- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi sacmalamayin
-
ÖNERİ: SAYGI NEDİR ÖĞRETİNTamamdır beni sevmiyor ben size tanı koyun demedim öneri verin dedim verdiğiniz öneriler tatmin etmedi haydi gidin buradan
Bacım git bi köşede doğur buraya laf yetiştirme offf yararın yoksa zararın da olmasın hadiiÖNERİ: SAYGI NEDİR ÖĞRETİN
oldu mu? bu yaşa kadar saygı duymayı öğretememişsiniz suç kardeşinizde değil
aaa bakın kardeşinizi yargılamadım
he bir eğitimci olarak sadece tatmin olduğunuz önerilere açıksanızTamamdır beni sevmiyor ben size tanı koyun demedim öneri verin dedim verdiğiniz öneriler tatmin etmedi haydi gidin buradan
Davetiye yollayayım gel bak nasıl güzel bireyler yetiştiriyorum nasıl güzel akademik ödüller aldımhe bir eğitimci olarak sadece tatmin olduğunuz önerilere açıksanız
öğrencilerinizle nasıl beyin fırtınası, münazara gibi eylemler yapıyorsunuz bunu da merak ettim.
keşke aldığınız ödüllerin kardeşinize de faydası dokunsaymış mademDavetiye yollayayım gel bak nasıl güzel bireyler yetiştiriyorum nasıl güzel akademik ödüller aldım
Kardeş gittttkeşke aldığınız ödüllerin kardeşinize de faydası dokunsaymış madem
İşte sorun da bu, çok kontrolcüsünüz. Kız kardeşinizin halinin, tavrının, tepkilerinin değişmesini istiyorsanız önce siz şu kafa yapınızı ve yaklaşımınızı değiştirin. Nato kafa, nato mermer gerçi ama belki %0,0001 ihtimalde olsa birilerinin söyledikleri bi “acaba” dedirtir size, kimbilir.Burada konu onun başarı veya başarısızlıklarıyla alakalı değil hanımefendi. Asıl siz “her şeyi vermişsiniz yine de yapamamış onu salın” kafasındasınız. Niye salayım,o düştüğünde yine benim canım yanacak ve ablası olarak yine ben destek olacağım. Güzelce doğruyu göstermek yerine niye alaşağı edeyim
Sizi nickinizin hakkini vermeye davet ediyorum. Ben de egitimciyim. Boyle bir uslupla konusan bir egitimcinin cocuguma bir katkisi olacagini sanmıyorum.Bacım git bi köşede doğur buraya laf yetiştirme offf yararın yoksa zararın da olmasın hadii
Sabahtan beri bana söylenilenleri de okuyun onlara da tek tek aynı cevapları verin sonra görüşelim sabır taşı olsa çatlarSizi nickinizin hakkini vermeye davet ediyorum. Ben de egitimciyim. Boyle bir uslupla konusan bir egitimcinin cocuguma bir katkisi olacagini sanmıyorum.
Hiç vzyonlu değilim hanımefendi sabahtan beri söylenenlere güzel ve üsluplu cevap vere taş oldum buraya konuyu hakaret etsinler diye değil tavsiye versinler diye yazdım en son da insan çıldırıyor yapacak bişey yokİşte sorun da bu, çok kontrolcüsünüz. Kız kardeşinizin halinin, tavrının, tepkilerinin değişmesini istiyorsanız önce siz şu kafa yapınızı ve yaklaşımınızı değiştirin. Nato kafa, nato mermer gerçi ama belki %0,0001 ihtimalde olsa birilerinin söyledikleri bi “acaba” dedirtir size, kimbilir.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim. Bir üyeye git başka yerde doğur demişsiniz de konunun anlam ve önemi ile bağlantısı nedir? Ne bileyim, bir eğitimcinin en azından daha vizyonlu olmasını bekliyor insan.
Siz de çok anlayışsız ve terbiyesizsiniz hanımefendi. Bir genç kızın iç dünyasını anlayabilenlereydi bu sorularım. Sizin gibi yargısız infazcılara değil.Cok merak ediyorum bu kadar simarik, narsistlik derecesinde kendini begenmis kardesinizin gercekten arkadasi, dostu var mi? Insanliktan nasibini almamis cunku. Cok saygisiz.
İlk yorumlardan itibaren okursanız her mesajda öneri olarak dövün, sövün, konuşmayın, görüşmeyin gibi yorumlara maruz kaldım üstelik şımarık,terbiyesiz vb gibi yaftalamalara. Siz ne düşünürdünüz? Ben çözüm ve öneri istedim onlar sadece tanı koydular.Taş olsa çatlarKusura bakmayın ama eleştiriye kesinlikle kapalisiniz. Ve mesajlarda gördüğüm kadarıyla üslubunuz da hiç hoş değil üstelik eğitimci olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Ben de atananamıs bir öğretmen adayıyım ki artık umudumu kestim bu konu da ama sizin tavriniz eğitimci olduğunu söyleyen birine yakışmıyor.
Bir genc kizin ic dunyasi mi? O genclerle ic iceyim isim geregi. Ic dunyalarini da dis dunyalarini da biliyorum. Siz biriyle ugrasiyorsunuz. Ben bir sinifta 150 siyle. Ayrica bir ergen de ben de var evde, oglum. Ama bana bu kadar saygisizlik yapmasina asla izin vernem.. Siz yetistirmeyi bilememissiniz. Ablasina saygisizca cemkiren birine hala ne derdin var diyorsunuz. Cocuk degil o. Kendi hatalarinizi kendiniz cekiyorsunuz. Okusun diye ugrasmissiniz ama malesef adam olamamis. Kesinlikle kardesinizde kisilik bozuklugu var. Empati yetenegi de yok cunku. Siz de kardesinize veremediginiz cevaplari burada bize mi veriyorsunuz.? Anaya babaya saygisi olmayan saygisiz birinin oturup ic dunyasini mi dusunecegim. Arpasi fazla gelmis. O karsisindakilerin ic dunyasini dusunuyor mu peki cemkirirken?Siz de çok anlayışsız ve terbiyesizsiniz hanımefendi. Bir genç kızın iç dünyasını anlayabilenlereydi bu sorularım. Sizin gibi yargısız infazcılara değil.
Bu kadar imkanlarınız var ama hiç tanımadığınız insanlardan yardım isteyecek kadar düşmüşsünüz (!)Bence sizler elinizde bazı imkanlr olmadığı için imkanı olan kişilere saldıran tiplerdensiniz. Geçmişinizle barışın bence.Zira benim konum burda maddiyat değil.Ben sizi anladım ve sizin için üzüldüm yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?