Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

Burda bi uye vardi kvsinin evinde kaliyordu kvsinin evde odasi vardi
Evlilik yildonumunde cikip gelmislerdi oglu anne yarin gelin demesine ragmen olsun siz yan odada kutlarsiniz demisti
Kiz da alelacele kiralik ev ariyordu
Ama onun esi anam geliyor sus otur dememisti otele gitmislerdi
Bu konudaki kizin esi "yildonumu pastasini anamla ufleyecez" de diyebilir

Bazı insanlar feyz almayı bilmez. Kuzeninizde öyle galiba. Benimde çevremde öyle arkadaşlarım vardı. Ellerinde çocuk ceplerinde para yok baba ana evine döndüler. Hayatları kaydı geri döndürülemez şekilde. Hatta bir kuzenim seçtiği hayat yüzünden hap kullanıyor şu an hastalığını tam bilmesem de. Yapacak bir şey yok. Yapan çeker diyorum ben.

Bak burda bi konu vardı, adamın ailesinin evinde oturuyorlarmış, kadın o kadar emek vermiş eve, alamadı eşyalarından başka bi şey boşanırken. Bi sıkıntı olursa senin kuzenin de yapabileceği tek şey sepeti takıp gitmek. Ev ailesinin, onlar oğlunu sokakta koymaz, olan kuzenine olur. Adama göre hava hoş yani. Adam tabi anasının evi dururken 10 bin lira kira vermek istemez İstanbul'da. Adamın kendini düşündüğü kadar kuzen de kendini düşünsün koca diye yanmayı bi kessin de.

"Evlilik yıldönümü de nerden çıktı? Ananın evinde evlilik yıldönümü vardı dimi?" diyebilir bu konudaki adam. Kızkardeşlerini yok sayıp ev benim diyor kendileri. O konudaki eş ailesi bütün evlatlarına ev almış, pipisi var diye birini kayırmamış hiç değilse.

Son düzenleme:
Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten
Oo bu yorumu simdi gordum
Bu zihniyetteki adam evin tek erkegiyim ve bana ev verdiler tum sulalem gelip kalacak da der.
Kiz 9 ay kaynanasinin donunu yikayip asmak istiyorsa buyursun assin yani
Simdi davulun sesi uzaktan hos gorunuyor
Seneye burada konusunu gorecegime eminim ama kanitlayamam su an

Kuzeniniz biraz kendi aile evinden bir an önce kaçma derdinde sanirim . İki genc insan çalısip iki taraftan da uzakta olsunlar bence . Ne köyü ne o kadar uzun sure kalmasi asiri sacma

Hay agzina saglik yorumlari okuyor yanimda

Kuzeniniz biraz kendi aile evinden bir an önce kaçma derdinde sanirim . İki genc insan çalısip iki taraftan da uzakta olsunlar bence . Ne köyü ne o kadar uzun sure kalmasi asiri sacma
Acikcasi zamaninda dayim cok sıktı onu fazlasiyla arkadaslariyla kahve icmeye bile cikamazdi belki o zamanlardan gelen bir bıkkınlik var bilmiyorum

Pipi önemli lütfen senin önünde anten gibi ufalip büyüyen bir sey olsa sen de kiymetli olurdun

Ya gerçekten aklını peynir ekmekle mi yemiş bu gençler ? Hiç olacak şey mi ve nasıl inanıyor buna .
Genclikte insan böyle düsünüyor ben nisanliyken kayinpederim yanimiza alalim seni calisirsiniz ben de destek olurum evinizi yapariz ya da ev aliriz demisti asla kabul etmemistim.Kayinvalidem de hayir ev mev yaptirmaz aldirmaz baban o birlik yasayalim kafasinda sakin kabul etme demisti beni dusundugunden degil kendi duzeni bozulmasin diye bunu anlattim sana kötü niyetlisi denk gelmis onlar oyle degil diyor sinir basti bana

Ask denen sey ne korkunc bir sey ucuruma da itebilir göğe de cikarabilir

Anamlar evlendirdi bizi uzerimizde emekleri büyük

Kışın 3 ay mı? Antalya mı orası kış 3 ay sürüyormuş Karadenizde yaz mevsimi 3 ay kuzen karıştırmış. Yani 9 ay olur o kalma işi. Bilmiyorum ya nasıl bu kadar kör olabiliyorlar..
Uzanmak istesen uzanamazsın,
bugün dışarda yiyelim kocam diyemezsin,
sarılarak film izleyemezsin,
evde rahat giyinemezsin,
bütün o romantik zamanları sadece küçük odanda yaşayabilirsin o da kv sebepli yüzün düşmezse. Ölmeyi bayılmak sanmasın kuzenin. Ölümün hiç şakası yok bu da onun gibi bir şey, hiç şaka değil. Nolcek yiaa diyemezsin.

Hee kiş da 3 aydi zaten
Kadin eylulde gelir mayista gider
Yani taş catlasin senede 3 ay gormez kvsini
Bu kadar merakliysa kafasinin dikine gitsin
Seneye üyelik alir oda bdv mudavimi olarak
Kuzenim cografya ögretmenliginden mezun daha ne diyeyim pandemide uzaktan egitim aldi ya hep ondan bu kafa basmayışları

Yengeyle dayıyı tebrik ediyorum. Kuzeninize de akıl diliyorum. Millet kayınvalide ile oturmamak için 3 çocukla boşanıyor. Ona şimdi koca tatli geliyor da kaynana senenin yarısı yanlarında kalınca görürüm ben.

Yenge çok mantıklı konuşmuş. Madem aile büyüğü olacak KV yerine ben olayım.

Çok pis KV olacam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…