Olur canım insallah demek hepimizi bekleyem bir zamab varBir yil oldu hic korunmadik
Aminnnnn insallah burdan paylaşırız hepimizinAmin insallah Rabbim herkese cift cizgiyi gormeyi nasip etsin
Forumda gezinirken çoğul gebelik forumuna gelmişim Allah hepimize çifter çifter versin tez zaman da:)batlar yakındır umarım benim daha çok var
Aynen Canim zamani var demekkiOlur canım insallah demek hepimizi bekleyem bir zamab var
2-3 gün kala başlardim ben testlere testkoliktim tam:dBenim bat 30 Nisan
Beklemek sabretmek çok mühim
Güzel haberler yakındır inşallah
2-3 gün kala başlardim ben testlere testkoliktim tam:d
Valla bende bi ara alışkanlık yapmıştı amann zaten negatiffiii görücem şunu da yapayım hadi şu test de cıksın aradanFazla heyecan kalbe zararlı
Ben de merakla zamanımı bekliyorum artık
Çok ümitlenmeden bekliyorum hayal kırıklığı az olsun diye
Valla bende bi ara alışkanlık yapmıştı amann zaten negatiffiii görücem şunu da yapayım hadi şu test de cıksın aradano ara cok bekliordum olmasını şimdide okadar hayal.kırıklığından sonra zamana bıraktım:)
Evet beklicez sabredicez yine de Rabbim tüm isteyenlere evlat versin tatsın tüm isteyenler o duyguyuOlması da olmaması da imtihan bence o yüzden beklemek gerek, vakti gelince hayırlıysa olacaktır :)
İnsallah güzel haberler veririz hepimizKızlar bende yaklaşık 9 ay önce bir dış gebelik geçirdim. Bu ay çalışmalara baslicam inşallah isteyen herkes müjdeli haberini alır bu ay
AminnnnEvet beklicez sabredicez yine de Rabbim tüm isteyenlere evlat versin tatsın tüm isteyenler o duyguyu
rabbim hayirla dönmeni nasip etsin insallah :*İnşallh inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin:))
Bende yarın aşılama için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım
insallaaaaahh insallaaahh :)mayısda isteyen herkes Hamilelik haberini alır inşallaaaaah
Sabah idrarıyla test neden yapmadıııın kesin cıkardııKizlarrrr benim adetim gecti. Bugun 5.gun dua edin de olsun.
ÜyeSabah idrarıyla test neden yapmadıııın kesin cıkardıı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?