- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Kacinci gunde test yapmistin cnm
7 gün geçmişti canım
Gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniSevgili KK forum arkadaşlarım ben de idrar testinde hamile çıktım bugun
Umarım isteyen herkes bu mübarek günler hürmetine hamiş olur
Pazartesi ilk işim kan vermek Allah'ın izniyle
Benimde 8gun gecti 9. Gundeyim bugun 4. Gun gectiginde test yapmistim negatf cikmisti yine yapmak istiyorum ama disarda bardaktan bosalircasina yagmur yagiyo ve ewde test yok ne gibi belirtilerin vardi cnm
Gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
İnanır mısın hiç belirtim yoktu sadece göğüslerim hassaslaştı ve bende yerleşme kanaması oldu adet günümden bi gün önce ve bir iki damla geldi o kadar.
Tabi kişiden kişiye göre değişir belirtiler
Hayirli olsun canim Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bn test yaptim negatf ckti 9. Gun bu saatten snrada cikmaz herlde inşallah onumuzdeki ayi beklicem ♡
kaçıncı günde yaptın mesela ? ilişkıden hemen erken bı tarıhe yaptıysan yanıltabılr senı 15 gun olmadıysa daha, bı hafta sonra bır daha yap ozaman cızgı tam belırirse gorunen hamılelık var demek senı yanıltmasın şuanKızlar bugun ovulasyon testi yaptm hafif pembe cikti ikinci sizce yumurta olusuyor demek mi bu
Sagol Allah razi olsun insallahRabbim kimseyi kaldıramayacağı acılar ve özlemlerle sınamasın
Güzel haberlerinizi almayı temenni ediyorum
canım benım anladıgım kadarıyla net belırmemıs ıkıncıde bırınce kadar net olsaydı hamıle olma olasılıgın yuksektı ama 15gun gecmıs bu sonucu vermısse hamıle olmadıgını dusunuyormKızlar yorum yapabilir misiniz? Sürekli ikinci çizgi çıkıyor bazen koyulaşıyor. 22. gün hala 2. çizgi çıkıyor.
hamilelik yok canim bu yumurtlama testi. Yumurtlama var mi diye sormustm :)kaçıncı günde yaptın mesela ? ilişkıden hemen erken bı tarıhe yaptıysan yanıltabılr senı 15 gun olmadıysa daha, bı hafta sonra bır daha yap ozaman cızgı tam belırirse gorunen hamılelık var demek senı yanıltmasın şuan
senin en belirgin 17de gozukuyor cift cizgi cikabilirmis ama ikisininde en koyu oldugu gun yumurtlaman oluyor demekmis. Onceki gunleri we sonraki gunleri degerlendirmek gerekiyormus. Ögrendigim kadariyla :)Kızlar yorum yapabilir misiniz? Sürekli ikinci çizgi çıkıyor bazen koyulaşıyor. 22. gün hala 2. çizgi çıkıyor.
Ayyy inşallah canım ya vallahi içime şu serptin.. 3 kere test yaptım hepsi negatifhamilelik testi en iyi sonucu 15gun ve 15gunden sonra verır cok erken test yaptıgınız zaman kesın bılgı olmaz sonucu ogrenmek ıcın bıraz bekleyın Allah hayırlıysa nasıp eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?