- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Canım doktora kesin git eşinde gitsin kontrol ol bir sorun olmadığından emin olun yardımcı olurlarDoktorada gitmedim mayista gitmeyi dusunuyorum acaba doktorla ne diyo
Temmuzda evlendim18 canım benimde ne zaman evlendin sen ?
Mayista gitcem doktoroTemmuzda evlendim
Nasil yapcam bide tadı nasil benim midem hassas da9 ay felan olmuş erkende olur inşallah bolca dua et soğan suyuyla incir kürü yap canım. T tugceirvan
Benimde ufacık şeyden miğdem bulanır ama mecbur ibrahim saraçoğlu soğan suyu kürü ve incir kürü yaz çıkar ayrıntılıca soğan suyundan sonra incir kürünü yapıcaksınNasil yapcam bide tadı nasil benim midem hassas da
Tmm canim tesekkur ederimBenimde ufacık şeyden miğdem bulanır ama mecbur ibrahim saraçoğlu soğan suyu kürü ve incir kürü yaz çıkar ayrıntılıca soğan suyundan sonra incir kürünü yapıcaksın
Kızlar bunları kullanırken dıkkatli olmanız lazım mesela soğan kürü eskiden kadınlar düşük yapmak için kullanırmış onun için içerken hamile olmadığınızdan emin olmalısınızBenimde ufacık şeyden miğdem bulanır ama mecbur ibrahim saraçoğlu soğan suyu kürü ve incir kürü yaz çıkar ayrıntılıca soğan suyundan sonra incir kürünü yapıcaksın
Bide bunu kac gun kullancagiz kullandigimiz zamanda hamile kalmak icin esimizle iliskiye hemen gircezmiTmm canim tesekkur ederim
Hayırlısıyla iyi bir sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruzİnşallh inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin:))
Bende yarın aşılama için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım
Canım adet bitiminden itibaren sabah akşam aç karnına kullancaksin 15 gün boyunca ben yaptım kanda pozitifti fakat 2 gün sonra kimyasal gebelik yaşadımBide bunu kac gun kullancagiz kullandigimiz zamanda hamile kalmak icin esimizle iliskiye hemen gircezmi
Himm anladimm..benim bugun bitti adet bitti yarindan baslasam olurmu acaoCanım adet bitiminden itibaren sabah akşam aç karnına kullancaksin 15 gün boyunca ben yaptım kanda pozitifti fakat 2 gün sonra kimyasal gebelik yaşadım
Evet yarın başla o zaman soğanı 1 kere kullan akşama tekrar aç karnına olcak başlarda miden bulanabilir ama alışıyorsunHimm anladimm..benim bugun bitti adet bitti yarindan baslasam olurmu acao
Sogan beyaz mi kirmizi hangisiEvet yarın başla o zaman soğanı 1 kere kullan akşama tekrar aç karnına olcak başlarda miden bulanabilir ama alışıyorsun
Tesadüfen msj okudum canım mantar için sana bi krem önere bilirim anestol diye bi krem var onu kullan ben yıllarca çektim doktor her seferinde travazol veriyodu ama daha çok kaşınıyodum ama anestol sayesinde kurtuldum ve yıllar geçti hala mantar nedir bilmiyorumYok canim ya soylemekten cekindim muayene edecek diye geriliyorum ama bu sefer kontrolde kesin soyliycem. Cekilmiyo
Bence dene gün aşırı olunca kaçırıyoz tutmuyo o yüzden bu hafta hergün dene sonra gün aşırı dene ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama tutmadı gün aşırı olduğu için kaçırdım galiba günleriKızlar takvime göre bugun ovulasyon günüm, gün aşırı deniyoruz dün denedik bugun ilişki olmasa hamile kalma şansım olur mu? gün aşırı daha faydalı diye öyle deniyorduk çünkü.
Bugun de denesek mi sizce kafam karıştı yani
Beyaz soğanı 4e böl 1.5 su bardağı su ekle ocağa koy kaynamaya başladıktan 5dk sonra kapat biraz bekle iliktan biraz sıcak olucak yudum yudum iç zaten kaynayınca 1 şu bardağı çıkıyor bu işlemi sabah akşam aç karnına yap 15 gün boyunca sonra zaten düzenli adet görüyorsan yumurtlama günün olucak çalışmalara başla allahın izniyle olur inş ben 7 ay denedim olmadı 8. Ay bunu yaptım ama kimyasaldi bu ay yine yapicam böyle hamile kalan çok kişi var inş bizimde olur :)Sogan beyaz mi kirmizi hangisi
Eşinize keçi boynuzu pekmezi yedirin sperm kalitesini arttiriyor sonra her gün deneyin :)Bence dene gün aşırı olunca kaçırıyoz tutmuyo o yüzden bu hafta hergün dene sonra gün aşırı dene ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama tutmadı gün aşırı olduğu için kaçırdım galiba günleri
Beyaz soğanı 4e böl 1.5 su bardağı su ekle ocağa koy kaynamaya başladıktan 5dk sonra kapat biraz bekle iliktan biraz sıcak olucak yudum yudum iç zaten kaynayınca 1 şu bardağı çıkıyor bu işlemi sabah akşam aç karnına yap 15 gün boyunca sonra zaten düzenli adet görüyorsan yumurtlama günün olucak çalışmalara başla allahın izniyle olur inş ben 7 ay denedim olmadı 8. Ay bunu yaptım ama kimyasaldi bu ay yine yapicam böyle hamile kalan çok kişi var inş bizimde olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?