Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Ayyy inşallah canım ya vallahi içime şu serptin.. 3 kere test yaptım hepsi negatif kanda da mı negatif çıkar acaba..
Ornegın benım arkadasım ılk haftasında cıft cızgı cıktı gitti kana baktırdı negatıf cıktı sonra bu 15gun gecınce hem test hem kanda pozıtıf cıktı degerlerın yükselmesi gerekıyor tutması ıcın bu testler henuz erkense sonuc vermez o nedenle tahmını 15 20gun sonucu bellı eder

Çok teşekkür ediyorum canım benim.. inşallah dediğin gibi olur çok heyecanlandım şuan

Cok tesekkur ederimm, toparladım kendimi hamdolsun 2hafta sonra gidicem doktora ultrasonla bakıcak istersen pazartesi kana bakalım değerin artıyo mu dedi ben de istemedim bosa dert etmek istemiyorum

Slm kızlar bende nisanda kalamadım bu ay deniyecem aranızda prolaktin ve iltihap sorunu olan varsa başlık açtım yardıma gelebilirmi?

Canim tesekkur ederim not aldim bunu yeni gordum msjini ben iki yildir cekiyorum hicbirsey etkisi olmadi kremler fitiller ilaclar hep tekrarladi.

Mrb kizlar bende 27 nisanda aksam 5 te ovitrelle ignemi vurulmustum 36 saat sonra tekrar ovitrelle igne vurup arkasindan iliski yasadik yani 2 defa igne oldugun icin 11 gunmu 9 cu gunmu bilmiyoum dun kan vermistim 11.4 cikmirti bu gun kan verdim 21 cikti sizce nasil

Merhaba canım iğne konusunda deneyimli değilim ama bazı arkadaşlar iğne etkisinden de yüksek çıkabiliyor gibi bir şeyler yazmış. Sen de emin olmak adına kan tahlilini 2 günde bir yaptır bence. 2 günde bir ortalama 2 katı artması gerek. Fakat bazı gebeliklerde tam 2 katı artmasa da sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var. Rabbim büyük. 2 gün sonra yine yaptır bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Dün kan verdim 847 çıktı hcg
Önceki deneyim düşük olunca, binlerce senaryo var kafamda
Rabbim bize bağışlasın Ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın :)

canım adet günü veya adet olmadan önce test yapmış mıydın peki

Adet günü yerleşme kanaması geldi iki damla,
Ben hasta oldum diye test yapmadım ama 3 gün geçip de hasta olmayacak gibi hissetmeye başlayınca yaptım negatif çıktı markası da days comfort idi.
Umutlarım suya düştü ama bi hafta oldu ben hala da hasta olmayınca predictor marka test aldım ve pozitif gördüm. Belki geç döllenme olabilir,
Haftaya tekrar kan verip doktora gidicem inşallah

hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allah canım
ben de adet günü yaptım negatifti sabah iilk idrarla yaptım
ertesi gün pembe ile sarı arası akıntım oldu çok da belim ağrıdı bende senin gibi adet oluyorum diye düşündüm ama 2 gün geçti gelen giden yok

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alalım:)
Çok teşekkür ediyorum

Merhaba kızlar
Bat tarihi 19 mayıs yani 9 gün var
Dünden beri sol bacağıma kramp girmiş gibi ağrı var yürürken falan bayağı rahatsız edici yine sol tarafımdan belime inceden inceye ağrı dokunup dokunup gidiyo göğüslerimde ağrı bugün başladı
Sanki hamile olacakmışım gibi hissediyorum.
Sizce bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi özelliklede bacağa kramp girmesi cevap beklyrm

sizce kızlarrr :)

Eklentiler

• 18387323_677384079128615_1761697185_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 18427050_677384079128615_1761697185_o.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…