merhaba arkadaslar..
sabahin bu saati icim yine ezildi yine babam dedim...sessizce aglayarak bilgisayarin basina gectim...arama motoruna babasini kaybedenler yazdim. sonra sizlerin yazdiklarini okuduktan sonra bogulurcasina agladim...
agladim ;cunku sizin acilariniza ortak oldum. agladim; hikayemin sizden daha farkli ve aci olmasina..
bir sabah ise gitmek icin evden ciktim. bir kapkacci tarafindan saldirya ugradim..evimizin hemen onunde servise binmek icin yururken..sabahlari cok uykulu oldugum icin arkamdan gelisini hic farkedemedim..ben cantami vermemek icin mucadele ederken bacagimi delici bir aletle darp etti.....akabinde hemen kacti..babam salonumuzda televizyon izlerken uyuya kalmis benim cigligima uyanip kostu yanima geldi..annem ve ikisinin gozlerindeki endiseyi anlatamam..daha sonra babam beni omuzlarina aldi ellerimi sikica tutuyordu ben tasimasin yorulmasin diye cekmek istedikce daha fazla tutuyordu..korkma kizim bisey olmiycak korkma diyordu surekli.. cok endiseliydi..beni bir taksiye bindirdi..etraf kalabalikti herkes sokaga dokulmustu..babami gormeye calisiyordum beni bindirir bindirmez kaybolmustu ..taksinin yan tarafina dusmus kalp krizi grciriyordu..hemen indim..tek hatirladigim babamm diye haykirislarimdi...18 gun yogun bakimda kaldi hic kendine gelemeden vefat etti..bir kere daha konusamadan ...
sizi cok uzdugumu biliyorum..ben kahroldum..hala kahroluyorum..ustelik 25 yasinda hala babasinin kucaginda oturan biri icin acinin boyutunu anlayin..1 sene gecti.;geride kalan annem icin ayakta durmaya calisiyorum..
soylenicek cok soz kizilcak o kadar insan var ki..
benim hikayemle daha kotusu varmis diyceksinizdir..hayatta hersey insan icin..
babasini kaybedip buyuyenleri .sokakta karsilastiklari baba cocuk manzaralarini kiskananlari ve hatta bozulanlari cok cok iyi anliyorum.. ama babasini benim gibi kaybetmenin izdirabida bambaska...
icim cok yaniyordu paylasmak istedim umarim kafanizi cok sisirmedim..
kaybettigimiz babalarimiza veya annelerimize allahtan rahmet diliyorum.[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?