• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızın niyeti ne?

Kesinlikle kabul etmesin. Ben olsam izin vermem. Öncelikle siz madem yemek teklif etmiş başka bir şey aramaniza gerek yok. Eşim evli bir adam beraber yemeğe gitmenizi de arkadaşlık etmenizi de doğru bulmuyorum diyin. Eşinize de bunu empoze edin. Kıskanacağınızı bilsin bu teklifi eve getirmeden orda reddetsin.

Ay sinir oldum. Ben sadece bebeği görmeye size gelecek sanmistim.

O yemeyi suratina gecirmek geldi içimden

Ne isterler evli adamlardan anlamıyorum ki. Memlekette erkek kıtlığı var sanırsın
Yok bebeği görmek istemiş iftar yapalım demiş hep beraber. Yani ben de varım planda :)

Evet niyeti kötüyse ben de rahatsızlığımı belli ederim eşim de görüşemez o zaman. Bunu anlamak için de sanırım kızın yemek teklifini kabul etmeli.
Ben de erkek arkadasimla ayni is yerinde calisiyordum. Iliskinin en basinda henüz kimse bilmiyordu bile, ben arasina mesafe koymasini istemistim. Testi kirilmadan tokadi atmistim yani :))).. O da hemen mesafesini koydu ve herkes davranislarina dikkat etti. Keza ben de kendi davranislarima dikkat ettim. Bunlar her iki tarafin da birbirinden beklemekte cok hakli oldugu seyler.. 3. kisiler hic bir zaman sorun olacak noktaya gelmemeli. Rahatsiz olunuyorsa mesafe korunmali.

Yok bebeği görmek istemiş iftar yapalım demiş hep beraber. Yani ben de varım planda :)

Ya benim bu olay içime şüphe düşürdü. Bence kıza gelemiyoruz diyin gitmeyin eşinizle ikiniz çıkın yemeğe. Tartışma sevginizi bilmiyorum ama şimdiden fırsat bekleyenler kapıda. En kısa sürede barışmanızı tavsiye edrim.

Keşke yakın olsaydık ben o kızı bir güzel hallederdim :D

Ya benim bu olay içime şüphe düşürdü. Bence kıza gelemiyoruz diyin gitmeyin eşinizle ikiniz çıkın yemeğe. Tartışma sevginizi bilmiyorum ama şimdiden fırsat bekleyenler kapıda. En kısa sürede barışmanızı tavsiye edrim.

Keşke yakın olsaydık ben o kızı bir güzel hallederdim :KK70:
Kızla görüşmezsem niyetini nasıl anlarım ki? Ya da eşim işteyken Kızı eve mi davet etsem? Offf bilemedim gerçekten...

Kızla görüşmezsem niyetini nasıl anlarım ki? Ya da eşim işteyken Kızı eve mi davet etsem? Offf bilemedim gerçekten...

Aman ya bosver niyeti. Niyeti neyse ne uzak dursun yeter. Sen uzak dur eşini de uzak tut. Hatta eşine teşvik edici şeyler söyle. Kızla yemeğe gitmediğin için sana güvenim arttı gibi şeyler. Kız da bir daha cagırırsa gerekli konuşmayı yap.

Kızla erkek benim düşünceme göre yakin arkads olamaz. Normal arkadaş olabilir ama samimi olmaya çalışıyorsa ben bunda kötü niyet ararım

Aman ya bosver niyeti. Niyeti neyse ne uzak dursun yeter. Sen uzak dur eşini de uzak tut. Hatta eşine teşvik edici şeyler söyle. Kızla yemeğe gitmediğin için sana güvenim arttı gibi şeyler. Kız da bir daha cagırırsa gerekli konuşmayı yap.

Kızla erkek benim düşünceme göre yakin arkads olamaz. Normal arkadaş olabilir ama samimi olmaya çalışıyorsa ben bunda kötü niyet ararım
Ben yemeğe çıkmasam kız yarın bir gün işi bahane edip yazacak yine ve engel olamayacağım eşim ne var bunda vs diyecek falan. Ben olsam inçe düşünürüm kimsenin eşini rahatsız etmem ama nerede herkeste o düşünce...

Ben yemeğe çıkmasam kız yarın bir gün işi bahane edip yazacak yine ve engel olamayacağım eşim ne var bunda vs diyecek falan. Ben olsam inçe düşünürüm kimsenin eşini rahatsız etmem ama nerede herkeste o düşünce...

O zaman yemekte açık arayın. Açık bulduktan sonra o tuvalete gidecekken siz de gidin orda söyleyin direk rahatsız olduğunuz şeyi. Özür dilese bile yokuşa sürün. Taktiksel oynayın. Yapacak bişey yok kocaları korumak lazim :/

O zaman yemekte açık arayın. Açık bulduktan sonra o tuvalete gidecekken siz de gidin orda söyleyin direk rahatsız olduğunuz şeyi. Özür dilese bile yokuşa sürün. Taktiksel oynayın. Yapacak bişey yok kocaları korumak lazim :/
Şimdilik aramadım bakalım. Çıkarsak yemeğe zaten dikkatli olacağım. Umarım ben kötü niyetliyimdir:)

Şöyle düşünün hiç tanımadığınız birini ortada bu kadar manyak dolaşırken her gün tv de 3. sayfalarda kötü hikayeler olup biterken evinize almak ister misiniz? Burada okuduklarıma değinmiyorum bile... Abartıyor olabilirim haklısınız ama bu zamanda birine güvenebilmek için ortada referansa ihtiyaç duyuluyor. Ben de bekardım ama arkadaşımın eşine bebek görmek için gideceksem o kişi ya samimi arkadaşımdır ya da mesai arkadaşım falan olması gerekir. Vefa borcu desek eşim işe almadı kızı, sadece birkaç konuda yardımcı oldu işe başladıktan sonra. Hatta o zamanlarda kolonya tatlı getirmişti tamam işte vefa borcunu ödedi. Bebekleri çok seviyor olsa gerek diye ben yine de iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum. Ama daha önce gereksiz mesajları ve eşimi iş yerinde ziyaretlerini düşününce de fazla mı iyi niyetliyim diye kendimi sorguluyorum. O yüzden zaten kararsız olduğum için KK’nün her şeyi düşünen kadınları ile durumu paylaştım.
Bu kadar huzursuzsanız almayın eve olsun bitsin için rahat etmiyorsa kabul etmem. Bu kadar takmayın kafaya

Ben kızla samimi değilim. Eşim yardımcı olurken bir kere tanıştık konuştuk o kadar. Kız burada yurtta kalıyor. Eşime hep x bey diye hitap ediyor. Kızım doğduğunda da gelmek istemiş kırkı çıksın demiş vs. Şimdi de Ramazan’da iftar yapalım bebeği de görmüş olayım demiş. Eşime söyledim garip diye o da belki aile hasreti çekmiştir ne var bunda dedi sonrasında. Bizim kızı çok seviyor fotoğraflarından dolayı falan dedi. Eşim bebeğin fotoğraflarını WhatsApp durumuna arada koyar oradan görüyor sanırım. Neyse işte kız başka zamana kaldı sanırım demiş iftar saati gelince. Ben eşimden kızın numarasını aldım. Kızı arayıp kendim mi söylesem kusura bakma uyuyakalmışım başka zaman diye yoksa sessiz mi kalsam? Bir de eşin evde yokken ne olursa olsun hiç tanımadığım Kızı evime döndüğümde yalnızken de çağırmak tuhaf geliyor. Hiç samimiyetim yok sonuçta...

Naptınız bilmiyorum ama bence kabul etmeyin. Neler okuyoruz neme lazım...Eşinize de bahaneler uydurun açıkca istemediğinizi soylemeyin

Merhaba sevgili hanımlar,
Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/
Bazı insanların böyle tavırları samimiyet adımları vardır.Anormal değil.İstemiyorsan bi bahaneyle geçiştirebilirsin.

kocanda gözü olsa niye bebeği görmek istesin allah aşkına.sonuça tanıdığı sevdiği birinin bebeği olmuş görmek istemese ayıp olurdu bu bi adettir bebeği olanın iş yerinden insanlar görmeye gelirler.

Kadınlar Kulübü'ne üye olduğumdan beri evli çiftlerle görüşmek, evli olan çalışma arkadaşıma soru sormak gibi durumlardan çekiniyordum zaten. Şimdi evli arkadaşlarımın bebeği olursa bebek görmeye de gidemem herhalde mazallah kocasına asılıyorum zannedebilir. En iyisi böyle kıskanacak olan kişiler kocalarını izole bir ortamda saklasın, ne onların rahatı bozulsun ne de bekar kızların namusuna laf gelsin.

Kızın işyerinde sizinle muhabbeti yoksa sırf eşinizle arkadaşlığına dayanarak gelmesi hoş değil. Artı bebeği görmeye geleceğini eşinize değil size söylemeliydi...şahsen ben eşi yanlış anlamasın diye oyle yapardım...tehlikeli sularda geziyorlar bişey olmasa bile olmaya aday

Cocuk sadece konu sahibinmi? Niye sadece konu sahibi sadece cocuğun üzerine söz sahibi olsun?

Kadin birşey yapmak istese çoktandir yapmiş olurdu. Gidip çocuğu bahane etmezdi. Cocuk görmek gibi masum isteği bile kötüye çeviriliyor ya. Çalişan kadinlardan bu korku ne? Sanki hepsi evli adamlarin üstüne atliyorlar :işsiz:

Back
X