Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya