- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
evet doğru anladın genç anne oldum ve hiçbir zamanda pişman olmadımİnsanların ilk çocuklarını dünyaya getirdikleri zamanlar ve senin ikinci çocuğun olacak değil mi? Doğru anladım.
Insallah hamilesindir canim bnmde 4 gin gecti bugun test yaptim negatf cikti
Allah herkesin gönlüne gore versin insallah en yakın zamandaaBen gunu gunune adet olurum ve 2gun öncesinden o ateş basmalar hafif sızılar baslar-dı. Hic ağrım olmadı oncesinde ve bugun olmam gerekiyodu sanki 1hafta sonraymıs gibi rahatım adet olmadım agrı da yok iyi mi kotu mu bilemedim boyle hamilelik olur mu :)) bi belirti sart mı
benim genellikle adet öncesi göğüslerde hassasiyet olurdu , bu ay hiç yok .
2 gün sonra olmam gerekiyor , bakalım ne olucak
benim genellikle adet öncesi göğüslerde hassasiyet olurdu , bu ay hiç yok .
2 gün sonra olmam gerekiyor , bakalım ne olucak
Benim de 3 HaziranBu arada adet oldum ben. Beklenen adet tarihim 2 Haziran.
Umutlar hazirana kaldı
Benim bugun 2.gun yine olmadım olasım da yok insallah hamişizdir :) idrarım da koyu ve kokuyo şüphelendim acaba bir enfeksiyon falan mıyarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam :)
Eşimle konuşmamızı da paylasmak istiyorum :)
Ben -Askım test alsana bi bakalım
Eşim-Hayatım hicbir belirti yok niye alıcaz neyse tamam yarın alayım
Ben -Ohooooo o zaman kadar adet olurum.
(Napayım ya hayatımda ilk defa bi test yapayım istedim :))
Kızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmsizin BAT tarihi ne zamandıZorbuisler
Benim 2mayıstı 3gun gecti ama hicbir belirtim de yoktu ne agrı ne sancı ne bulantı ne göğüste hassaslık sadece idrarımda koku farkettimsizin BAT tarihi ne zamandıZorbuisler
Kızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmcok heyecanlıyım hala kalbim pırpır
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına.benim de 6 mayıs yada bir gün atarsa 7 mayısta olmam lazım bakalım inşallah olmam bende de yok öyle göğüs hassasiyeti falan.sadece dünden beri ara ara sızlama şeklinde belim ağrıyor olacağım sanırım dua et bizede be olur canımBenim 2mayıstı 3gun gecti ama hicbir belirtim de yoktu ne agrı ne sancı ne bulantı ne göğüste hassaslık sadece idrarımda koku farkettim
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına.benim de 6 mayıs yada bir gün atarsa 7 mayısta olmam lazım bakalım inşallah olmam bende de yok öyle göğüs hassasiyeti falan.sadece dünden beri ara ara sızlama şeklinde belim ağrıyor olacağım sanırım dua et bizede be olur canım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım kafaya takmamaya çalışıyorum işte bakalım düşünmemeye çalışsakda beynimizin bir yerinde hep o duygu haber verirsin burdan inşallah bu ay güzel haberleri alırızbendede aynı belirtiler var , 1 gün kaldı benimde
çok heyecanlıyım , bekliyorum
Tatlim sukurler olsun kavustun melegine rabbim bizlerede nasip etsin bu ay insallah benimde bat 12 mayis gecen ay tutmadim ama bu ay cok calistim araliksiz insallah hamileyimdir buraya bende hamileyim yazabilmek cok istiyorumKızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmcok heyecanlıyım hala kalbim pırpır
Kızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmcok heyecanlıyım hala kalbim pırpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?