Koreanmom madem rüyada türbe adı istenmiş. oradan vur onları.
şehmus adı halk dilidir. doğrusu ve aslı şeyh musa dır. madem rüyadan emir alınıyor. çocuğunun adını şeyh musa sultan koyacağım diye inatlaş. yarısını koyar yarısını koymazsak bebeğin her işi yarım kalır, ters gider derler bizim oralarda de.
biraz akıl biraz hile ile yenersin onları.
hem de kızın adı :)Okuyup okuyup gülüyorum
5 yaşında çocuk, adı ne diye soruyorum : Şeyh Musa Sultan
akıl akıldan üstündür ancak böyle başa çıkar konu sahibi :)Yürü kankaaaaa çakalsın
Ilk cocuk annenin hakkidir bence kiz erkek farketmez zaten erkegin soyismini aliyor. Ilk gozagrisi bu mutluluk bayanin hakkiBence kız bebeğin adını annesi,erkek bebeğin adını babası koymalı. Hiç sorun çıkmaz böylece.Tabi isimler çocuğun ilerki psikolojisini düşünerek konulmalı orası ayrı.
Yok Sultan koymak istiyolarmış. Aklıma Türkan Şorayın filmi geliyo delireceğimTürbe ismi nedir bu arada telli baba falan mı?!
İlk çocuk veya son çocuğunda değilim ki ben.Sadece bana uygun gelen fikir bu.Kadın keşke direk olarak söyleyebilse istemediğini hem üzülmezdi hamile hamile..Ilk cocuk annenin hakkidir bence kiz erkek farketmez zaten erkegin soyismini aliyor. Ilk gozagrisi bu mutluluk bayanin hakki
Türbe ismi nedir bu arada telli baba falan mı?!
Bayan arkadasi sirf soyleyemediginden somuruyorlar bu konuda benim gibi agzini acsa keske benimde kvdem koycaim ismi begenmemis o ne oyle ne bicim isim baska koyun vs dedi ertugrul ismini cok begeniyormus dedim o ismi de ben begenmiyorum ismi bu olcak fikrim net degismicek dedim mirin kirin sustu sonunda simdi diyo 2. Olursa oglum koycak guzel isim koycak felan.İlk çocuk veya son çocuğunda değilim ki ben.Sadece bana uygun gelen fikir bu.Kadın keşke direk olarak söyleyebilse istemediğini hem üzülmezdi hamile hamile..
Çok iyi yapmışsınız siz isim beğenmişsiniz ve koymak isteyip koymuşsunuz ellere nesi?Bayan arkadasi sirf soyleyemediginden somuruyorlar bu konuda benim gibi agzini acsa keske benimde kvdem koycaim ismi begenmemis o ne oyle ne bicim isim baska koyun vs dedi ertugrul ismini cok begeniyormus dedim o ismi de ben begenmiyorum ismi bu olcak fikrim net degismicek dedim mirin kirin sustu sonunda simdi diyo 2. Olursa oglum koycak guzel isim koycak felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?