Amin canim ins..:)11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.
Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Ben de hsg cekildim bir yıl gecti kalmadım hamile:)İnşallah cnm mutlaka haber vericem. Evet HSG'nin fazlasıyla olumlu etkisi olduğuna çevremde hemen sonrasında hamile kalanlardan ve doktorumun söyleminden dolayı eminim bende :)
Kizlarr ha gayret mayista anne olcaz dua edelimm :)
hic bilmiyorm ki nasil belli olurHadi yaaa geç döllenme olabilirmi acaba
Hala olmadinmiihic bilmiyorm ki nasil belli olur
Benim de bat 11 mayıs :) hadi inşallah güzel haberler alırızbat 11mayis :) ikinci bebek için bu aydan çalişmalara başladik.bakalim ilk denemede olacakmi.ilk bebegim 15ay sonunda olmusdu
canim bende geldim burdaki yerede :)bat 11mayis :) ikinci bebek için bu aydan çalişmalara başladik.bakalim ilk denemede olacakmi.ilk bebegim 15ay sonunda olmusdu
Rabbim emeklerimizj bosa cikarmasin canim.aminK
canim bende geldim burdaki yerede :)
insallah..zaman da gecmek bilmiyorBenim de bat 11 mayıs :) hadi inşallah güzel haberler alırız
bugün olcam galibaHala olmadinmii
Evet sanki daha yıllar varmış gibi geliyo:)insallah..zaman da gecmek bilmiyor
Amin canim rabbim hepimize nasip etsin bu ay bi anda cift cizgileri girelim insallah rabbim cok buyuk gonlumuze gore versinİNŞALLAHH DÜN HERKES İÇİN YASİN OKUDUM HER İSTEYENE VERSİN RABBİM :)
AMİİN İNŞALLAHHAmin canim rabbim hepimize nasip etsin bu ay bi anda cift cizgileri girelim insallah rabbim cok buyuk gonlumuze gore versin
İNŞALLAHH DÜN HERKES İÇİN YASİN OKUDUM HER İSTEYENE VERSİN RABBİM :)
Teşekkür ederim canım ben 26 28 30 da ilişki oldu o zaman kaçırmış olmamışımdır inşallah testi yapmaya devam etmelimiyim peki ikinciye yumurtlama ihtimali içinCnm 29 nisanda olmuş yumurtlaman gördüğüme göre gun geçikçe çizgiler hafiflemiş ama kafamı karıştıran şu 30 nisanda 2. Yaptığın da belirgin çirf çizgi var normalde ayda bır yumurluyoruz onun için kafam karıştı ama yumurtlaman bugun yok cnm tam belirgin olduğunda oluyor yumurtlama
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla bit avazda kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et inşallah gelir tez vakitte meleğimKızlar ben de artık anneler kervanına katıldım. Bebişimiz 5 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok değişik bir duygu. Henüz varlığını hissedemiyorum. Bulantı vs hiç bi şey Yok ama kesemizi gördük elhamdulillah. İnşallah isteyen herkes en kısa sürede hayırlısıyla bu güZel duyguyu tadar. Birbirimizin gıyabında dua edersek kabul olurmuş. Kimimiz bebek sahibi olmak istiyo kiminiz evladını sağsalim kucaklamak istiyor. İnşallah herkes isteğine hayırla kavuşur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?