Kızkardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır, sizin çocuklarınız üniversite sınavını kazanamazsa siz okutmazsınız

Doktora götürmek zaten size sormadan aklıma gelen bir şey ve zaten yapılacak.Ekstra olarak onun bu konudaki ufkunu açacak kitap ve film önerileri,meditasyon yöntemleri bilenler için tavsiye alma niteliğinde yazmıştım. Teşekkür ederim

Ne terbiyesizsiniz.Sizler gibi şiddet yanlısı öneride bulunan gereksizler için açmadım konuyu. Gerçekten ılımlı ve yapıcı önerilerde bulunacak kişiler için açtım. Sorunu kabullenmiyor olsaydım açmazdım.Konuyu açtığım gerçeği, sizin gibi anlayışsız insanlara kardeşimi yargılatmaya rızam olduğu anlamına gelmez. Kendinize gelin. Saygılı şekilde cevap verecekseniz verin. Eğitimciyim ve buna sizi inandırma zorunluluğum da yok. Ayrıca bunun benim eğitimci olmamla çok bi alakası da yok. Haydi selametle

Burada konu onun başarı veya başarısızlıklarıyla alakalı değil hanımefendi. Asıl siz “her şeyi vermişsiniz yine de yapamamış onu salın” kafasındasınız. Niye salayım,o düştüğünde yine benim canım yanacak ve ablası olarak yine ben destek olacağım. Güzelce doğruyu göstermek yerine niye alaşağı edeyim

Tamamdır, sizin çocuklarınız üniversite sınavını kazanamazsa siz okutmazsınız
Olması gereken o zaten. Bu ülkenin tesisatçıya, kuaföre, elektrikçiye, tezgahtara, tamirciye, çöpçüye, temizlikçiye vs. de ihtiyacı var. Bunlar hafife alınacak ya da alt sınıfa ait meslekler değiller, biri olmasa hayatımızı idame ettiremeyiz. Bir eğitimci olarak bunun farkında olmanız gerekmez mi? Zaten okumaması gereken insanlar kaldırım üniversitelerinde okumamış ve meslek edinmiş olsa işsizlik bu raddede olmaz, insanlar kpss diye delirmez, üniversite mezunuyum ben yeaaa o işte çalışamam diyenler olmazdı.

Surekli pohpoh beklemeye alışmış ve çok simarmis.bi silkeleyip kendine getirin bence.

Bunca eleştiriye rağmen hiçbirini kabul etmiyorsunuz konu sahibi.
Herkes yanlış bir siz doğru olamazsınız değil mi? Siz ne yazdıysanız herkes ona göre cevap verdi.
Kardeşinizi sevmeyin demiyor burda kimse size, onu da anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
İlk yazdığınız mesajla sonrakiler arasında dağlar kadar fark var. Eleştiriler gelince yine anında kardeşinizin ardını toplamaya başladınız, muhtemelen günlük hayatta da yaptığınız şey bu olduğu için kardeşiniz şu anki davranışları sergiliyor. Ve siz böyle yapmaya devam ettikçe o da hiçbir gelişme göstermeyecek.

Bence sizler elinizde bazı imkanlr olmadığı için imkanı olan kişilere saldıran tiplerdensiniz. Geçmişinizle barışın bence.Zira benim konum burda maddiyat değil.Ben sizi anladım ve sizin için üzüldüm yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim

Ama bakı in ısrarla söylüyorum ben konuyu kardeşimi yargılatmak için açmadım ki. öneri istedim. Verilen önerileri kimse en yakınına yapmaz . Cevap yazmak için de cevap yazılmaz. Elle tutulur mantıklı öneri istedim

Gerçekten mi? Bu mu cevabınız? Çok şaşırdım. Kendiniz için üzülmelisiniz bence zira ad hominem yapmadan fikir alışverişi bile yapamıyorsunuz. Yazık, eğitimciydiniz bir de değil mi? Neyse uzayayım ben bu diyarlardan. Ne desek havaya gidiyor belli ki.

Yerden yere vurmadım problemlerini anlattım ayrıca onun problemlerini anlatmam size burda yerden yere vurma terbiyesizliğini vermez
ben vurmadım hakaret de etmedim dövün de demedim.
ısrarla söylüyorum YETİŞKİN bir insan apartmanı ayağa kaldıracak kadar avaz avaz bağırıyorsa ailesine veya sürekli aile üyelerini tersliyorsa sorunu kendinizde arayın biraz. demek ki sizi sevmiyor açık ve net.

Tamamdır beni sevmiyor ben size tanı koyun demedim öneri verin dedim verdiğiniz öneriler tatmin etmedi haydi gidin buradan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…