Ismini soyleyebilirmisiniz bendende iltihap var canimm bi arastiriyimm:)Kizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum
Tam olarak bilgi veririmisniz:) neyi kulanacaginiziKizlarr bide ben bi doktordan duydumki cocuk olmuyor diye birsey yok magnezyum eksikliginden olmuyor. Esler kullancak gunde bir tane kesinlikle olur diyor. Gelen butun hastalarina onu oneriyoms hepsininde cocugu oluyormus. Ben denicem bu ay esimede icircem insallah olur. :)))
doktora gittin mi canım sadece kan mı verdinAmiinn insallah kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Belirti yok diye de üzülmeyin ben en buyuk örneğin burda hicbi belirtim yok ve bebek 4hafta 2gunlukmuş.
pardon ya sadece idrar testi mi yaptın diyecektimdoktora gittin mi canım sadece kan mı verdin
eczaneden herhangi bi magnezyum alabilirsin canim hap olarak icebilirsin yada suya eritilen var farketmiyormus.Tam olarak bilgi veririmisniz:) neyi kulanacaginizi
bizede dua et :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmcok heyecanlıyım hala kalbim pırpır
Kızlar hamileyimmm test aldık bugun cift çizgiyi gordum Allahım insallah saglıklıca dunyaya gelir herkese nasip etsin Rabbim henuz netlesmese de %99.8 dogruluk iddia eden bi testle yaptımmcok heyecanlıyım hala kalbim pırpır
çok üzüldüm canım üzücü bir durum olmalı rabbim yardımcın olsun. neden olmadı kuzu senin nedensiz mi yoksa eşinde ya da sende problem mi var?30 ay olmadı.
2 negatif tüp bebek..
bu ay ilk defa inofolic başlayacağım.
inşallah vesile olur.
3 güne kadar adet olacağım.
inşallah mayıs benim de ayım olur artık.
çok üzüldüm canım üzücü bir durum olmalı rabbim yardımcın olsun. neden olmadı kuzu senin nedensiz mi yoksa eşinde ya da sende problem mi var?
benimde eşim ameliyat oldu canım ama pek bir düzelme yok morfoloji kötü sayı düşük ileri hareketli hiç yok, yine de Allahtan umut kesilmez. bekliyorum.. neden aşılama denemedin kuzu peki yani değerlerde düzelmiş maddi olarak da çok yormuştur..İlk önce eşimde problem vardı ameliyat oldu düzeldi çok şükür ama şu an sebepsiz yere yine olmuyor. Allah ın takdiri. bekliyoruz canım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
benimde eşim ameliyat oldu canım ama pek bir düzelme yok morfoloji kötü sayı düşük ileri hareketli hiç yok, yine de Allahtan umut kesilmez. bekliyorum.. neden aşılama denemedin kuzu peki yani değerlerde düzelmiş maddi olarak da çok yormuştur..
bencede umudunu kaybetme canım değerler düzeldiyse normal bile olur. bir çok kişinin aşılama ile bebişi oluyor yani o da normal yolla gebelik gibi birşey zaten. denemeye devamevet nedense hiç aşılama denemedik direkt tüp yaptık. hiç sorma tüp bebek özelde çok pahalı ama ne yapalım umut dünyası. bir kere yumurta takibi yaptırdım tüplerden sonra çatlatma iğnesi de oldum ama yine olmadı. herşey Allah tan olmayınca olmuyor işte. şimdi birkaç aydır kendimiz deniyoruz. umudumu kaybetmedim.
Can'ım ama bildiğim kadarıyla aşerme vs belirtileri için çok çok erken. Önce bi adetin geciksin sonra hayal kırıklığı gerçekten kötü oluyo ama inşallah sonuç istediğin gibi olurgunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
Kizlar bu gun 7. Gun gecikmenin hala adet olmadim sizce neden
Bnde de oyle hic belirti yok insallah hamileyizdir ama bn 4. Gun test yaptim ama negatif ciktiBenim de 5. Gün gelmedi hala :/
İlk gün heyecanla test yaptım negatif çıktı bidaha yapmaya korktum yapmadım
Ama hiç gelecekmiş gibi değil de :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?