Kızkardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır beni sevmiyor ben size tanı koyun demedim öneri verin dedim verdiğiniz öneriler tatmin etmedi haydi gidin buradan
ÖNERİ: SAYGI NEDİR ÖĞRETİN
oldu mu? bu yaşa kadar saygı duymayı öğretememişsiniz suç kardeşinizde değil
aaa bakın kardeşinizi yargılamadım

ÖNERİ: SAYGI NEDİR ÖĞRETİN
oldu mu? bu yaşa kadar saygı duymayı öğretememişsiniz suç kardeşinizde değil
aaa bakın kardeşinizi yargılamadım
Bacım git bi köşede doğur buraya laf yetiştirme offf yararın yoksa zararın da olmasın hadii

Tamamdır beni sevmiyor ben size tanı koyun demedim öneri verin dedim verdiğiniz öneriler tatmin etmedi haydi gidin buradan
he bir eğitimci olarak sadece tatmin olduğunuz önerilere açıksanız
öğrencilerinizle nasıl beyin fırtınası, münazara gibi eylemler yapıyorsunuz bunu da merak ettim.

he bir eğitimci olarak sadece tatmin olduğunuz önerilere açıksanız
öğrencilerinizle nasıl beyin fırtınası, münazara gibi eylemler yapıyorsunuz bunu da merak ettim.
Davetiye yollayayım gel bak nasıl güzel bireyler yetiştiriyorum nasıl güzel akademik ödüller aldım

İşte sorun da bu, çok kontrolcüsünüz. Kız kardeşinizin halinin, tavrının, tepkilerinin değişmesini istiyorsanız önce siz şu kafa yapınızı ve yaklaşımınızı değiştirin. Nato kafa, nato mermer gerçi ama belki %0,0001 ihtimalde olsa birilerinin söyledikleri bi “acaba” dedirtir size, kimbilir.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim. Bir üyeye git başka yerde doğur demişsiniz de konunun anlam ve önemi ile bağlantısı nedir? Ne bileyim, bir eğitimcinin en azından daha vizyonlu olmasını bekliyor insan.

Sizi nickinizin hakkini vermeye davet ediyorum. Ben de egitimciyim. Boyle bir uslupla konusan bir egitimcinin cocuguma bir katkisi olacagini sanmıyorum.
Sabahtan beri bana söylenilenleri de okuyun onlara da tek tek aynı cevapları verin sonra görüşelim sabır taşı olsa çatlar

Fazla prenses yetismis, totosu kalkmis. Aileyi de nasil dize getirecegini cozmus. Hayat adam eder onu. Yanlis yetistirilmis. Hic zorluklarla basbasa kalmamis. Hersey eline hazir verilmis. Bu yuzden en ufak sorunda teoekeri dag goruyor. Anne ve babaniz bu ywtistirme hatasini omur boyu ceker. Bulunmaz hint kumasi olmadigini hayat ogretir ona.

Hiç vzyonlu değilim hanımefendi sabahtan beri söylenenlere güzel ve üsluplu cevap vere taş oldum buraya konuyu hakaret etsinler diye değil tavsiye versinler diye yazdım en son da insan çıldırıyor yapacak bişey yok

Kusura bakmayın ama eleştiriye kesinlikle kapalisiniz. Ve mesajlarda gördüğüm kadarıyla üslubunuz da hiç hoş değil üstelik eğitimci olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Ben de atananamıs bir öğretmen adayıyım ki artık umudumu kestim bu konu da ama sizin tavriniz eğitimci olduğunu söyleyen birine yakışmıyor.

Cok merak ediyorum bu kadar simarik, narsistlik derecesinde kendini begenmis kardesinizin gercekten arkadasi, dostu var mi? Insanliktan nasibini almamis cunku. Cok saygisiz.
Siz de çok anlayışsız ve terbiyesizsiniz hanımefendi. Bir genç kızın iç dünyasını anlayabilenlereydi bu sorularım. Sizin gibi yargısız infazcılara değil.

İlk yorumlardan itibaren okursanız her mesajda öneri olarak dövün, sövün, konuşmayın, görüşmeyin gibi yorumlara maruz kaldım üstelik şımarık,terbiyesiz vb gibi yaftalamalara. Siz ne düşünürdünüz? Ben çözüm ve öneri istedim onlar sadece tanı koydular.Taş olsa çatlar

Siz de çok anlayışsız ve terbiyesizsiniz hanımefendi. Bir genç kızın iç dünyasını anlayabilenlereydi bu sorularım. Sizin gibi yargısız infazcılara değil.
Bir genc kizin ic dunyasi mi? O genclerle ic iceyim isim geregi. Ic dunyalarini da dis dunyalarini da biliyorum. Siz biriyle ugrasiyorsunuz. Ben bir sinifta 150 siyle. Ayrica bir ergen de ben de var evde, oglum. Ama bana bu kadar saygisizlik yapmasina asla izin vernem.. Siz yetistirmeyi bilememissiniz. Ablasina saygisizca cemkiren birine hala ne derdin var diyorsunuz. Cocuk degil o. Kendi hatalarinizi kendiniz cekiyorsunuz. Okusun diye ugrasmissiniz ama malesef adam olamamis. Kesinlikle kardesinizde kisilik bozuklugu var. Empati yetenegi de yok cunku. Siz de kardesinize veremediginiz cevaplari burada bize mi veriyorsunuz.? Anaya babaya saygisi olmayan saygisiz birinin oturup ic dunyasini mi dusunecegim. Arpasi fazla gelmis. O karsisindakilerin ic dunyasini dusunuyor mu peki cemkirirken?
Agir oldu belki ama lafim size degil aslinda kardesinize daha cok. Bazen bazi sozler tokat etkisi yapar. Bazen tokat etkisi yapan laflar gerekir. O yuzden kardesinizi savunacaginiza suradaki yorumlari okuturdum ben olsam.Umarim kardesinizde bu halinden kurtulur cunku cekilecek dert degil.

Bu kadar imkanlarınız var ama hiç tanımadığınız insanlardan yardım isteyecek kadar düşmüşsünüz (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…