Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

İnşallah cnm mutlaka haber vericem. Evet HSG'nin fazlasıyla olumlu etkisi olduğuna çevremde hemen sonrasında hamile kalanlardan ve doktorumun söyleminden dolayı eminim bende :)
Ben de hsg cekildim bir yıl gecti kalmadım hamile:)

Kızlar Bat 23 nisandı ve benim 9. Günüm ovülasyon testlerim böyle çıktı sizce durum nedir yumurtluyor muyum bana bilgi verir misiniz bende Mayıs'a hamile girmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_2915.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Cnm 29 nisanda olmuş yumurtlaman gördüğüme göre gun geçikçe çizgiler hafiflemiş ama kafamı karıştıran şu 30 nisanda 2. Yaptığın da belirgin çirf çizgi var normalde ayda bır yumurluyoruz onun için kafam karıştı ama yumurtlaman bugun yok cnm tam belirgin olduğunda oluyor yumurtlama

Teşekkür ederim canım ben 26 28 30 da ilişki oldu o zaman kaçırmış olmamışımdır inşallah testi yapmaya devam etmelimiyim peki ikinciye yumurtlama ihtimali için

Kızlar ben de artık anneler kervanına katıldım. Bebişimiz 5 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok değişik bir duygu. Henüz varlığını hissedemiyorum. Bulantı vs hiç bi şey Yok ama kesemizi gördük elhamdulillah. İnşallah isteyen herkes en kısa sürede hayırlısıyla bu güZel duyguyu tadar. Birbirimizin gıyabında dua edersek kabul olurmuş. Kimimiz bebek sahibi olmak istiyo kiminiz evladını sağsalim kucaklamak istiyor. İnşallah herkes isteğine hayırla kavuşur ❤

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla bit avazda kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et inşallah gelir tez vakitte meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…