- Konu Sahibi Portakalcicegi00
Haziran doğumlu kızım bizde Beril koydukBenim kızımın adı da Beril![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran doğumlu kızım bizde Beril koydukBenim kızımın adı da Beril![]()
Aynen zaten eşimde koymaz böyle karısıkİkranur çok güzelmiş, adıyla büyüsün :) Söylediğiniz isimler ayrı ayrı tercih edilse daha iyi olur kanımca, bu şekilde çok zorlama geldi.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAynen zaten eşimde koymaz böyle karısıkkızım cennet oldu ama geri ismini yaşatacaktım ama vaz gectim belli olsun baska koycam.
Aminn allah razı olsun canımRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Cennet kuşu İkranur size şefaatçi olsun inşallah![]()
Merhaba sakıncası yoksa Irmak ın diğer ismi nedir diğer ismini kullandığını söylemiyor mu arkadaşlarına öğretmenine söylese herkes o ismi söyler diğeri daha inaltif olup resmi yerlerde kullanırKızımın iki ismi var ama şimdi olsaydı sadece ırmak ismini koyardım diğer ismini okulda arkadaşlarıyla lan kullaniyor aile içinde ırmak ismini kullanıyor.
Bence tek isim en güzeli.gebekde 2 işin olunca okul ve ergenlik dönemlerinde tek isim kullanıyorlar zaten.
Nehir ismi de güzel.
Doğa olabilir.
Neylan ilk defa duyuyorum ama bence kızınızın adı çok güzel hiç aklınızda kalmasın ilk söyleyince o da Ney Lan gibi geliyor kulağaKızım Serra ElifNeylan ismi hep aklımda kaldı . İdil , Sude , Fulya isimlerini de beğeniyorum
Bana cok zor geldi iki isimElizanasel veya Aselhuma AselEslem arlarında gidip geliyorum degişmezse.
Çok zor isimler çocuğu yormayın kendinizi de söylerken yormayın bence nacizane tek koyun hepsi uzun isim zaten iki heceliBana cok zor geldi iki isim
Kesinlikle katılıyorumEcrin'i atın bir kere listeden, cidden kötü.
Nehir, İdil çok güzel, Duru da güzel ama çok var, keza Eylül de.
Çok zor isimler çocuğu yormayın kendinizi de söylerken yormayın bence nacizane tek koyun hepsi uzun isim zaten iki heceliElizanasel veya Aselhuma AselEslem arlarında gidip geliyorum degişmezse.
Miray için ben de bu anlamı okumuştum ve eledim ayrıca birleştirme ismi sevmiyorumBüyük kızımın adı Ceyda çok severek koymuştuk. Anlamıda çok güzel. Şimdi bir kızımız daha olacak inşallah ama bir türlü isim bulamıyoruzHem isim güzel olsun hemde anlamı bu çok önemli. Yeni isimlerden olmasını istemıyorum cünkü cogunun anlamına inanmıyorum. Baktıgında hepsının anlamı inanılmaz güzel ama tdk da falan gecmıyor kaynak yok
Dün aksam Miray çok içimize sinmişti ki gece iyice arastırırken kızlara koyulan bu ismin mir - bey oldugunu buldum oda elendi
aslında erkeklere koyulması gereken bir isimmiş. İnşallah bu konuya güzel bir isim önerisi gelir
![]()
Öncelikle teşekkür ederimNeylan ilk defa duyuyorum ama bence kızınızın adı çok güzel hiç aklınızda kalmasın ilk söyleyince o da Ney Lan gibi geliyor kulağa
Kesinlikle bir tarafta mira mila meva mina alya lina lar diğer tarafta da eslem esila tuana ravza elisa vb lerYeni nesil islamic tandansli isimler gercekten cok yorucu. Bi araya aleynalar dilaralar vardi simdi de bunlar moda oldu