Kızına gelince aferin bana gelince ne gerek var

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya

O gözle senin neyine ne demek ya
Ben en cok buna bozulurdum
Hastalik bu kime ne zaman ne gelir belli mi olur
Terbiyesizlik resmen
Sizin de ustunuze olabilir esinizin de, ne onemi var
Hic para koymasaniz da sizin uzerinize olabilir hicbir amaciniz olmasa da
Gule gule kullanin demek cok mu zor

Bos yapmis bayaa

Umursamamak en güzeli ama konuşmaları çok çirkin. Mahalle ağzıyla konuşuyor. Kızına yapılınca pek hoşnuttun demeği hak ediyor.
Kendisiyle pek görüsmüyoruz zaten arada denk geliyor diyalog icine girmek bile istemedim onu diyip gectim öyle bir kadın o da işte ne yapalim

O gözle senin neyine ne demek ya
Ben en cok buna bozulurdum
Hastalik bu kime ne zaman ne gelir belli mi olur
Terbiyesizlik resmen
Sizin de ustunuze olabilir esinizin de, ne onemi var
Hic para koymasaniz da sizin uzerinize olabilir hicbir amaciniz olmasa da
Gule gule kullanin demek cok mu zor

Bos yapmis bayaa
Öyle bir söylüyor ki sanki körüm de araba aldirmisim kocama o sekilde trafige cikacakmisim

Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya
Tabi senin üzerine olursa istedigi zaman sattıramaz arabayı. Oglunun üstüne olursa, satsada haberin bile olmaz. Kvniz çok uyanık. Ve ona ne ki. Dış kapının dış mandalı sonuçta.

Benzerini yaşadım. Kızının kv si haftada bir görüşmek istiyor diye "o ne öyle zırt pırt rahatsız ediyor" diyen kv bizimle 2-3 gün görüşmezse tripleniyordu. Ben de biz seninle sürekli görüşüyoruz. Senin oglunun cani can da damadın cani patlıcan mi dedim. Durdu kaldı. Sonra haklısın dedi. Bir daha da kızına bişey demedi. Bazen empati yapamıyorlar. Söyleyin içinizde kalmasın. Kavga şeklinde değil ama normal normal konuşun. Kavgaya domesine de musaade etmeyin. Ayrıca altinlar sizin mehirinizz. Esiniz de oyle uygun görmüş. Olay bitmis. Hayirlisi olsun 👍🧡

Hiç muhattap alıpta bu guzel gununuzu bozmayın. Allah araban ızı sağlıkla sıhatle kullanmayı nasip etsın.Esıniz sizin tarafınızdaymıs arabayı da durumdan dolayı ustunuze yapmıs.KVyi muhattap bile alıp keyfınızden geri kalmayın. İnşallah gözünüz de iyileşirde fıldır fıldır gezersiniz:)

Kayınvalideniz ile mesafenizi bir türlü koruyamıyorsunuz. Arabanın kimin üzerine olacağı hakkında konuşmasına neden izin veriyorsunuz? Sağlığınıza kadar laf söylüyor. Siz mesafe koymayı beceremedikçe bu kadın size ağzına geleni söylemeye devam edecek

Back
X