İnşallah canim Allah razı olsun. Pes etmeyin dua edin her zaman. Allah hiçbir duayı cevapsız bırakmaz. O bizi bizden çok seviyo. Birbirimize hep dua edelim.Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla bit avazda kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et inşallah gelir tez vakitte meleğim
Amin kuzum inşallah ben inanıyorum Rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmışİnşallah canim Allah razı olsun. Pes etmeyin dua edin her zaman. Allah hiçbir duayı cevapsız bırakmaz. O bizi bizden çok seviyo. Birbirimize hep dua edelim.
Kızlar ben de artık anneler kervanına katıldım. Bebişimiz 5 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok değişik bir duygu. Henüz varlığını hissedemiyorum. Bulantı vs hiç bi şey Yok ama kesemizi gördük elhamdulillah. İnşallah isteyen herkes en kısa sürede hayırlısıyla bu güZel duyguyu tadar. Birbirimizin gıyabında dua edersek kabul olurmuş. Kimimiz bebek sahibi olmak istiyo kiminiz evladını sağsalim kucaklamak istiyor. İnşallah herkes isteğine hayırla kavuşur ❤
labaquick Canım bende o marka ve 50 adet ovülasyon 50 adet gebelik testi aldımOvulasyon testının ası ne nereden aldın bende sipariş ettim de bu hafta içi gelecek 20 tanesini 23 liraya aldım iki de gebelik testı var labaquick in
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizleri de fazla bekletmez. Dilde dua oldukça istek çabuk yerine gelir inşallah. İnşallah sizlerden de en kısa sürede hayırlı haberler alırız. Ben şunu öğrendim bir şeyin peşine ne kadar düşersen o kadar uzaklaşır. Stresten kaygıdan uzak olun Rabbim bir şekilde nasip ediyor.Hayırlı olsun inşallah cnmkucagına aldığın günleride görürsün inşallahh duanı esirgeme bizlerden rabbim hamişlerin duasını kabul edermiş
labaquick Canım bende o marka ve 50 adet ovülasyon 50 adet gebelik testi aldım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizleri de fazla bekletmez. Dilde dua oldukça istek çabuk yerine gelir inşallah. İnşallah sizlerden de en kısa sürede hayırlı haberler alırız. Ben şunu öğrendim bir şeyin peşine ne kadar düşersen o kadar uzaklaşır. Stresten kaygıdan uzak olun Rabbim bir şekilde nasip ediyor.
Ne kadara aldın 50 tl ye mi ? En iyisi labaquick miş zaten benım bir ark dediğine göre testlerin bazıları hatalı çıkıyormuş doğru mu yalan mı bilmem aama yinede aldım ben internetten
Amiiinnn cnmmm doğsunhaklısın cnmm
En iyi si canım ilk gebeliğimde almıştım bende gayet iyi sonuç aldım testlerden ve ikisini toplam 80.80 kuruşa aldım
Evet canım internetten aldım merkezde değilim o yüzden eczane sadece 1 tane var test almaya utanıyorum aldım attım kenara ne olur olmaz diye50 gebelik testi çok değil mi cnm ovulasyon agırlıklı alsaydın keşke yinede sen bilirsin tabiki internetten mi aldın sende
Evet canım internetten aldım merkezde değilim o yüzden eczane sadece 1 tane var test almaya utanıyorum aldım attım kenara ne olur olmaz diye
Kızlar benimde bu ay 5. Denememdi bat 4-5 Mayıs evde gebelik testi vardı yaptım dayanamayıp ama yok yine birşey. Allah ım inşallah en yakın zamanda orda çift çizgi yi görmeyi bize nasip etsin. Ne zaman geleceğini bilememek çok kötü koskoca bir ay bekliyoruz cabalıyoruz bat yaklasınca da yok cıkmıyor bişey
Katılıyorum sabretmek en büyük erdem bizler için. Evet beklemek zor geliyor hemen olsun istiyoruz ama demekki beklememiz gerekiyor ve olması gereken zaman değil. Hayırlısı demek düşüyor bizlere de.
Eynen cnm sen kaç yıllık evliisn nezamandor istiyorsunuz bebiş
Ağustos ta 2 sene olucak evliliğimiz. Geçtiğimiz ekimde kalbi durduğu için 7+2 deyken kürtaj olmak durumunda kaldım.çok üzüldüm çok ağladım hatta her ayın 4ünde yine kötü oluyorum ama veren de Allah alan da Allah.
3 ay korun dedi doktor ve biz yeni yıla yeni umutlar dileyerek başladık:)
Eşim işi gereği her hafta 3 yada 4 gün şehir dışında o yüzden bazen özel zamanları yakalamak da güç oluyor haliyle ve bolca dua edip sabrediyoruz
Sen kaç yıllık evlisin ve ne zamandır istiyorsun peki
10 yılın içindeyiz cnm başından beri istiyoruz cnm biz ama olmuyor malesef tüp benek dışında butun yöntemler deendi am olmadı tüp bebği de maddiat yönünden yaptıramadık yardım edenemiz de yok malesef öyle işte çok geçmiş olsun kusum kıyamam çok zor biliyorum yasadım bende evliliğim ilk yıllarında bir daha olmadı bebeğim benımde senı anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?