Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Bende bazen kahverengiyle başlar kanama sora normale döner ama bu genelde ilk gün olur kahve olmasinin sebebi kistimdenmiş sende bi kac gündür sürüyosa bi test yap bence adet gününde geçiktiyse net sonuc alirsin
benim 4 5 gündür var ve çok az geliyor . adet günüm ise 6 gün gecikti . valla kafam çok karıştı . şimdi ister istemez umutlanıyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm bu yüzden bekliyorum ..
normalde hiç böyle olmazdı ilk defa oldu .. ve hiç kan rengine benzemiyor . baya koyu kahverengi ..

12 aydir ha gayret diorum ama hep negatif pazartesi evlilik yil donunum keske olsaydida en buyuk hediyeyi verseydim esime

Bende bir yıldır istiyorum mayıs olsun haziran olsun temmuz olsun.yeter ki hayırlısı ile olsun

Üzülcek birşey degil canim normal adetinde gelse aynı hissediceksin testle biraz erken ögrenmis olcaksin sadece ben bi ara durmadan test yapardım eczaneler ezberlemişti beni artık :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay diyip moralimizi yüksek tutucaz

12 aydir ha gayret diorum ama hep negatif pazartesi evlilik yil donunum keske olsaydida en buyuk hediyeyi verseydim esime
Ben bunu geçen sene evlilik yıldönümümde cok istemiştim tam o gününe denk gelmişti tabiki de adet olmuştum

Evet canim olacagini bilsem beklerim ama insan beklerken aklindan herseyi geciriyo ozaman da cok uzuluyooo bide su etraftakiler yok mu
Ay onları hic anma ne fenalar senin neden olmuyor, nezaman olcak, ay ben cocugumu iyiki dogurmusum darisi sana gibi çileden cıkaran cümleler :)

Eşinize keçi boynuzu pekmezi yedirin sperm kalitesini arttiriyor sonra her gün deneyin :)
Eşimin sperm değerleri çok iyi canım sebepsiz kısırlık diyolar ikimizinde hiç bir problemimiz yok demek zamanı var diyor tedbirimi alıp taktiri rabbşme bırakıyorum işte;(

Herşeyi bi zamanı var Rabbim hayırlı zamanda versin bize de canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…