Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Ayy 4 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ayy incir kürünü deniyorum çok fazla memnun kalan duydum inşallah incir kürü bu ay vesile olurda hamile kalırımm

Ayy 4 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ayy incir kürünü deniyorum çok fazla memnun kalan duydum inşallah incir kürü bu ay vesile olurda hamile kalırımm

Öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin,
Bu incir kürü nasıldır ve ne kadar süreyle yapılır
İnşallah işe yarar tüm deneyenlerde :)

Öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin,
Bu incir kürü nasıldır ve ne kadar süreyle yapılır
İnşallah işe yarar tüm deneyenlerde :)
Merhaba canım incir kürü yumurtalıklar için iyi oluyomuş yumurtalıkların gelişmesine çatlamasına falan.
Adetinin 3.günü başlayıp 25 gün kullanıyosun 7 gün ara verip tekrar 25 gün bi daha kullanıyosun internetten bu konuda ibrahim saraçoğlununda tarifine bakabilirsin

Teşekkür ediyorum :)

bende bir düşük bir kimyasal gebelik yaşadım üç ay dinlensin rahmin dedi doktor üç ayda vitamin folik asit kullandım sağlıklı beslendim inşallah bu ay hamiş kalırım rabbim isteyen herkesin kucağına versin bebişini moralinizi yüksek tutun stres yapmayın hiç

Yarın regl olmam lazim ama zerre ağrım yok. Normalde olmadan önce başlardı... hatta regl öncesi akıntı bile yok.
Noluyoruz?

canım günün gelmeden hissettiğin hamilelik belirtileri nelerdi

canım günün gelmeden hissettiğin hamilelik belirtileri nelerdi
Ben doktora gitmeden bi kaç gün önce aniden bir kusma ve ishal başladı. Gece acile gittik sadece serum takıp gönderdiler. Pazar gecesi serum yedim. Salı günü kahveye yakın bir tonda lekelenme oldu. Adetime 5 gün vardı o zaman. Serumdan dolayı erken hasta oldum sandım. Zaten o hafta şiddetli bel ağrısı halsizlik vardı. Ve göğüslerim aşırı şişmişti. Adetime yakın da böyle olurdum ama. İlk defa bu kadar aşırı hissettim. Salı günü gelen leke Çarşamba sabahı bitti. Hemen cuma gününe kadın Doğuma randevu aldım. Acaba yumurtalıklarımda mı bi sıkıntı var dedim. Doktor ultrasondan baktı gayet sağlıklısın bi şeyin Yok dedi ama bi kan tahlili alalım belki gebelik vardır diye. Orda B-hcg 356.72 çıktı. Kese çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi dedi ama kanda gebe olduğun görünüyo dedi.

Benimde çatlamış bugün:)

Eklentiler

• 20170502_140019.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…