6ayda 1 defa uygulanmali normalde ben ilk geçen ay yaptım fakat 3 günden sonra bıraktım bu ay tam yapicam saracoglunun videoları var nette oda 6ayda 1 diyorBi kur sadece 1 ay mi kullaniliyor. Bende okudum bi yer 6 ayda bir defadan fazla yapilmamali yaziyor. Bi yer 4 ay boyunca diyor.. sizler nasil yaptiniz ?
bugun tekrar bi test yapsaydın keşke umarım bebiş vardır :)Kızlarr selam hepinize , paylaşsam rahatlıcam diye düşündüm ve nacizane fikirlerinize ihtiyaç duydum. Ben de bebiş istiyorum ve şuan çok kafam karışık. Geçen 3 nisanda hsg rahim filmi çektirdim neyse ki sorun çıkmadı. Yumurtlama sorunum vardı onu da agnucaston ile çözdüm. Adetlerim çok düzenlideğildir ama 30-35 günde bir her ay olur.Bugün 36. Günüm hala yok. Şimdi kafamı karıştıran şey ise 29. Günde pembe bir akıntı geldi wc'de tuvalet kağıdına heh regli oluyorum dedim , gereken müdahaleyi yaptım :) ama sonra tık yok , sarı bir akıntı geliyo az az. Gaz var ayrıca31. Günde test yaptım negatif, şimdi inat ettim cmt kadar beklicem. Çünkü insan çok üzülüyo sonucu görünce Dün tam bi adet sancısı çektim hatta gece arar ara hep uyandım. Başım da ağrıyo . Bir de bu ay hiç ihtimal vermedim eşimden uzakta yurtdışındaydım yumurtlama dönemimde. Hsg mi yaptı acaba diyorum ama öyle bi bilgi de yok Var mı benim gibi adet gecikmesi yaşayıp bu belirtileri hissedeniniz ? Şimdiden teşekkürler
Aslında dün akşam eve dönerken aldım bi tane ama yapıp negatifi görmektense böyle kendimi yiyim daha iyidir diye düşündüm ve yapmadımbugun tekrar bi test yapsaydın keşke umarım bebiş vardır :)
cok sinir bozucu oluyor biliyorum ben bazen coklu testler alıp yapıyordum şu ara hic dokunmuyorum bileAslında dün akşam eve dönerken aldım bi tane ama yapıp negatifi görmektense böyle kendimi yiyim daha iyidir diye düşündüm ve yapmadım
Haber et mutlaka, bende rahim filmi cektirdim ister istemez bu ay bi umutlanıyorum olacakmış gibi hisler içindeyim Allahım tez zamanda gülsün yüzümüze:)Ben de aynı şekilde bazen o kadar dikkatli bakıyorum ki tek çizgiyi çift görüyor gözümO yüzden cmt kadar beklemeyi hedef koydum kendime.
Ay insallah insallah her ay zaten zor geciyordu ama bu ay özelikle bi zor gecicek beklemekleİnşallah cnm mutlaka haber vericem. Evet HSG'nin fazlasıyla olumlu etkisi olduğuna çevremde hemen sonrasında hamile kalanlardan ve doktorumun söyleminden dolayı eminim bende :)
Bende rahim filmi cektirdiğim ay adetim gecikti hemde 10 gün. İnşallah senin gecikme bebişdendir :)Kızlarr selam hepinize , paylaşsam rahatlıcam diye düşündüm ve nacizane fikirlerinize ihtiyaç duydum. Ben de bebiş istiyorum ve şuan çok kafam karışık. Geçen 3 nisanda hsg rahim filmi çektirdim neyse ki sorun çıkmadı. Yumurtlama sorunum vardı onu da agnucaston ile çözdüm. Adetlerim çok düzenlideğildir ama 30-35 günde bir her ay olur.Bugün 36. Günüm hala yok. Şimdi kafamı karıştıran şey ise 29. Günde pembe bir akıntı geldi wc'de tuvalet kağıdına heh regli oluyorum dedim , gereken müdahaleyi yaptım :) ama sonra tık yok , sarı bir akıntı geliyo az az. Gaz var ayrıca31. Günde test yaptım negatif, şimdi inat ettim cmt kadar beklicem. Çünkü insan çok üzülüyo sonucu görünce Dün tam bi adet sancısı çektim hatta gece arar ara hep uyandım. Başım da ağrıyo . Bir de bu ay hiç ihtimal vermedim eşimden uzakta yurtdışındaydım yumurtlama dönemimde. Hsg mi yaptı acaba diyorum ama öyle bi bilgi de yok Var mı benim gibi adet gecikmesi yaşayıp bu belirtileri hissedeniniz ? Şimdiden teşekkürler
yarın sabah idrarıyla test yyap benceeKizlar bnmde bugun 35. Gun 33. Gunde test yaptim negatf cikti bnmde normalde 33 34 yada 24 28 inde bi oluyorum adet bide bu ara belim agriyo ve de cok fazla akintim var akintim seffaf kokusuz sizce hamileleik olabilir mi
Tmm cnm sence akinti hamilelik belirtisi olabikir mi duymustum sankiyarın sabah idrarıyla test yyap bencee
Evet bende cok duydum cevremdenTmm cnm sence akinti hamilelik belirtisi olabikir mi duymustum sanki
Canim bu bazen imlantasyon kanamasi olabiliyor bazen de stres uzuntu yasadysan yada hava sartlatindan adetin az gelmisde olabikir gecen ay bi arkadasla bn ayni durumdaydik onunki imlantasyon kanamasiymis bnde hastaneye gitmistim dktor stres yaptysan ondandr dem8sti inşallah hamilesindirmerhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
Bende bazen kahverengiyle başlar kanama sora normale döner ama bu genelde ilk gün olur kahve olmasinin sebebi kistimdenmiş sende bi kac gündür sürüyosa bi test yap bence adet gününde geçiktiyse net sonuc alirsinmerhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
Yarini beklicem artik Allah hepimizin Gönlünce versinEvet bende cok duydum cevremden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?