• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızınıza hangi ismi koydunuz?

Defne😍
Hamileliğim boyunca Defne Liyuza olacak dedim şuan herkes 2 isimli zannediyor kimliğe sadece Defne yazdırdık 😀

lütfen tek isim koyun ne koyarsanız koyun ismiyle yaşasın inşalah
geçenlerde parka bi kadın kızını getirmiş oğlum yaşlarda oynuyolar.. kadın sürekli zeynebinkiiii zeynebinkiii diye bağıyor allahım diyorum ne diyor bu kadın dayanamadım gittim sordum meğer kızın adı zeynep ilke imiş :/
zeynep desene be kadın diyesim geldi ne güzel isim koymuş iki isim birleşince olmamış

Nolur boşluğa basmayı unuttuğunuzu söyleyin :bicak:
Herkesin kendi görüşü ben kızımın ilk ismi ikranur bu kızım olcagı belli degil bunlarıd koycagım belli değil hem fikir verenler anlamlı olsun diyorum ama cevremde vr bende olabilir belki bu isimlerde diye düşünüyorum.

Herkesin kendi görüşü ben kızımın ilk ismi ikranur bu kızım olcagı belli degil bunlarıd koycagım belli değil hem fikir verenler anlamlı olsun diyorum ama cevremde vr bende olabilir belki bu isimlerde diye düşünüyorum.
İkranur çok güzelmiş, adıyla büyüsün :) Söylediğiniz isimler ayrı ayrı tercih edilse daha iyi olur kanımca, bu şekilde çok zorlama geldi.

Back
X