Doğuma Hazırlık Kızının ismi Duru Olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinkypink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
249
201
103
Herkese merhaba. Kızıma Duru ismini düşünüyorum. 5-6 sene öncesinde Duru ismi çok popülerdi şimdi sanırım Mira, Mina, Arya, Alya, Lina gibi isimler daha çok tercih ediliyor. Kızının ismi Duru olan anneler, tercihlerinden memnunlar mı? Yoksa şimdi olsa daha moda olan isimlerden birini mi tercih ederlerdi?

Herkese merhaba. Kızıma Duru ismini düşünüyorum .6 sene öncesinde Duru ismi çok popülerdi şimdi sanırım Mira, Mina, Arya, Alya, Lina gibi isimler daha çok tercih ediliyor. Kızının ismi Duru olan anneler, tercihlerinden memnunlar mı? Yoksa şimdi olsa daha moda olan isimlerden birini mi tercih ederlerdi?
Evli degilim ama nisanliyim. O kadar asiri populariteye uyan bi tip degilim. Ama duru ismini cok seviyorum seneye evlenecegim. Populer olmasa da ben cok sevdiğim için duru koyacagim kizim olursa. Başka isme ısınamadim. Bence kafanda duru koymak varsa kesinlikle vazgeçme canım

Evli degilim ama nisanliyim. O kadar asiri populariteye uyan bi tip degilim. Ama duru ismini cok seviyorum seneye evlenecegim. Populer olmasa da ben cok sevdiğim için duru koyacagim kizim olursa. Başka isme ısınamadim. Bence kafanda duru koymak varsa kesinlikle vazgeçme canım

Cevabın için teşekkür ederim canım. Allah tamamına erdirsin nişanlınla. Şimdiden kararını vermiş olman çok hoşuma gitti. Şurda 3 ay kaldı doğumuma ama ben hala isim bakıyorum.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Allah tamamına erdirsin nişanlınla. Şimdiden kararını vermiş olman çok hoşuma gitti. Şurda 3 ay kaldı doğumuma ama ben hala isim bakıyorum.

Beeraber karar verdik gonlumuzde kiz var hep isim konusunu ben cok önemsiyorum daha cok ben istedim o da kirmadi o da cok kiz bebek seviyor. Simdiden karar vermek daha iyi bence çünkü son dakikaya bırakılınca insanin kafasi cok karışıyor. Önceden karar vermek cok daha iyi oluyor. Başkalarının onerilerine kulak asmak zorunda kalmazsin.

Back
X