Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

daha vakit var diye belkide

devlette tüp düşünmediniz mi peki? özelde pahalı fiyat veriyolar bende acıbadem ve bahceciyle görüştüm bahceci biraz daha uygundu tüp bebekde

benim de adete 2 gün var test yaptım negatif yine bana hüsran yani:) bira sonraki aya artık

bu sekilde olunca catlamis mi oluyor. Ben ovulasyon testlerinden hic anlamadm
en koyu oldugu an ovulasyon oldugu gün , ertesi güne ikinci cizginin rengi silikleşiyor ozaman çatlamış diye biliyorum bende yani o ovu günü ve 1 sonraki gün önemli günler. Değerlendirilmeli
dün ve bugun önemli benim icinde bakalım hayırlısı

insallah olurr :) bende hastanede iki gune bir baktrcam oyle bulcaz yumurtlama gununu

Mayıs ayında hamile olmadığım aşikar ancak 35. Günüm halen adet olmadım. Oysa son zamanlarda düzenli olurdum. Stres yaptım herhalde.

Yine de adet olmayı başarabilirsem son adet tarihi Mayıs olan biri olarak hamile kalmayı başarabilirim. Yani İnşallah.

Pcos+insülin direncim var.

Şeker tedavisi gördüğüm günden beri de düzenli adet görürüm. Yaklaşık 2 senedir. Bu ay kafaya çok taktım herhalde.

Önce zihnimizden uzaklaştırmak lazım ama nasıl?

Üstelik benşm için olmazsa olmaz bile değil. Çünkü zaten bir evladım var.

bi sürü etkeni olabilir diye düşünüyorum hepimiz açısından. ALlah bağışlasın öncelikle.
insallah bizler de tadarız o duyguyu. Bukadar kafanı takma bence bir tane evladın var bidaha neden olmasınki?
olumsuz düşüncelerden uzaklaş

Amin inşallah.

Aslında dediğim gibi hani düne kadar tek çocuk da yeter diyenlerdendim. Niye olmuyor mu diyorum acaba? Psikolojik etkileri büyük... Ben de takıntılı bir insanım. Tamamen sevilesi karakterim yüzünden yaşadıklarım.

merhaba arkadaşlar benimde bat 7 mayıs inşallah da gelmez test yapsam çıkar mı ki çıkmaz ama dimi offf takmıyordum ne güzel bat yaklaştıkça stres oluyorum yine varmı yokmu diye düşünüp duruyorum

merhaba arkadaşlar benimde bat 7 mayıs inşallah da gelmez test yapsam çıkar mı ki çıkmaz ama dimi offf takmıyordum ne güzel bat yaklaştıkça stres oluyorum yine varmı yokmu diye düşünüp duruyorum

Sabah idrarı ile yap yapacaksan da. Adetine bir hafta kala yaptı arkadaşım ve çıktı. Ama benim ilk gebeliğimde 7 gün geçmişti ona rağmen silikti çizgi

Sabah idrarı ile yap yapacaksan da. Adetine bir hafta kala yaptı arkadaşım ve çıktı. Ama benim ilk gebeliğimde 7 gün geçmişti ona rağmen silikti çizgi
işte insandan insana da belli olmuyor canım ama varmı diye düşünüp durmaktansa acaba yapsam mı diyorum adetin 25. günü oluyor yarın sabah yaparsam offf napacağımı bilemedim

işte insandan insana da belli olmuyor canım ama varmı diye düşünüp durmaktansa acaba yapsam mı diyorum adetin 25. günü oluyor yarın sabah yaparsam offf napacağımı bilemedim

Kan ver istersen. Daha kesin. Bir seferde kafandan atarsın. İdrar negatif çıksa erken yaptım da ondan oldu falan diyoruz. Kendimden biliyorum. Test yapıp sonuç negatif ise yalanlıyorum

hastalık yoksa stresdendir büyük ihtimal benim bir arkdasım öyle 3.5 sene denedi ve olmadı herhangi bi hastalıgı yoktu
ne zamanki kafasından attı o ay hamile kalabildi
takmıyoruz dedigimizde bile içten içe takabiliyoruz bazen farkında olmadan tabi

Kan ver istersen. Daha kesin. Bir seferde kafandan atarsın. İdrar negatif çıksa erken yaptım da ondan oldu falan diyoruz. Kendimden biliyorum. Test yapıp sonuç negatif ise yalanlıyorum
çalışıyorum canım bu ara izin alamam sanırım ya da en iyisi beklemek güya bu ay hiç takmamaya karar vermiştim ki takmadım da ama zaman yaklaşınca bir düşünce sarıyor insanı

canım benim de bat 7 mayıs :)
bence bekle biraz daha günün geçmeden test yapma derim çünkü hayal kırıklığı oluyor moraller yerlerde o zaman
düşünmemeye çlş bişeylerle oyalan.Bende valla kendime bişeyler buluyorum oyalancak hatta buraya bile girmemeye çalışıyorum yoksa ister istemez kendini dinliyosun
allahtan hayırlısı inşallah hepimizin gönlüne göre olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…