Darısı bize insalllaaaahÜye
Testim yoktu yarin ilk idrarla yaparim insallah :) hemde garanti olur birgün daha gecmis olur.
Rabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bizeDün öğrendim hamile olduğumu. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizede cok dua edin lutfenDün öğrendim hamile olduğumu. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
insallah wardir benimde yaa korkuyorm test yapmaya daDarısı bize insalllaaaah
Amin. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızRabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bize
Amin, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizede cok dua edin lutfen
Korkma korkma kk ya mayısda testler diye konu açıcam bu eksik burda onu farkettim:) sende paylas testiniinsallah wardir benimde yaa korkuyorm test yapmaya da
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallah. Ne gibi belirtiler yasamistin bnmde gecikmem var ama suan hic bi belirtim yok sadece akintim var seffaf kokusuz sizde olmusmuyduDün öğrendim hamile olduğumu. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Daha test yapmadim pazartesi yapcam insallahPaylaşalım burdan mutlaka hepimizin aynı şeyi bekliyoruz aynı duygular icinde oluyoruz güzel haberler birbirmizi motive eder ; )
Bat Ne zamandi canım?Ben test yaptim yok bebisadette olmadm pufff
24 nisandi olmadim. 6.gunu bugunBat Ne zamandi canım?
Hadi yaaa geç döllenme olabilirmi acabaBen test yaptim yok bebisadette olmadm pufff
ne sınavı biz de kpss geçsin dedik bizim de 1,5 yıl oldu hayırlısı bakalımMerhaba kızlar.Ben de neredeyse 1.5 senelik evliyim ama daha denemedik.Sınavlarım bittikten sonra düşünüyoruz ama kısmet :)) İnşallah hepinizin tüm dilekleri bu ayda ve ya daha sonra gerçekleşir :))
Canım ben Almanyada yım burda dil kursuna gidiyorum.Yaza sınavlarım var inşallah geçerim de büyük bir yük kalkar omzumdan.ne sınavı biz de kpss geçsin dedik bizim de 1,5 yıl oldu hayırlısı bakalım
Amin. Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde de bire bir aynı belirtileri yaşamıştım. Yumurtlama zamanımdan hemen sonra karında şişkinlik, kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı belirtilerim. Akıntı da aynı yumurtlama dönemi gibi devam etti hep. Normalde devam etmezdiAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallah. Ne gibi belirtiler yasamistin bnmde gecikmem var ama suan hic bi belirtim yok sadece akintim var seffaf kokusuz sizde olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?