hamilelik yok canim bu yumurtlama testi. Yumurtlama var mi diye sormustm :)
Ornegın benım arkadasım ılk haftasında cıft cızgı cıktı gitti kana baktırdı negatıf cıktı sonra bu 15gun gecınce hem test hem kanda pozıtıf cıktı degerlerın yükselmesi gerekıyor tutması ıcın bu testler henuz erkense sonuc vermez o nedenle tahmını 15 20gun sonucu bellı ederAyyy inşallah canım ya vallahi içime şu serptin.. 3 kere test yaptım hepsi negatifkanda da mı negatif çıkar acaba..
Çok teşekkür ediyorum canım benim.. inşallah dediğin gibi olur çok heyecanlandım şuanOrnegın benım arkadasım ılk haftasında cıft cızgı cıktı gitti kana baktırdı negatıf cıktı sonra bu 15gun gecınce hem test hem kanda pozıtıf cıktı degerlerın yükselmesi gerekıyor tutması ıcın bu testler henuz erkense sonuc vermez o nedenle tahmını 15 20gun sonucu bellı eder
794 le kese gorunmez arkadaşım. karindan gorunebilmesi icin 2000 civarinda olması gerekir. iki uc gune de bu değere ulaşırsın. Lütfen sizden ricam hamile kalmışsınız üzmeyin ne kendinizi ne karninizdakini. olumsuz düsünmeyin.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nex-ve-sogan-kuru-beraber-yapilir-mi.1007240/Slm kızlar bende nisanda kalamadım bu ay deniyecem aranızda prolaktin ve iltihap sorunu olan varsa başlık açtım yardıma gelebilirmi?
Canim tesekkur ederim not aldim bunu yeni gordum msjini ben iki yildir cekiyorum hicbirsey etkisi olmadi kremler fitiller ilaclar hep tekrarladi.Tesadüfen msj okudum canım mantar için sana bi krem önere bilirim anestol diye bi krem var onu kullan ben yıllarca çektim doktor her seferinde travazol veriyodu ama daha çok kaşınıyodum ama anestol sayesinde kurtuldum ve yıllar geçti hala mantar nedir bilmiyorum
Gyno lomexin gibi biseydi canim yanlista yazmis olabilirim :))Ismini soyleyebilirmisiniz bendende iltihap var canimm bi arastiriyimm:)
Dogru yazmisim gyno lomexin canim arastirIsmini soyleyebilirmisiniz bendende iltihap var canimm bi arastiriyimm:)
Mrb kizlar bende 27 nisanda aksam 5 te ovitrelle ignemi vurulmustum 36 saat sonra tekrar ovitrelle igne vurup arkasindan iliski yasadik yani 2 defa igne oldugun icin 11 gunmu 9 cu gunmu bilmiyoum dun kan vermistim 11.4 cikmirti bu gun kan verdim 21 cikti sizce nasil
canım adet günü veya adet olmadan önce test yapmış mıydın peki7 gün geçmişti canım
canım adet günü veya adet olmadan önce test yapmış mıydın peki
hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allah canımAdet günü yerleşme kanaması geldi iki damla,
Ben hasta oldum diye test yapmadım ama 3 gün geçip de hasta olmayacak gibi hissetmeye başlayınca yaptım negatif çıktı markası da days comfort idi.
Umutlarım suya düştü ama bi hafta oldu ben hala da hasta olmayınca predictor marka test aldım ve pozitif gördüm. Belki geç döllenme olabilir,
Haftaya tekrar kan verip doktora gidicem inşallah
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alalım:)hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allah canım
ben de adet günü yaptım negatifti sabah iilk idrarla yaptım
ertesi gün pembe ile sarı arası akıntım oldu çok da belim ağrıdı bende senin gibi adet oluyorum diye düşündüm ama 2 gün geçti gelen giden yok
Bence var Adet günün gecti mi canımsizce kızlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?