Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

senin mesajın içine yazmışım canım msj ya

inş gönlüne göre olur canım
ne zamandır evlisin
8 yıl oldu canım benim bir oğlum var ikinciyi isteyeli 2 yıl oldu olmadı henüz önceki ay rahim filmi çektirdim bir sorun çıkmadı hormonlarda normaldi 1 ay klomen tedavisi gördüm ama kist yaptı birdaha almadım.bakalım hayırlısı

büyük ihtimale çok kafaya taktığımızdan olmuyo ben de 3,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bir düşük yaptım sonra da ara verdik düşünmedik
4-5 aydır düşünüyoruz ama henüz bişey yok hayırlısı bakalım
inş bu ay umutlar boşa gitmesin
herhangi bir belirtin var mı
benim adet belirtim 10 gün öncesinden başlardı şimdilik bişey yok hafif göğüs hassasiyeti var sadece

benimde başlardı 10 gün öncesinden canım göğüslerim şişerdi hassaslaşırdı ama bu ay yok geçen ayda olmadı hatta o zamanda çok umutlandım hiç bir belirtim yok diye ama adet oldum bakalım bu ay ne olacak bir de ben o yumurtlama akıntısı varya uzayıp giden onu hiç farkedemezdim bu ay onu farkettim o günün akşamıda çalışma oldu bakalım hayırlsı artık

o zaman biraz da beklicez canım
Bu ay nedense bende çok umutluyum umarım boşa gitmez

İyi sabrediyorsunuz kızlarrr ben yumurtlama bi bitse de test aşamasına geçsem diye zor duruyorum

Bu arada adet oldum ben. Beklenen adet tarihim 2 Haziran.

Umutlar hazirana kaldı

Allah herkesin gönlüne gore versin insallah en yakın zamandaaBen gunu gunune adet olurum ve 2gun öncesinden o ateş basmalar hafif sızılar baslar-dı. Hic ağrım olmadı oncesinde ve bugun olmam gerekiyodu sanki 1hafta sonraymıs gibi rahatım adet olmadım agrı da yok iyi mi kotu mu bilemedim boyle hamilelik olur mu :)) bi belirti sart mı

gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…