Merhaba sevgili hanımlar,
Direk konuya gireceğim zira bir sürü başka konum var aslında ama acil olarak bunu cevaplarsanız sevinirim. Eşimle tartıştık ve aile danışmanına doktora gidiyoruz ben de bu süre zarfında annemlerde kalıyorum. Annemlerde kalmak benim tercihim. Eşimle aynı iş yerindeyiz, 7 aylık bir kızım var. Sorum şu, iş yerinden bir kız eşime arada bir birşeyler soruyordu işe geçen sene başladı. İlk başladığında farklı departmanda ama eşim yardımcı oldu diye kolonya tatlı falan getirmişti memleketten. Eşimin arkadaşı tanıştırmıştı eşim yardımcı olsun kıza diye. Bana anormal gelmedi kızla ben de tanışmıştım o ara işe giderken. (Şu an Doğum iznindeyim) Şu ana kadar ara ara eşime X bey sizce nasıl diye çalışmalarını paylaşması dışında garipsenecek bir şey yok. Mesajları da gayet mesafeli geliyordu. Ama bugün eşim aradı kızın bebeği görmek için bize gelmek istediğini söyledi. Eşimle annemlerde kalsam da sürekli görüşüyoruz bu arada. Benim uyuyakaldığımı anlayınca kıza bebek durmamış olmadı dışarıda otururuz bebekle demiş. Şimdi bana soruyor ama kıza böyle söylemiş artık. Kızın kötü niyeti olsa bebeği beni görmek ister mi sizce? Ama bu samimiyet nereden geliyor ki bu ne minnet borcu da diyorum. Dışarıda görüşsek ailece kız samimiyeti ilerletmeye bahane eder mi? Kafam karıştı :/ Sizce kızla buluşup yüz yüze görüşüp içimi mi rahatlatsam? Yemekte hissederim sanki niyetini... Eşim de sen bilirsin diyor. Ara ara meşaj atması dışında bir iletişimleri yok. Arada bir yardım ister eşimden işle ilgili. O bile garipsemiş gibi geldi durumu. Bilemedim kafam karıştı :/