- 7 Aralık 2019
- 2.554
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi Portakalcicegi00
ezgi su olacakti kizimin adi hem tek isim olsun hem sulandirmayalim dedik ezgi kaldi。 benim。adim ile uyumlu olsun diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüyorduooooo 115 gun kalmis![]()
buyuyordu derken?Büyüyordu![]()
Yano az kaldı manasındabuyuyordu derken?
Ecrin'i atın bir kere listeden, cidden kötü.Bende çok kararsız olanlardanım ...
Eylül,Rüya,İdil ,Nehir,Ecrin ,Duru . Ve kafayı yiyicem![]()
Kendi fikrim ecrin dışında hepsi cok guzel geliyo kulaga birini secmeniz yeterliBende çok kararsız olanlardanım ...
Eylül,Rüya,İdil ,Nehir,Ecrin ,Duru . Ve kafayı yiyicem![]()
Ecrin manası güzel diye düşündüm :) ama diğerleri de ve birçok isim yine yakın kafamda çok aşırı kararsız kaldım gerçektenEcrin'i atın bir kere listeden, cidden kötü.
Nehir, İdil çok güzel, Duru da güzel ama çok var, keza Eylül de.
Nolur boşluğa basmayı unuttuğunuzu söyleyinElizanasel veya Aselhuma AselEslem arlarında gidip geliyorum degişmezse.
İkincinin cinsiyeti belli değil onda kız olursa İnci ,rüya ,Aylin ,Beril gibi isimler dusunuyorum.Cok zarif ve kibar benim de aklimda ipek inci ruya gibi isimler var ama tabi ki karar vermekte zorlanıyorum
Zerya kökeni Kürtçe ama Türkçede okyanus demekZerya ismini hic duymadim anlami nedir
Benim kızımın adı da Beril
Herkesin kendi görüşü ben kızımın ilk ismi ikranur bu kızım olcagı belli degil bunlarıd koycagım belli değil hem fikir verenler anlamlı olsun diyorum ama cevremde vr bende olabilir belki bu isimlerde diye düşünüyorum.Nolur boşluğa basmayı unuttuğunuzu söyleyin![]()
allahseniii korktum vallaYano az kaldı manasında![]()
İkranur çok güzelmiş, adıyla büyüsün :) Söylediğiniz isimler ayrı ayrı tercih edilse daha iyi olur kanımca, bu şekilde çok zorlama geldi.Herkesin kendi görüşü ben kızımın ilk ismi ikranur bu kızım olcagı belli degil bunlarıd koycagım belli değil hem fikir verenler anlamlı olsun diyorum ama cevremde vr bende olabilir belki bu isimlerde diye düşünüyorum.