Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Dün öğrendim hamile olduğumu. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallah. Ne gibi belirtiler yasamistin bnmde gecikmem var ama suan hic bi belirtim yok sadece akintim var seffaf kokusuz sizde olmusmuydu

bat 11mayis :) ikinci bebek için bu aydan çalişmalara başladik.bakalim ilk denemede olacakmi.ilk bebegim 15ay sonunda olmusdu

Ben de mayıs ayında hamile kalmak istiyorum inşallah Bir kızım var ikincisi bir türlü gelmiyor

Merhaba kızlar.Ben de neredeyse 1.5 senelik evliyim ama daha denemedik.Sınavlarım bittikten sonra düşünüyoruz ama kısmet :)) İnşallah hepinizin tüm dilekleri bu ayda ve ya daha sonra gerçekleşir :))
ne sınavı biz de kpss geçsin dedik bizim de 1,5 yıl oldu hayırlısı bakalım

ne sınavı biz de kpss geçsin dedik bizim de 1,5 yıl oldu hayırlısı bakalım
Canım ben Almanyada yım burda dil kursuna gidiyorum.Yaza sınavlarım var inşallah geçerim de büyük bir yük kalkar omzumdan.
Aynen hayırlısı olsun vardır elbet bir zamanı.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallah. Ne gibi belirtiler yasamistin bnmde gecikmem var ama suan hic bi belirtim yok sadece akintim var seffaf kokusuz sizde olmusmuydu
Amin. Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde de bire bir aynı belirtileri yaşamıştım. Yumurtlama zamanımdan hemen sonra karında şişkinlik, kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı belirtilerim. Akıntı da aynı yumurtlama dönemi gibi devam etti hep. Normalde devam etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…