- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Bat 9 mayis bekliyoruz bskalim bu ay olacak mi?
Amin insAllah canimİnşallah rabbım kimseyi bekletmesin rabbım sav muhammet mustafa yuzu suyu hurmetine ve peygamberımızın aracılığla bizleri nimetinle nimetlendirsin rabbım
Ayy 4 aydır bebek istiyoruz bakalım bu ayy incir kürünü deniyorum çok fazla memnun kalan duydum inşallah incir kürü bu ay vesile olurda hamile kalırımm
Öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin,
Bu incir kürü nasıldır ve ne kadar süreyle yapılır
İnşallah işe yarar tüm deneyenlerde :)
Merhaba canım incir kürü yumurtalıklar için iyi oluyomuş yumurtalıkların gelişmesine çatlamasına falan.Öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin,
Bu incir kürü nasıldır ve ne kadar süreyle yapılır
İnşallah işe yarar tüm deneyenlerde :)
Merhaba canım incir kürü yumurtalıklar için iyi oluyomuş yumurtalıkların gelişmesine çatlamasına falan.
Adetinin 3.günü başlayıp 25 gün kullanıyosun 7 gün ara verip tekrar 25 gün bi daha kullanıyosun internetten bu konuda ibrahim saraçoğlununda tarifine bakabilirsin
Amiiin insallahhRabbım butun dua edenlerden Allah razı olsun rabbım hiç bırınızın kucagını boş bırakmasın (AMİN)!!!
canım günün gelmeden hissettiğin hamilelik belirtileri nelerdiKızlar ben de artık anneler kervanına katıldım. Bebişimiz 5 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok değişik bir duygu. Henüz varlığını hissedemiyorum. Bulantı vs hiç bi şey Yok ama kesemizi gördük elhamdulillah. İnşallah isteyen herkes en kısa sürede hayırlısıyla bu güZel duyguyu tadar. Birbirimizin gıyabında dua edersek kabul olurmuş. Kimimiz bebek sahibi olmak istiyo kiminiz evladını sağsalim kucaklamak istiyor. İnşallah herkes isteğine hayırla kavuşur ❤
Ben doktora gitmeden bi kaç gün önce aniden bir kusma ve ishal başladı. Gece acile gittik sadece serum takıp gönderdiler. Pazar gecesi serum yedim. Salı günü kahveye yakın bir tonda lekelenme oldu. Adetime 5 gün vardı o zaman. Serumdan dolayı erken hasta oldum sandım. Zaten o hafta şiddetli bel ağrısı halsizlik vardı. Ve göğüslerim aşırı şişmişti. Adetime yakın da böyle olurdum ama. İlk defa bu kadar aşırı hissettim. Salı günü gelen leke Çarşamba sabahı bitti. Hemen cuma gününe kadın Doğuma randevu aldım. Acaba yumurtalıklarımda mı bi sıkıntı var dedim. Doktor ultrasondan baktı gayet sağlıklısın bi şeyin Yok dedi ama bi kan tahlili alalım belki gebelik vardır diye. Orda B-hcg 356.72 çıktı. Kese çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi dedi ama kanda gebe olduğun görünüyo dedi.canım günün gelmeden hissettiğin hamilelik belirtileri nelerdi
Kan testi yap yap canim. Ben açıkcası evde yapılan testlere güvenemiyorum.Kizlar adetim bi hafta gecikti idrar testi yaptim negatf
Allah kabul etsinİNŞALLAHH DÜN HERKES İÇİN YASİN OKUDUM HER İSTEYENE VERSİN RABBİM :)
geneli dogry cikiyor amaKan testi yap yap canim. Ben açıkcası evde yapılan testlere güvenemiyorum.
Hala mi olmadınnnn:Obugün olcam galiba
AmiinmAllah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?