- Konu Sahibi sacmalamayin
Sabah 5te kalkip ise gidenin anneniz degil, kendisi olmasi gerekirdi, kiymet bilmesi icin. Yasina uygun sorumluluk dogustan itibaren verilir. 5 aylıkken yuzustu donmektir, 6 aylikken biberonunu tutmaktir, 1 yasindayken oyuncak toplamaktir. Bu soylediklerim saka degil, oldukca ciddiyimArkadaşlar yokluk nedir bilmeyen her imkanı sunulan padişah kızıymış gibi anlaşılmış yazdıklarım ama aksine bugüne kadar özel okullarda okudu tamam ama babam her yıl kredi çekerek okuttu ,annem sabahın beşinde kalkıp işe giderek okuttular, ve bunların bilincinde olup bunlara rağmen atanamadığı için mahcubiyet hisseden bir insan benim kardeşim. ağzınıza geleni söylemeyin lütfen. Yaşına ve içinde bulunduğu sıkıntılara göre düşünün.her istediği alındı derken çok fazla şey istedi demiyorum, az ister nadiren alışverişe çıkar veyahut nadiren dışarı çıkıp gezip tozar. Kusura bakmayın ben yanlış ifade etmiş olsam gerek. Prenses sendromu olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten çok fazla istekleri olan bir kız değildir maddi anlamda elindekiyle yetinmesini de çok iyi bilir. Problem sadece ruhsal olduğunu düşünüyorum manevi olarak bunu nasıl aşabiliriz onu merak etmiştim![]()