Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

y30mayıs yeni batım yeni adet oldum şimdi zor sökülüyor yaaaa 9 aydır ilaçlarımı içiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay hamile kaldığımı ümit ederek günümü bekliyorum. Reglime 12 gün var. Yumurtlama günü ve ertesi gün ilişkimiz oldu eşimle. İlk defa korunmasız ilişki yaşadık. 2,5 yıllık evliyim. Bakalım ilk denememizde tutturabildik mi? Rabbim hepimize vakitlice hayırlı evlatlar nasip etsin.

benim genellikle adet öncesi göğüslerde hassasiyet olurdu , bu ay hiç yok .
2 gün sonra olmam gerekiyor , bakalım ne olucak

benim genellikle adet öncesi göğüslerde hassasiyet olurdu , bu ay hiç yok .
2 gün sonra olmam gerekiyor , bakalım ne olucak

Benim bugun 2.gun yine olmadım olasım da yok insallah hamişizdir :) idrarım da koyu ve kokuyo şüphelendim acaba bir enfeksiyon falan mı yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam :)
Eşimle konuşmamızı da paylasmak istiyorum :)
Ben -Askım test alsana bi bakalım

Eşim-Hayatım hicbir belirti yok niye alıcaz neyse tamam yarın alayım

Ben -Ohooooo o zaman kadar adet olurum.
(Napayım ya hayatımda ilk defa bi test yapayım istedim :))

bu eşler çok komik.
benimkide hadi test al diyor , ama ben almak istemıyorum.
gecikme bekliyorum,

çok sevindim
hayırlısı olsun , sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim 2mayıstı 3gun gecti ama hicbir belirtim de yoktu ne agrı ne sancı ne bulantı ne göğüste hassaslık sadece idrarımda koku farkettim
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına.benim de 6 mayıs yada bir gün atarsa 7 mayısta olmam lazım bakalım inşallah olmam bende de yok öyle göğüs hassasiyeti falan.sadece dünden beri ara ara sızlama şeklinde belim ağrıyor olacağım sanırım dua et bizede be olur canım

bendede aynı belirtiler var , 1 gün kaldı benimde
çok heyecanlıyım , bekliyorum

bendede aynı belirtiler var , 1 gün kaldı benimde
çok heyecanlıyım , bekliyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım kafaya takmamaya çalışıyorum işte bakalım düşünmemeye çalışsakda beynimizin bir yerinde hep o duygu haber verirsin burdan inşallah bu ay güzel haberleri alırız

Tatlim sukurler olsun kavustun melegine rabbim bizlerede nasip etsin bu ay insallah benimde bat 12 mayis gecen ay tutmadim ama bu ay cok calistim araliksiz insallah hamileyimdir buraya bende hamileyim yazabilmek cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…