daha vakit var diye belkideKızlar benimde bu ay 5. Denememdi bat 4-5 Mayıs evde gebelik testi vardı yaptım dayanamayıp ama yok yine birşey. Allah ım inşallah en yakın zamanda orda çift çizgi yi görmeyi bize nasip etsin. Ne zaman geleceğini bilememek çok kötü koskoca bir ay bekliyoruz cabalıyoruz bat yaklasınca da yok cıkmıyor bişey
devlette tüp düşünmediniz mi peki? özelde pahalı fiyat veriyolar bende acıbadem ve bahceciyle görüştüm bahceci biraz daha uygundu tüp bebekde10 yılın içindeyiz cnm başından beri istiyoruz cnm biz ama olmuyor malesef tüp benek dışında butun yöntemler deendi am olmadı tüp bebği de maddiat yönünden yaptıramadık yardım edenemiz de yok malesef öyle işte çok geçmiş olsun kusum kıyamam çok zor biliyorum yasadım bende evliliğim ilk yıllarında bir daha olmadı bebeğim benımde senı anlayabiliyorum
oldumm sonunda. Allahm yaa bu ay olsun insallahHala mi olmadınnnn:O
pöf en sinir oldugum an ay okadar gerildimki suan sanki bende oldum gibi.oldumm sonunda. Allahm yaa bu ay olsun insallah
bu sekilde olunca catlamis mi oluyor. Ben ovulasyon testlerinden hic anlamadmBenimde çatlamış bugün:)
en koyu oldugu an ovulasyon oldugu gün , ertesi güne ikinci cizginin rengi silikleşiyor ozaman çatlamış diye biliyorum bende yani o ovu günü ve 1 sonraki gün önemli günler. Değerlendirilmelibu sekilde olunca catlamis mi oluyor. Ben ovulasyon testlerinden hic anlamadm
insallah olurr :) bende hastanede iki gune bir baktrcam oyle bulcaz yumurtlama gununuen koyu oldugu an ovulasyon oldugu gün , ertesi güne ikinci cizginin rengi silikleşiyor ozaman çatlamış diye biliyorum bende yani o ovu günü ve 1 sonraki gün önemli günler. Değerlendirilmeli
dün ve bugun önemli benim icinde bakalım hayırlısı
bi sürü etkeni olabilir diye düşünüyorum hepimiz açısından. ALlah bağışlasın öncelikle.Mayıs ayında hamile olmadığım aşikar ancak 35. Günüm halen adet olmadım. Oysa son zamanlarda düzenli olurdum. Stres yaptım herhalde.
Yine de adet olmayı başarabilirsem son adet tarihi Mayıs olan biri olarak hamile kalmayı başarabilirim. Yani İnşallah.
Pcos+insülin direncim var.
Şeker tedavisi gördüğüm günden beri de düzenli adet görürüm. Yaklaşık 2 senedir. Bu ay kafaya çok taktım herhalde.
Önce zihnimizden uzaklaştırmak lazım ama nasıl?
Üstelik benşm için olmazsa olmaz bile değil. Çünkü zaten bir evladım var.
bi sürü etkeni olabilir diye düşünüyorum hepimiz açısından. ALlah bağışlasın öncelikle.
insallah bizler de tadarız o duyguyu. Bukadar kafanı takma bence bir tane evladın var bidaha neden olmasınki?
olumsuz düşüncelerden uzaklaş
merhaba arkadaşlar benimde bat 7 mayıs inşallah da gelmez test yapsam çıkar mı ki çıkmaz ama dimi offf takmıyordum ne güzel bat yaklaştıkça stres oluyorum yine varmı yokmu diye düşünüp duruyorum
işte insandan insana da belli olmuyor canım ama varmı diye düşünüp durmaktansa acaba yapsam mı diyorum adetin 25. günü oluyor yarın sabah yaparsam offf napacağımı bilemedimSabah idrarı ile yap yapacaksan da. Adetine bir hafta kala yaptı arkadaşım ve çıktı. Ama benim ilk gebeliğimde 7 gün geçmişti ona rağmen silikti çizgi
işte insandan insana da belli olmuyor canım ama varmı diye düşünüp durmaktansa acaba yapsam mı diyorum adetin 25. günü oluyor yarın sabah yaparsam offf napacağımı bilemedim
hastalık yoksa stresdendir büyük ihtimal benim bir arkdasım öyle 3.5 sene denedi ve olmadı herhangi bi hastalıgı yoktuAmin inşallah.
Aslında dediğim gibi hani düne kadar tek çocuk da yeter diyenlerdendim. Niye olmuyor mu diyorum acaba? Psikolojik etkileri büyük... Ben de takıntılı bir insanım. Tamamen sevilesi karakterim yüzünden yaşadıklarım.
çalışıyorum canım bu ara izin alamam sanırım ya da en iyisi beklemek güya bu ay hiç takmamaya karar vermiştim ki takmadım da ama zaman yaklaşınca bir düşünce sarıyor insanıKan ver istersen. Daha kesin. Bir seferde kafandan atarsın. İdrar negatif çıksa erken yaptım da ondan oldu falan diyoruz. Kendimden biliyorum. Test yapıp sonuç negatif ise yalanlıyorum
canım benim de bat 7 mayıs :)merhaba arkadaşlar benimde bat 7 mayıs inşallah da gelmez test yapsam çıkar mı ki çıkmaz ama dimi offf takmıyordum ne güzel bat yaklaştıkça stres oluyorum yine varmı yokmu diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?