyorsa ben bunda kötü niyet ararım

Ben yemeğe çıkmasam kız yarın bir gün işi bahane edip yazacak yine ve engel olamayacağım eşim ne var bunda vs diyecek falan. Ben olsam inçe düşünürüm kimsenin eşini rahatsız etmem ama nerede herkeste o düşünce...

O zaman yemekte açık arayın. Açık bulduktan sonra o tuvalete gidecekken siz de gidin orda söyleyin direk rahatsız olduğunuz şeyi. Özür dilese bile yokuşa sürün. Taktiksel oynayın. Yapacak bişey yok kocaları korumak lazim :/

Şimdilik aramadım bakalım. Çıkarsak yemeğe zaten dikkatli olacağım. Umarım ben kötü niyetliyimdir:)

Şimdilik aramadım bakalım. Çıkarsak yemeğe zaten dikkatli olacağım. Umarım ben kötü niyetliyimdir:)

Öyle deme. Kimseye güven olmuyor bu devirde. Şimdi olmasa bile ilerde eşine hisleri değişebilir. Öyle arkadaş olmalarına izin verme. Er veya geç uçağını uçur

Bu kadar huzursuzsanız almayın eve olsun bitsin için rahat etmiyorsa kabul etmem. Bu kadar takmayın kafaya

Naptınız bilmiyorum ama bence kabul etmeyin. Neler okuyoruz neme lazım...Eşinize de bahaneler uydurun açıkca istemediğinizi soylemeyin

Bazı insanların böyle tavırları samimiyet adımları vardır.Anormal değil.İstemiyorsan bi bahaneyle geçiştirebilirsin.

kocanda gözü olsa niye bebeği görmek istesin allah aşkına.sonuça tanıdığı sevdiği birinin bebeği olmuş görmek istemese ayıp olurdu bu bi adettir bebeği olanın iş yerinden insanlar görmeye gelirler.

Kadınlar Kulübü'ne üye olduğumdan beri evli çiftlerle görüşmek, evli olan çalışma arkadaşıma soru sormak gibi durumlardan çekiniyordum zaten. Şimdi evli arkadaşlarımın bebeği olursa bebek görmeye de gidemem herhalde mazallah kocasına asılıyorum zannedebilir. En iyisi böyle kıskanacak olan kişiler kocalarını izole bir ortamda saklasın, ne onların rahatı bozulsun ne de bekar kızların namusuna laf gelsin.

Cocuk sadece konu sahibinmi? Niye sadece konu sahibi sadece cocuğun üzerine söz sahibi olsun?

Kadin birşey yapmak istese çoktandir yapmiş olurdu. Gidip çocuğu bahane etmezdi. Cocuk görmek gibi masum isteği bile kötüye çeviriliyor ya. Çalişan kadinlardan bu korku ne? Sanki hepsi evli adamlarin üstüne atliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…