Kızkardeslerimle sınavım

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Kizlar benim derdim ailem maalesef .biz 4 kardeşiz evde bekar iki kız kardeşim annem ve babam var (kardeslerim 26 ve 22 yasinda)
onlari çok seviyorum ama seviyorum diye herşeye susamiyorum ne yaziikki.
Kizlar kardeslerim aşırı piss aşırı dağınık ama anlatamiycam kadar pisler inanin baba evine gitmek içimden gelmiyor.
Bos Yemek tabaginin içinde kaç tane izmarit olabilir sizce yada olabilirmi.
Ben bunu söyledigimde uyardiğımda okadar büyük kavgalar çıkıyorki artik konusmak bile istemiyorum. Tuvalete banyoya gitmek mutfakta yemek yemek istemezsiniz diyim anlayin beni

Eşim bile çok pisler oraya gidince daralıyorum diyor ona karşı kardeslerimi savunmak zorunda kaliyorum.
Belirli bi hayat düzenleri yok o gün mesela saat 2 de bi yere gitcek olsak 1buçukda aradiğımda hala uyuyor oluyorlar sonrasi kavga kıyamet ve cok üzgünumki onlara elimde olmadan kötü davraniyorum artik sabrim kalmadi çünkü
Bununla nasıl basedebilirim bilmiyorum onlari değistiremeyecgimi anladim kendi tavrimi değistirmek umarsiz olmak istiyorum ama nasıll

Herkesi olduğu gibi kabul edin
Sonuçta onların yaşam alanı
İstedikleri saatte uyur uyanırlar
Bunlar için kavga etmenize gerek yok
Boşuna ağzınızın tadını bozuyorsunuz
Belki bir yuva kurunca değişirler
Ben şahit oldum evlenince değişen hanımlara

Değiştiremezsiniz, kendinizi yormayın. Ancak davranışlarının sonucunu da görsünler.

“Ev çok pis, tabii ki sizin tercihiniz. Ancak pis eve ne kendim gelmek istiyorum ne de eşimi getirmeye yüzüm oluyor. O yüzden bundan sonra ayda yılda bir geleceğim” deyin.

“Yarın saat 14:00’te şuraya gideceğim. Saat 13:30’da şurada buluşalım. 13:35’te hala gelmediyseniz, bırakıp sizsiz gideceğim” deyin. Ama gelmediklerinde arayıp kızmayın.

Davranışlarının sonuçlarını gördüklerinde sinirli de olmazsınız, tartışma da çıkmaz.

Kardeşleriniz Ortak yaşam alanını anneniz ve babanız ile paylaşıyor, onlar bu duruma bir şey demiyor mu?
Eğer demiyorlarsa, demek ki siz büyütüyorsunuz ,sorun ediyorsunuz ya da anne ve babanız da onlar gibi, bu durumda yapılacak bir şey.çünkü evdeki herkes birbiri ile uyumlu
Eğer anne babanız laf söyleyip birşey yaptıramıyorlarsa da siz de bu durumda etkili olamazsınız.boşuna sinir olmakla kalırsınız,bir de kötü olursunuz

Kac kere uyardim ama bana verilen cevap herkes senin gibi olmak zorunda değil yapıyoruz ama dağılıyor .
Beraber gitmek zorunda olduğumuz bir sürü yere geç kaldiğimiz icin yanliz gitmek zorunda kaldim dayımın kızının sözüne bitmeye yakın geldiler gelen giden soruyor ne yapacagimi sasirdim ordan anlayin caresizliğimi
Uzun yola cikacaktik otobüse son dakika yetistik artik okadar bunaldimki anlatamam

Demez olurlarmi ama dinleyen kim babam kac kere kirdi geçirdi evi annem desen hasta kadın gücü yetmiyor çoğu şeye en cokda anneme uzuldugum icin susamiyorum

Demez olurlarmi ama dinleyen kim babam kac kere kirdi geçirdi evi annem desen hasta kadın gücü yetmiyor çoğu şeye en cokda anneme uzuldugum icin susamiyorum

Üzüm üzüme baka baka kararır misali birbirinden destek alıyorlar.ortam değiştirmeleri mümkün olsa titiz bir ev arkadaşı ile yaşasalar değişirler
Çalışıyorlar mı bilmiyorum ama çalışmıyorlarsa kesinlikle işe girsinler,orda disiplini ve sorumluluğu öğrenebilirler

Birlikte yaşarken umursamıyordunuz sanırım.
Şimdi evlenince kocanıza karşı sizi mahçup ediyorlar diye sorun ediyorsunuz .
Sonuçta aileniz utanmak yersiz.

Uyarmayın işte. Yalnız gidin ne var? Soranlara da “geç kaldılar” deyip geçin. Bununla ilgili problem ne? Niye onları içselleştiriyorsunuz? Kendinizi onlardan ayırın.

Onlara güvenmeyin. Otobüse ayrı ayrı gidin. Yetişemezlerse bir sonraki otobüse binerler veya onu da kaçırırlar.

Doğru söylüyorlar, sizin gibi olmak zorunda değiller. Siz size benzeyen insanlarla daha çok vakit geçirin. Daha mutlu olursunuz.

Birlikte yaşarken umursamıyordunuz sanırım.
Şimdi evlenince kocanıza karşı sizi mahçup ediyorlar diye sorun ediyorsunuz .
Sonuçta aileniz utanmak yersiz.
Ben öyle bir cümlemi kurdumda burdan bunu cikardiniz mahcup oluyorum ve sorun yapıyorum diye ben beraber yaşarken bütün yük benim ustumdeydi ve bukadar rahat kirletemiyorlardi

Cok fenalarmis benimde var boyle tanıdığım. Belki evlenince degisirler. Sizi anladim ben az cokta gozumde canlandirdim anneniz hasta haliyle yetisemiyordur da her ise. Insan yedigini kaldirir yikar yatagini toplar onlar yasamiyorlar bence resmen ölü ler haaa kizmakta haklisiniz. Kac yas8na gelmisler. Gece gec yatiyorlardir sorumsuz kızlar ondan da kalkamiyorlardir
Ne ayip sey. Anneniz kesin sizi alan geri getirir diyordur. Benim.tanidigim oyle diyordu. Cok ayip ama degismezler kendinizi yormayin. Esinize karsi da savunmaya devam edin savunmaz eleştirir seniz ona da laf soylemeye gun dogar

Kardeşleriniz çalışıyor mu?
Konuşun onlarla ücretini bölüşün yardımcı kadın yapsın temizliği 15 günde 1 en azından.. Anneniz de yorulmasın.

Geç kalmaları için bir şey yapılamaz malesef. O da dakiklik gibi karakter meselesi..
En fazla buluşma saati yaklaştıkça sürekli arayarak taciz edebilirsiniz..

Sizin eve geldiklerinde de is verin onlara bulasiklari dizsinler makinaya mesela yedigini kaldir deyin onu oraya koyma diyin ogrensinler kac yasina gelmisler. Isin ucundan tutsunlar bence
Ya ister istemez güldüm okuyunca kusra bkmayin ben anladim sizi var boyle insanlar baya da simariklar galiba

Bende bu sebepten ablamla çok tartisirm sunu topla tabağını kaldır diye. olan anneye oluyor yazık hizmetcimi kadın koca koca kızların arkasını toplasın. Ağzınıza geleni sayın her evi öyle gordugunzde blki utanacak anlarna gelirde bidaha yapmazlar.temizlik insanın içinde olacak ya pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…