• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim (kuzen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.947
28.646
798
mrb hanımlar bu kez konu benım hayatımla ılgılı degıl kızkardesım kadar cok seevdıgım bır kuzenım var 23 yasında bır erkek arkadası var ve konustugu cocuk da polıs ama kuzenımın babası pek razı degıl hazıran da ıstemeye gelmeyı dusunuyorlardı ama dayım olmaz falan gıbı seyler soyluyor evlenemez ama bırbılerını de cok sevıyorlar.. ve ne yapacaklarını sanırım bılmıyorlar kızın aılesı vermem dıyor cocugun aılesı su an da sessız cocuk dayımlarla tanısmaya gelıcektı onu da erteledıler.. ben cok yardımcı olamıyorum kuzenıme cunku benım de sorunlarım var bende sızınle paylasmak ıstedım belkı aynı durumu yasayıpta ıkna edenler olmustur dıye.. eger vermezlerse kacacaklarını soyluyorlar ama ben asla kacmasını ıstemıyorum.. sızce ne yapmalılar

Bu devirde kacmak mi kaldi. Anlamiyorum bu aileleri. Evlendirsinler iste. Kendi istedikleri kisiyle evlenince mutlu olacak diye sart mi var. Zaten evlenme dedikce kiza dahada cazip geliyordur. Yasak seyi arzulama psikolojisi.

Bence kacmasin yillarca atamaz bu travmayi. Oglan ustune duseni yapsin gerekirse on kere cicek cikolatayla dayansin kapiya. Kpederin gonlunu yapsin.

Bu devirde kacmak mi kaldi. Anlamiyorum bu aileleri. Evlendirsinler iste. Kendi istedikleri kisiyle evlenince mutlu olacak diye sart mi var. Zaten evlenme dedikce kiza dahada cazip geliyordur. Yasak seyi arzulama psikolojisi.

Bence kacmasin yillarca atamaz bu travmayi. Oglan ustune duseni yapsin gerekirse on kere cicek cikolatayla dayansin kapiya. Kpederin gonlunu yapsin.

bende hıc kacmaları taraftarı degılım dayım ve babam aynı benı de polıs dıye vermedıler bende kacmıstım ama benım yasadıgımı o yasasın ıstemıyorum vermemekte kararlı kız ıkna etmeye cok ugrastı ama dayım nuh dıyor peygamber demıyor

Aman haa"kaçanın yüzü gülmez"der bizim büyüklerimiz..Aile rızası olmadan yapılan o kadar kötü evlilikler duydum ki..Allah başa vermesin..

Sakın öyle bir hataya düşmesinler,zor Allah yardımcıları olsun...

Aman haa"kaçanın yüzü gülmez"der bizim büyüklerimiz..Aile rızası olmadan yapılan o kadar kötü evlilikler duydum ki..Allah başa vermesin..

Sakın öyle bir hataya düşmesinler,zor Allah yardımcıları olsun...

ama işte tek cozum onu goruyorlar ne yazık kı kuzenım bu yıl okulu bıtırecek calısmayı da dusunmuyor zaten cıkarsa doguya gıdıcekler

bir buçuk sene uğraştık babam vermedi sevdiğime kapıyı aşındırdılar yine vermedi nuh dedi peygamber demedi baba kız ilişkisi kalmadı aramızda bende kaçtım öyle mutluyum ki şimdi keşke başta kaçsaydı hiç deilse o kadar şey yaşamazdım babamı da hep iyi hatırlardım. tabi bu benim hayatım dı belki ben sanslıyımdır koca evinde çok rahatım çünkü ve şimdi 6 aylık hamileyim hala barışmadık babam ile ama yinede mutluyum bebeğimi bekliyorum... kaderin önüne geçilmez tabiki ugraşsınlar razı etmeye çalışsınlar ama illada vermeyince ayrılacak deiller ya...

benim ailemde istemiyor damat adayini. ama biz caba gösterdik 7 sene bekledik ve bu sene sonunda nisan yapmayi düsünüyoruz.

sevgilim geldi annemle konustu yüz yüze zorla hemde o günden sonra annem yumusamaya basladi.

bende aileme her gün onunla nekadar mutlu oldugumu gösterdim. ama ben hic evlenme konusunu acmadim. annemi babamin karsisina oturupta herseyi güzelce anlattim. kararli oldugumu ama onlarin rizasi olmadan evlenmek istemedigimi söyledim. 10 sene beklicemi bilsem kacmicam dedim. simdi sevgimize saygi gösteriyorlar ve dedigim gibi bu sene sonunda nisan olucak...

Aynı durumdayım. Babam da erkek arkadaşım polis diye kesinlikle 'evlatlıktan reddetme' pahasına 'yüzümü bir daha görmeme' pahasına istemediğini söyledi.
Evlenirsen bu eve bir daha asla giremezsin, yüzümü bile göremezsin dedi.
Bu olayın üstünden geçeli 1 sene olacak.duygularımın içimdeki kavgaların haddi hesabı yok.
Kaçmayı ise düşünmedim hiç.
Allah yaptırmasın böyle bir şey.
Sevgili Berine, seninle mesajlaştık hatırlarsan polislikle alakalı...
Allah daim eylesin mutluluğunu.
Hayırlısıysa kuzenin evlensin inşallah...
Hayırsızsa olmasın. Acele de etmesinler.
Polislik zor bir meslek. Kimse kızmasın baştan bilerek kabul ettim sevgilimin mesleğini ama şimdi kimi zaman keşke polis olmasaydı diyorum içimden.
Her türlü zor, stresli ve insanı yiyip bitiren bir meslek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X