• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızınıza hangi ismi koydunuz?

İkranur çok güzelmiş, adıyla büyüsün :) Söylediğiniz isimler ayrı ayrı tercih edilse daha iyi olur kanımca, bu şekilde çok zorlama geldi.
Aynen zaten eşimde koymaz böyle karısık 😁 kızım cennet oldu ama geri ismini yaşatacaktım ama vaz gectim belli olsun baska koycam.

Bizim en başından belliydi ismimiz🥰Pera Zübeyde.Pera'nin bizim için anlamı var.Esimle Beyoğlu'nda buluşur,orda takılır,orda kalırdık 😀beyoglunun eski adı da Pera ❤️❤️.Bizim için anlamı büyük.Zubeyde de hem geleneksel bir isim istedik yanına,hem de Atatürk'ün annesinin adı olması sebebiyle Zübeyde olsun dedik minnosumuzun adı 🥰 biz de dört gözle bekliyoruz Pera Zubeydemizi ❤️🥰

Kızımın iki ismi var ama şimdi olsaydı sadece ırmak ismini koyardım diğer ismini okulda arkadaşlarıyla lan kullaniyor aile içinde ırmak ismini kullanıyor.

Bence tek isim en güzeli.gebekde 2 işin olunca okul ve ergenlik dönemlerinde tek isim kullanıyorlar zaten.
Nehir ismi de güzel.
Doğa olabilir.
Merhaba sakıncası yoksa Irmak ın diğer ismi nedir diğer ismini kullandığını söylemiyor mu arkadaşlarına öğretmenine söylese herkes o ismi söyler diğeri daha inaltif olup resmi yerlerde kullanır
Bende kızım için şsim konusunda kararsızım nehir ve nil düşündüğüm isim özellikle kız olduğu için tek isim koymak istiyorum nil çok kısa dediği için babası yanına ela yı mı eklesek diye düşünüyoruz ama karar veremedik

Benim de kızım olacak düşündüğüm nil nehir ipek ela tek isim istiyoruz aslında en çok düşündüğüm nil di fakat eşim kısa dediği için aklımdan da çıkaramadım nil ela mı olsa diyoruz basen o da niloya gibi mi olur diye düşğnüyorum gerçi iki isim koyarsak tek nili söyleriz zaten çocuğa tercih hakkı vermek için
Diğer düşündüklerimiz nehir ipek ela
Bu dört isim en sevdiğim ama birisini seçemedim hala işte bu diyemedik

Büyük kızımın adı Ceyda çok severek koymuştuk. Anlamıda çok güzel. Şimdi bir kızımız daha olacak inşallah ama bir türlü isim bulamıyoruz 😐 Hem isim güzel olsun hemde anlamı bu çok önemli. Yeni isimlerden olmasını istemıyorum cünkü cogunun anlamına inanmıyorum. Baktıgında hepsının anlamı inanılmaz güzel ama tdk da falan gecmıyor kaynak yok 😐 Dün aksam Miray çok içimize sinmişti ki gece iyice arastırırken kızlara koyulan bu ismin mir - bey oldugunu buldum oda elendi 😐 aslında erkeklere koyulması gereken bir isimmiş. İnşallah bu konuya güzel bir isim önerisi gelir 🤔
Miray için ben de bu anlamı okumuştum ve eledim ayrıca birleştirme ismi sevmiyorum
Miray gülay sonay tülay nilay gülsu nursu gibi

Neylan ilk defa duyuyorum ama bence kızınızın adı çok güzel hiç aklınızda kalmasın ilk söyleyince o da Ney Lan gibi geliyor kulağa
Öncelikle teşekkür ederim 🥰 evet dalga konusu olabilecek bir isim Neylan 🤭 Farsça ; kabul olmuş murad - dilek anlamına geliyormuş. Bugüne kadar iki kişide denk geldim bu isme. İkisi de sarışın ince zarif genç kizlardi. Bu yüzden telaffuzu zarif geliyordu ama haklısınız ☺️

Back
X