- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Bnde de oyle hic belirti yok insallah hamileyizdir ama bn 4. Gun test yaptim ama negatif cikti(
Sizce görünüyor mu kızlar ?? gebelik var mıdır??
Gozukuyor cnmm adet gunun kac gun gecince yaptin darisi bize inşallah Rabbim bizede nasip ederSizce görünüyor mu kızlar ?? gebelik var mıdır??
En üstün bir altındaki pozitif sadece canm. Digerleri degil. Silikler sayilmiyorKızlar merhaba bu ovilasyon testleri 2 çizgi çıktığında yumurta kesin catliyormu hani büyüyüp catlamayan oluyormuş öyle bı durumda da yine 2 cizgimi çıkıyor acaba. Ben bu ay başladım ovilasyon testine 3 gündür pozitif çıkıyor kesin catladimi acaba
İnan'ın bilmiyorum bu ay kanamam oldu kist oluşmuş adet olmadım o yüzdenGozukuyor cnmm adet gunun kac gun gecince yaptin darisi bize inşallah Rabbim bizede nasip eder
Hayırlı olsun canım tebriklerSizce görünüyor mu kızlar ?? gebelik var mıdır??
Hmm peki bu yumurta catlicagini işaret ediyor ya peki kesin mı acaba yoksa büyüyüp kalamabilirmi.En üstün bir altındaki pozitif sadece canm. Digerleri degil. Silikler sayilmiyor
En koyuyu gördükten sonra siliklesmeye basladigi an çatlamış oluyor diye biliyorum canim.Hmm peki bu yumurta catlicagini işaret ediyor ya peki kesin mı acaba yoksa büyüyüp kalamabilirmi.
Darısı bize yaa hayırla gelsin bebişSizce görünüyor mu kızlar ?? gebelik var mıdır??
İnşallahDarısı bize yaa hayırla gelsin bebiş
doktora gittin mi canım sadece kan mı verdin
Allah yardimcin olsun canim bol bol dua et Allah büyüktürİdrar testi yaptım sonra doktorda kan testi verdim orda da cıktı ama cok korkuyorum tutunamayacak diye devlette uyuz bi doktor senin değerin kac dedi 794 dedim biz ona gebelik demiyoruz dıs gebelik dedi butun gun ağladım o uyuz yuzunden. Test yaptırdığım doktor da daha kucuk ultrasonda goremeyebliriz dedi göremedik de zaten 2hafta sonra bakıcaz tekrar ama bi arkadasım da benmki de 1aylıktı ama kese gorunuyodu dedi( dua edin ya nolur cok uzuluyorum ve cok korkuyorum ( Tabi Rabbim ne verirse razıyız ama korkuyorum haliyle
794 le kese gorunmez arkadaşım. karindan gorunebilmesi icin 2000 civarinda olması gerekir. iki uc gune de bu değere ulaşırsın. Lütfen sizden ricam hamile kalmışsınız üzmeyin ne kendinizi ne karninizdakini. olumsuz düsünmeyin.İdrar testi yaptım sonra doktorda kan testi verdim orda da cıktı ama cok korkuyorum tutunamayacak diye devlette uyuz bi doktor senin değerin kac dedi 794 dedim biz ona gebelik demiyoruz dıs gebelik dedi butun gun ağladım o uyuz yuzunden. Test yaptırdığım doktor da daha kucuk ultrasonda goremeyebliriz dedi göremedik de zaten 2hafta sonra bakıcaz tekrar ama bi arkadasım da benmki de 1aylıktı ama kese gorunuyodu dedi( dua edin ya nolur cok uzuluyorum ve cok korkuyorum ( Tabi Rabbim ne verirse razıyız ama korkuyorum haliyle
Kacinci gunde test yapmistin cnmSevgili KK forum arkadaşlarım ben de idrar testinde hamile çıktım bugun
Umarım isteyen herkes bu mübarek günler hürmetine hamiş olur
Pazartesi ilk işim kan vermek Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?