Kızınıza istemediğiniz bir isim konulursa..

Valla böyle eşlere uyuz oluyorum.
Nedemek ya anamın adı babamın adı olcak.
Kızıma ilk ismi beraber seçtik.
Ben hep iki isimli olsun istiodum.
Eşim tek isim olmasında ısrar etti sadece.
Ona ; eğer ikinci ismi koymazsak gönlüm kırık kalcak aşkım dedim.
Güzellikle söylerseniz ,eminim eşiniz ikna olacaktır.
2 isim koyun,biri onun diğeri sizin istediğiniz olsun.
Kızınız ne isterse onu kullansın.

Okuyup okuyup gülüyorum

5 yaşında çocuk, adı ne diye soruyorum : Şeyh Musa Sultan

9 ay siz taşıdınız.
İsim koyma hakkı sizin eşinizin ortak kararı.
Çocuk türbe ismi yüzünden ömrü boyu ailesinden nefret edebilir.
Eşinize söyleyin ikisinden birini seçsin.
2. ismi de siz koyun. 9 ay taşıyıp da isim koyma hakkı olmamak çok saçma.

Bence kız bebeğin adını annesi,erkek bebeğin adını babası koymalı. Hiç sorun çıkmaz böylece.Tabi isimler çocuğun ilerki psikolojisini düşünerek konulmalı orası ayrı.

Bence kız bebeğin adını annesi,erkek bebeğin adını babası koymalı. Hiç sorun çıkmaz böylece.Tabi isimler çocuğun ilerki psikolojisini düşünerek konulmalı orası ayrı.
Ilk cocuk annenin hakkidir bence kiz erkek farketmez zaten erkegin soyismini aliyor. Ilk gozagrisi bu mutluluk bayanin hakki

Çocuğa bir belli bir kısıye göre isim verilirse o kişiye benzer derler. İnş safsatadir. Benim eşime kızımız olursa anlamına adını veririz diyor. Çocuk falan yok ortada daha ama şimdiden korku başladı. ...

Çocuğa bir belli bir kısıye göre isim verilirse o kişiye benzer derler. İnş safsatadir. Benim eşime kızımız olursa anlamına adını veririz diyor. Çocuk falan yok ortada daha ama şimdiden korku başladı. ...

oglum olursa esimin istedigi ismi koyucaz ama kızım olursa ben secicem yine tabiki ortak karar olucak cevreden de fikir alıcam ama kimse bana illa bu olcak diyemez begenmezsem esim de istese koymam yani bide anne baba adlarını koymak nedir ya ben tek olıyım isterim benim adımı torunuma koymasınlar :))

Bencede açıkça soyleyın Kendı bebegınız sonuçta.hem kayınvalıdenızın ısmı ne?kotu bır ısımmı

İlk çocuk veya son çocuğunda değilim ki ben.Sadece bana uygun gelen fikir bu.Kadın keşke direk olarak söyleyebilse istemediğini hem üzülmezdi hamile hamile..
Bayan arkadasi sirf soyleyemediginden somuruyorlar bu konuda benim gibi agzini acsa keske benimde kvdem koycaim ismi begenmemis o ne oyle ne bicim isim baska koyun vs dedi ertugrul ismini cok begeniyormus dedim o ismi de ben begenmiyorum ismi bu olcak fikrim net degismicek dedim mirin kirin sustu sonunda simdi diyo 2. Olursa oglum koycak guzel isim koycak felan.

canım kendimden örnek vereyim. zamanında ailem babannemle dedeme sormuş isim koymak istermisiniz diye maksat gönüllleri olsun. onlarda yok demişler.annemle babam iki isim beğenmişler ve koymuşlar.dedem nufus kağıdımı çıkarırken ismimin başına babannemin ismini yazdırmış. 26 yıl oldu.hala sorun teşkil eder benim için. birde babannem beni pek sevmez.nufus kağıdımı gördüğünde git sildir ismimi demişliği vardır. düşünsene ben dedeme çok kızıyorum rahmetli ne düşündüde yazdırdı bilmiyorum ama bende sildirmek istiyorum.kendi ismimi seviyorum çünkü. sende sakın böyle bişey yapma. izin verme.9 ay karnında taşıyan zahmeti çeken sensin.bıraksınlarda o kadarına da hakkın olsun ayıp ya

Çok iyi yapmışsınız siz isim beğenmişsiniz ve koymak isteyip koymuşsunuz ellere nesi?
İkinciye veya üçüncüye veya bilmem kaçıncıya da heveslenmesin bence kv niz.
Anne belli baba belli neden fikirleri sorulmadan fikir söylüyoki bu kişiler, çok ayıp aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…