Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Kızlar merhaba bu ovilasyon testleri 2 çizgi çıktığında yumurta kesin catliyormu hani büyüyüp catlamayan oluyormuş öyle bı durumda da yine 2 cizgimi çıkıyor acaba. Ben bu ay başladım ovilasyon testine 3 gündür pozitif çıkıyor kesin catladimi acaba

Eklentiler

• IMG-20170504-WA0006.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
En üstün bir altındaki pozitif sadece canm. Digerleri degil. Silikler sayilmiyor

doktora gittin mi canım sadece kan mı verdin

İdrar testi yaptım sonra doktorda kan testi verdim orda da cıktı ama cok korkuyorum tutunamayacak diye devlette uyuz bi doktor senin değerin kac dedi 794 dedim biz ona gebelik demiyoruz dıs gebelik dedi butun gun ağladım o uyuz yuzunden. Test yaptırdığım doktor da daha kucuk ultrasonda goremeyebliriz dedi göremedik de zaten 2hafta sonra bakıcaz tekrar ama bi arkadasım da benmki de 1aylıktı ama kese gorunuyodu dedi ( dua edin ya nolur cok uzuluyorum ve cok korkuyorum( Tabi Rabbim ne verirse razıyız ama korkuyorum haliyle

Allah yardimcin olsun canim bol bol dua et Allah büyüktür

Sevgili KK forum arkadaşlarım ben de idrar testinde hamile çıktım bugun

Umarım isteyen herkes bu mübarek günler hürmetine hamiş olur

Pazartesi ilk işim kan vermek Allah'ın izniyle

794 le kese gorunmez arkadaşım. karindan gorunebilmesi icin 2000 civarinda olması gerekir. iki uc gune de bu değere ulaşırsın. Lütfen sizden ricam hamile kalmışsınız üzmeyin ne kendinizi ne karninizdakini. olumsuz düsünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…