Doğuma Hazırlık Kızınızın adı? İsim bulamıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence Lina olmalı ikinci kızınızın ismi Ela ve Lina çok hoş geliyor kulağa. Ayrıca Hidayet Türkoğlunun kızlarının isimleri Ela ve Lina'ymış. Lina anlamlıda bir isim Kuran da geçiyor. Benimde kızımın adı Mina şimdi ikinci olacak başta Selin'i düşünüyorken şimdi Lina'ya kaymış durumdayım daha anlamlı geliyor. Bu arada bir tanıdığımın çocuklarının isimleri de Eda ve Ela hiç kimse karıştırmıyormuş:)
Lina yı eşim istemiyor özenti isim gibi diyor
Eşim begense belki ısırırım .

32 haf hamileyim ve kızıma isim bulamıyorum 2. Kızım olcak, ilki ela cok severek koydum...
Böyle tatlı şirin bi isim istiyorum aslında
Önerileri olanlar yazabilirmi? (elaya uyumlu isim aklına gelen yazsın lütfen)
Yada kızı olan anneler kızınızın adı ne?
Belki fikir olur bana ve isim arayan hamilelere...
Berra ya ne dersin.ikinci kizimin ismi :)

Allah bağışlasın canım
Caiz degil diye duydum
Birde yakınmzda var berra
Sagol cnm.cumlemizin
Yok cnm berre koymk caiz değil.berra degil
Berre efendmzin anneannesinin adi
Cok ozel bir kisilik oldgundan efendmz konmasini istememis.berra diye degstrin demstr.bende oyle biliyordum.arastrinca öğrendm :)

Bence Lina olmalı ikinci kızınızın ismi Ela ve Lina çok hoş geliyor kulağa. Ayrıca Hidayet Türkoğlunun kızlarının isimleri Ela ve Lina'ymış. Lina anlamlıda bir isim Kuran da geçiyor. Benimde kızımın adı Mina şimdi ikinci olacak başta Selin'i düşünüyorken şimdi Lina'ya kaymış durumdayım daha anlamlı geliyor. Bu arada bir tanıdığımın çocuklarının isimleri de Eda ve Ela hiç kimse karıştırmıyormuş:)
Hurma fidesi demek Lina, öyle aman aman anlamlı değil yani.

Hale olabilir birde Ela başta ki isim mi olacak sondaki mi Elanur da olabilir Hayırlı Doğumlar :)

Ah o etraftaki insanlar:KK11: bende hep kızım olursa Eylül koyucam derdim bi şekilde soğuttular şimdi eşim Elif istiyor bende tek başına olsun istemedim Elif Ece Nasıl sizce ama aklım da eylül de kalıcak gibi çok kararsızım:KK35:
Elif Ece uyumlu olmus ama
sadece Elif olmasi daha guzel..
Biz de Elif Asya koyacagiz kismetse.. Babamizin istegiyle... :(
Bu arada Eylul ismini Elif ten daha cok begenirim.. Cok hos bir isim. Sirf anlami dolayisiyla eledigimiz isimlerden. Hatta esim Elif Eylul u bile dusundu.. Yook artik demistim. Kisa ve tek isimler daha cok hosuma gidiyor.. Hayirlisi olsunn..

Elif Ece uyumlu olmus ama
sadece Elif olmasi daha guzel..
Biz de Elif Asya koyacagiz kismetse.. Babamizin istegiyle... :KK43:
Bu arada Eylul ismini Elif ten daha cok begenirim.. Cok hos bir isim. Sirf anlami dolayisiyla eledigimiz isimlerden. Hatta esim Elif Eylul u bile dusundu.. Yook artik demistim. Kisa ve tek isimler daha cok hosuma gidiyor.. Hayirlisi olsunn..
Bende hep tek isim koymak istemiştim ama babamız Elif çok istiyo Elif Ece uyumlu geldi ilerde istediğini kullanabilir aklım eylül de ama anlamlı olsun diye eledik

Back
X