- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
canım benim de bat 7 mayıs :)
bence bekle biraz daha günün geçmeden test yapma derim çünkü hayal kırıklığı oluyor moraller yerlerde o zaman
düşünmemeye çlş bişeylerle oyalan.Bende valla kendime bişeyler buluyorum oyalancak hatta buraya bile girmemeye çalışıyorum yoksa ister istemez kendini dinliyosun
allahtan hayırlısı inşallah hepimizin gönlüne göre olur :)[/QU
aynen öyle kuzum bende takmadım bu ay sınavlarım falan vardı onlarla kafa dağıttım hafta sonu evde durmadım buraya da girmedim ne zamandır adet takvimine bakayım dedim akşam baktım baya yaklaşmış ondan sonra kafama taktım yine ama dediğin gibi yapmak en iyisi sanırım adet günümün geçmesini beklemek geçerse tabi
senin mesajın içine yazmışım canım msj yacanım benim de bat 7 mayıs :)
bence bekle biraz daha günün geçmeden test yapma derim çünkü hayal kırıklığı oluyor moraller yerlerde o zaman
düşünmemeye çlş bişeylerle oyalan.Bende valla kendime bişeyler buluyorum oyalancak hatta buraya bile girmemeye çalışıyorum yoksa ister istemez kendini dinliyosun
allahtan hayırlısı inşallah hepimizin gönlüne göre olur :)
inş gönlüne göre olur canımsenin mesajın içine yazmışım canım msj ya
8 yıl oldu canım benim bir oğlum var ikinciyi isteyeli 2 yıl oldu olmadı henüz önceki ay rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi 1 ay klomen tedavisi gördüm ama kist yaptı birdaha almadım.bakalım hayırlısıinş gönlüne göre olur canım
ne zamandır evlisin
büyük ihtimale çok kafaya taktığımızdan olmuyo ben de 3,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bir düşük yaptım sonra da ara verdik düşünmedik8 yıl oldu canım benim bir oğlum var ikinciyi isteyeli 2 yıl oldu olmadı henüz önceki ay rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi 1 ay klomen tedavisi gördüm ama kist yaptı birdaha almadım.bakalım hayırlısı
benimde başlardı 10 gün öncesinden canım göğüslerim şişerdi hassaslaşırdı ama bu ay yok geçen ayda olmadı hatta o zamanda çok umutlandım hiç bir belirtim yok diye ama adet oldum bakalım bu ay ne olacak bir de ben o yumurtlama akıntısı varya uzayıp giden onu hiç farkedemezdim bu ay onu farkettim o günün akşamıda çalışma oldu bakalım hayırlsı artıkbüyük ihtimale çok kafaya taktığımızdan olmuyo ben de 3,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bir düşük yaptım sonra da ara verdik düşünmedik
4-5 aydır düşünüyoruz ama henüz bişey yok hayırlısı bakalım
inş bu ay umutlar boşa gitmesin
herhangi bir belirtin var mı
benim adet belirtim 10 gün öncesinden başlardı şimdilik bişey yok hafif göğüs hassasiyeti var sadece
o zaman biraz da beklicez canımbenimde başlardı 10 gün öncesinden canım göğüslerim şişerdi hassaslaşırdı ama bu ay yok geçen ayda olmadı hatta o zamanda çok umutlandım hiç bir belirtim yok diye ama adet oldum bakalım bu ay ne olacak bir de ben o yumurtlama akıntısı varya uzayıp giden onu hiç farkedemezdim bu ay onu farkettim o günün akşamıda çalışma oldu bakalım hayırlsı artık
umarım kuzu ya haber veririz burdan çokda kaptırmayalım da kendimizi bakalım hayırlısı olsuno zaman biraz da beklicez canım
Bu ay nedense bende çok umutluyum umarım boşa gitmez
AMİN CANIM :)umarım kuzu ya haber veririz burdan çokda kaptırmayalım da kendimizi bakalım hayırlısı olsun
senin mesajın içine yazmışım canım msj ya
8 yıl oldu canım benim bir oğlum var ikinciyi isteyeli 2 yıl oldu olmadı henüz önceki ay rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi 1 ay klomen tedavisi gördüm ama kist yaptı birdaha almadım.bakalım hayırlısı
28 yaşındayım canımSıkıntı yok canım.
Kaç yaşındasın?
28 yaşındayım canım
BeeeennKizlar adeti geciken varmi
Insallah hamilesindir canim bnmde 4 gin gecti bugun test yaptim negatf ciktiBeeeenn
Yarın test yapıcam dayanamayıp sanırım
30 unda olmam gerekiyordu bekliyoruz heyecanla :)
Insallah hamilesindir canim bnmde 4 gin gecti bugun test yaptim negatf cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?